Şimdi Ara

Samsung, Galaxy Note ile bayan tüketicileri hedefliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  •  Samsung, Galaxy Note ile bayan tüketicileri hedefliyor







    Samsung'un IFA 2011 fuarında tanıttığı dev 5.3 inçlik akıllı telefonu Galaxy Note kısa süre sonra piyasaya çıkacak. Böyle bir modelin gerekliliği sorgulanırken Samsung ilginç bir açıklama yaptı.



    1.4 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 5.3 inç 800 x 1280 piksel Super AMOLED HD dokunmatik ekran, Android Gingerbread işletim sistemi, TouchWiz 4.0 arayüzü, 3.5 mm kulaklık girişi, 16 GB / 32 GB dahili flash bellek seçenekleri, 32 GB'a kadar microSD kart desteği, 8 megapiksel kamera, LED flaş, otomatik odaklama, Full HD video kaydı, Wi-Fi 802.11 b / g / n bağlantısı, Bluetooth 3.0 +, 2500 mAh batarya gibi özelliklere sahip Galaxy Note bazı kaynaklara göre 17 Kasım tarihinde İngiltere pazarına 1700 TL yaklaşık fiyatıyla piyasaya sürülecek.



    Samsung dev akıllı telefon modeliyle bayan tüketicileri hedeflediğini açıkladı. Bayanlara yönelik promosyonlarla birlikte çok farklı renk seçenekleri olacak.



    Akıllı telefon pazarında bayan tüketicilere yönelik yükselen bir trend göze çarpıyor. Samsung'un haricinde HTC firması da Ryhme modeliyle bayan tüketicilere hitap edeceğini açıklamıştı.











  • Türkiye'de ne zaman satışa sunulur ve ne kadar fiyatla ?
  • c7 mi satıp galaxy s2 sipariş verdim az önce. insallah pişman olmam.
  • Saçmalığa bak bayanlar Kucuk telefon severler ama Samsung.....
  • Yanında çok şık bir "çanta" vermezlerse stratejinin tutması zor. 5.3" için de çanta şart aslında.
  • Bayanlaramı hitap ediyor çevremde ne kadar bayan varsa büyük ekranlı telefonların hiç kendilerini cezbetmediğini ve kaba ve çirkin olduğunu söylüyorlar.Ince,kibar ve şık olmasının çok daha önemli olduğunu söylüyorlar.Benim kişisel ve çevremdekilerin yorumlarına bakarak note bayanları hedef alıyorsa pek başarılı olacaklarını sanmıyorum.Tabi ki zevkler ve renkler tartışılır..
  • Son cümlem tartışılmaz olacaktı düzeltmeyi bulamadım
  • 111 Arkadaşlar dell streak 5 ile ilgili bilgi almak istiyorum samsung galaxy note ile arasında en az 1000 lira fark olacak biliyorsunuz galaxy note henüz çıkmadı fakat galaxy note ile dell streak 5 arasında nitelik olarak çok da 1000 lira gerektirecek bir fark yok diyorum, parasal anlamda çok para olacak fakat nitelik olarak sanmıyorum. gsmarena'da karşılaştırdım başka dikkat çekici olan sanki dell streak 5 daha büyük samsung galaxy note almasam dell streak alsam ne diyorsunuz tamam galaxy note üstün fakat yazık +1000 lira para vermeye değmez
    Dell bu modelin üretimini durdurmuş ve ülkemizde her zaman Avrupa’ya göre cihazlar pahalıya satılırken bu cihaz nedense ülkemizde ucuza satılıyor şüphelerim var
    Bence dell streak iyi GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
    2. Sorum şu: Android marketten en yeni uygulamalar android eski sürümlere yüklenebiliyor mu örneğin android 1.6’ya şu an yeni çıkmış bir uygulama yüklenebilir mi?




  • cepte taşımaktansa çantada taşımak için daha uygun, ondan olsa gerek
  • aslında mantıken ufak ve daha zarif modelleri tercih eder bayanlar ama demek ki korede işler daha farklı...
  • "... Böyle bir modelin gerekliliği sorgulanırken ..."

    Kim sorguluyor böyle bir modelin gerekliliğini, anlamadım. Haber editörü mü?

    Ben dört gözle bekliyorum ve benim gibi geldiğinde ya da biraz ucuzladığında almayı düşünen bir sürü insan var.

    Adamlar bunu cep telefonu olarak bile lanse etmediler ayrıca, "tablet-telefon arası boşluğu dolduracak cihaz" olarak nitelendirdiler. Bunun üzerine bu telefon çok büyük yorumu yapmak abesle iştigaldir.

    Samsung'dan biri bu cihazın bayan kullanıcılara hitap ettiğini söylediyse orada da yönetici problemi var demektir.
  • samsung deneme yanılma yapar, bişey olmaz, çünkü herşeyini kendi üretiyor. Apple gibi firmalar ise böyle maceralar için hazır değil. Ürünlerini uzun süren müthiş planlamalardan sonra piyasaya sürebilirler. Tabi bu apple için bir strateji ve akıllı davranmak olabilir, fakat yine de, samsung'un kendi avantajlarını kullanarak hiçbir fırsatı değerlendirmekten korkmadığı kesin. Ayrıca samsung yeni bir firma değil, 40 senedir elektronik ürünler üretiyor. ericsson ve nokia(hiç sevmem marka olarak) piyasa liderleriyken de güçlü bir rakip idi, ericsson battığında(yani sony ortaklığı) ve nokia nın da batma duruma geldiği şu zamanlarda da samsung yine güçlü bir rakip. Müthiş dengeli bir firma. Bir ülke olsaydı, apple ile beraber super güçler arasında olurdu. Apple ın işi zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asaltek

    samsung deneme yanılma yapar, bişey olmaz, çünkü herşeyini kendi üretiyor. Apple gibi firmalar ise böyle maceralar için hazır değil. Ürünlerini uzun süren müthiş planlamalardan sonra piyasaya sürebilirler. Tabi bu apple için bir strateji ve akıllı davranmak olabilir, fakat yine de, samsungun kendi avantajlarını kullanarak hiçbir fırsatı değerlendirmekten korkmadığı kesin. Ayrıca samsung yeni bir firma değil, 40 senedir elektronik ürünler üretiyor. ericsson ve nokia(hiç sevmem marka olarak) piyasa liderleriyken de güçlü bir rakip idi, ericsson battığında(yani sony ortaklığı) ve nokia nın da batma duruma geldiği şu zamanlarda da samsung yine güçlü bir rakip. Müthiş dengeli bir firma. Bir ülke olsaydı, apple ile beraber super güçler arasında olurdu. Apple ın işi zor.


    adam haklı beyleer bilmem ne boyluga gerenk yok




  • Herkes kendi penceresinden bakiyor nedense.Banada buyuk geliyor fakat teknoloji icin guzel bir haber.Boyle bir urunu mutlaka bekleyenler vardir.Bi de 4.3'e bile buyuk diyorlar ya cepte tasimak gerek falan almayin kardesim ozaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekabirr -- 14 Ekim 2011; 18:53:26 >
  • 2500 mAh batarya ile en az Galaxy S2 kadar şarjı gider diye düşünüyorum. Galaxy S2 ile kıyasladığımda onun 1850 mAh bataryası, 1.2 GHz işlemcisi ve 4.3" ekranı var. Orantıyla ve düz mantıkla Note, S2'den yakl. %70 daha fazla güç tüketiyor, pil sığası da %75 daha fazla.
  • 1700 OLURSA kral olay. şu s2 lte bir cıksın helen.
  • 1700 TL ingiltere

    ama Huawei gibi avrupa pazarından daha uygun fiyata bize verir mi onu göreceğiz
  • basketci bayanlara herhal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekindor

    111 Arkadaşlar dell streak 5 ile ilgili bilgi almak istiyorum samsung galaxy note ile arasında en az 1000 lira fark olacak biliyorsunuz galaxy note henüz çıkmadı fakat galaxy note ile dell streak 5 arasında nitelik olarak çok da 1000 lira gerektirecek bir fark yok diyorum, parasal anlamda çok para olacak fakat nitelik olarak sanmıyorum. gsmarenada karşılaştırdım başka dikkat çekici olan sanki dell streak 5 daha büyük samsung galaxy note almasam dell streak alsam ne diyorsunuz tamam galaxy note üstün fakat yazık +1000 lira para vermeye değmez Dell bu modelin üretimini durdurmuş ve ülkemizde her zaman Avrupa’ya göre cihazlar pahalıya satılırken bu cihaz nedense ülkemizde ucuza satılıyor şüphelerim varBence dell streak iyi GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM 2. Sorum şu: Android marketten en yeni uygulamalar android eski sürümlere yüklenebiliyor mu örneğin android 1.6’ya şu an yeni çıkmış bir uygulama yüklenebilir mi?


    dell streak merak ettiğim için gittim inceledim.... tablet arkadaşlar bildiğiniz öküz gibi tablet hatta bir çok yerde tablet diye geçiyor... o cihaz cebe falan girmez... cepten çıkarıp konuşmak komik durur... otobüste metrobüste araba kullanırken falan tek elle kullanım çok zor...imkansız gibi bişi...

    ayrıca ekran kalitesi olarak streak pek iyi değil... çözünürlük düşük kalıyor biraz... ui de pek akıcı gelmedi şahsen pek beğenmedim diyebilirim...




  • paranın cinsiyeti yoktur kaptırabildiğine satmaya bakar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.