Şimdi Ara

5 aylık fuji S200EXR 0 dan farksız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sinop
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese keyifli forumlar. cihazımı mayıs 2011 de Amerikadan getirttim. 5 aydır cihaz bende. Fujifilm S200EXR. cihazını özelliklerini anlatmama gerek yok zaten ilanla ilgilenen cihazı biliyordur. başlıktada belirttiğim gibi gözüm gibi baktım nokta kusur bulan olursa cihazı iade alırım. hiçbir sorunu yok zaten yaklaşık 1000 foto ya çekmişimdir ya çekmedim. ilgilenmek istedim fakat zaman ayıramadım. cihazı satmak istiyorum.

Full kutulu aparatı bana nasıl geldiyse o şekilde kutusuyla yollayacağım. cihaza sonradan aldığım olarak aldığım
    +caselogic kamera çantası 40 tl
    + orjinal muadili yedek pil. (neredeyse kendi bataryası kadar ömrü var) 30 tl
    + kenko uv filtre 25 tl
    bunlarda fiyata dahildir. Fiyatım 800 tl dir. Eğer isteyen olursa +30 tl yede Transced 8GB class 10 hafıza kartınıda gönderirim. fiyat 830 lira olur.

Samsunda üni. öğrencisiyim isteyen buradan elden alır. şehir dışına kargo ücreti bana ait. şehir dışı için ödeme şeklini hallederiz problem olmaz. isteyen olursa gittigidiyor sanal pazar sahibindene komisyon farkıyla da ilan açarım.

makinenin nasıl işler çıkardığını bu başlıktan görebilirsiniz :http://forum.donanimhaber.com/m_34203483/mpage_48//tm.htm#53524287

not: en kısa zamanda cihazın fotoğraflarını yükleyeceğim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.