Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5032 ALMAYI DÜŞÜNENLER VEYA KULLANANLAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
0
Favori
11.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben AMD TURION dizüstü almayı düşünüyorum ve araştırmama göre en uygunu acre aspire 5032
    pc depoda 950$'a düştü;

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5032XTXH

sizce bunu alsam mı acaba 5032 kullanan arkadaşlar memnun mu?

cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geveje -- 11 Ocak 2006 20:56:43 >

• yaw bu bilgisayara cevap yokmu bana göre en merak edilmesi gereken notebook olmalı almayı düşünen yokmu?
  • arkadaşım bu cihaz bende var. ama boşu boşuna bu cihazla ilgili yanıt arama... zira bu cihaz çıkyığı ilk günden beridir bir şekilde hakettiği ilgiyi alamadı.Ben bunda sebep olarak ekranının 14.1 olmasını görüyorum.Zira bence laptop alacaklar öncelikle büyük ekran arıyorlar. <yani en azından bu benim düşüncem.Ben bu cihazı 1099+kdv iken aldım ve şimdi fiyat bu noktalara geldi. Bence cihaz her ama her açıdan başarılı. Özellikle bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz diye düşünüyorum. Ama yinede sizleri yönlendirmiş olmayayım. Bu tamamen benim şahsi düşüncelerim. Saygılar
  • Dostum tavsiye ederim bu cihazı iyi inceledim dezavantajı şarjı az gidiyor buda amd işlemci kullanmasından kaynaklanıyor. Bu notebook hakkında kafanıza takılan bir sorunuz olursa seve seve cevap veririm...

saygılar,
  • arkadaşlar amd işlemciyi size hiç ama hiç tavsiye etmem...
  • neye dayanarak bunu söylüyorsun ?
  • şarj sorun olabilir, 6 cell ama fiyat güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende farkı bir şey söylemedim zaten ortalama olarak max 2 saat 30 dakika şarj süresi var tabii bu kullanıma göre düşecek yada az da olsa çıkacaktır. Amd işlemcili bütün notebooklar da battery deşarj süresi intel e göre kısadır. Bu notebook un önceki yazımda da belirttiğim gibi tek dezavantajı deşarj süresi...

AMD işlemciyi önermiyorum demekle işlemciyi kötülemeyelim lütfen bana göre amd intelden çok daha iyi performans sağlamakta ok... Benden bu kdar sorunuz olursa dediğim gibi seve seve yardımcı olurum.

saygılar,

• Arkadaşlar windowns vista da çıkacak eğer intel işlemci alırsam elimde kalır diyorum.

ben cihazın küçük olmasını sevdim üstelik 14.1" olduğu için Wide Screen miş.

beni endişelendiren de pil süresi, ses çıkış kalitesi,ekran kartı ve acer'ın kalitesi.

Bende daha önce HPnc9105 vardı. amd sempron ekran kartı 32mb GoGeforce NFSUnderground 2 oynayabiliyordum high detailde.

Sizce 5 ay sonra piyasadan düşecek olmasına rağmen intel almak mantıklımı?

bi de fiyatı arkadaşın dediği gibi düştü, düşmeye devam edermi acaba
  • arkadaşlar araştırdım ve şunu öğrendim,

Acer Aspire 5002 15.4"WXGA ekran bu modelden daha pahalı fakat anakartı SIS ve pcnetin kasım sayısında en düşük skoru almış.(80 almış intel centrinolar 90) fakat 5032 modeli 14.1" olması için küçük boyutlu ATI anakart kullanmış InfraRed,kart okuyucu bence SIS e gore ATI cok daha iyi fakat EKRAN KARTI PAYLASIMLI 200M yazıyor sizce bu inteller kadar iyimid paylasımlı olanlar arasında

Bir de Amd Turion da Cool'n Quite mod yokmuydu? yani oyle çalıştırsam pilide iyi gitmeli.

Bu laptopu kullanan arkadaşlar acaba oyun oynayabiliyorlar mı oynuyorlarsa hangilerini çalıştırabiliyorlar?

Ben ürünü VAN'dan sipariş verecem o yüzden elimle inceleme imkanı bulamıyorum...
  • walla bende P.Bell R3451 var iste.. AMD Turion 1.6 falan.. bu Acer'dan farkları ise

Acer'ın ekranı 14.1", P.Bell'in ekranı 15.4"..

Acer'da dvd yazıcı var, P.Bell'de yok..

Acer'da card reader var, P.Bell'de yok..

Acer'da infrared var, P.Bell'de yok..

ikisinin de fiyatları aynı.. 950$ + kdv..

14.1" bana biraz ufak gibi gelio.. secim sizin . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 12 Ocak 2006 15:49:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: geveje

arkadaşlar araştırdım ve şunu öğrendim,

Acer Aspire 5002 15.4"WXGA ekran bu modelden daha pahalı fakat anakartı SIS ve pcnetin kasım sayısında en düşük skoru almış.(80 almış intel centrinolar 90) fakat 5032 modeli 14.1" olması için küçük boyutlu ATI anakart kullanmış InfraRed,kart okuyucu bence SIS e gore ATI cok daha iyi fakat EKRAN KARTI PAYLASIMLI 200M yazıyor sizce bu inteller kadar iyimid paylasımlı olanlar arasında

Bir de Amd Turion da Cool'n Quite mod yokmuydu? yani oyle çalıştırsam pilide iyi gitmeli.

Bu laptopu kullanan arkadaşlar acaba oyun oynayabiliyorlar mı oynuyorlarsa hangilerini çalıştırabiliyorlar?

Ben ürünü VAN'dan sipariş verecem o yüzden elimle inceleme imkanı bulamıyorum...

benim P.Bell'de de ATI Radeon Xpress 200M ekran kartı var ( 128 MB Paylasımlı ), NFS Most Wanted ı 800x600 çözünürlükte ve düşük ozelliklerde takılmadan raad raad oynuyorum.. bu oyunu oynayabiliyosa dier cogu oyunu da oynar yani.. bi de 200M, intel'in 128 mb'lık paylasımlı ekran kartlarından daha iyidir

• bilgilendirdiğin için sağol onur peki senin packerd ball'İn şarjı nasıl gidiyor???

ve de packerd ball kalitelimi?
  • ya neoldu arkadaşlar 105 kişi bakmış ama yorum yapan çok az

Herkesin düşüncelerini sabırsızlıkla bekliyorum
  • elindeki mainanın kıymetini bil bende vardı bi arkadaşa sattım experss200 var suan makinamda call of duty 2 yi oynatmıyor ama 9105 rahat rahat oynatıyor ekran kartı çok güzel ileride 64 bit işlemci bulursan işlemciyi değiştirip kullanmaya devam edersin
    quote:

Arkadaşlar windowns vista da çıkacak eğer intel işlemci alırsam elimde kalır diyorum.

ben cihazın küçük olmasını sevdim üstelik 14.1" olduğu için Wide Screen miş.

beni endişelendiren de pil süresi, ses çıkış kalitesi,ekran kartı ve acer'ın kalitesi.

Bende daha önce HPnc9105 vardı. amd sempron ekran kartı 32mb GoGeforce NFSUnderground 2 oynayabiliyordum high detailde.

Sizce 5 ay sonra piyasadan düşecek olmasına rağmen intel almak mantıklımı?

bi de fiyatı arkadaşın dediği gibi düştü, düşmeye devam edermi acaba

• quote:

bilgilendirdiğin için sağol onur peki senin packerd ball'İn şarjı nasıl gidiyor???

ve de packerd ball kalitelimi?

walla şu ana kadar hiç denemedim.. desktop olarak kullandım hep, biyere götürmedim.. onun için bişey diyemeyeceğim bu konuda..

ben gercekten cok memnunum laptopumdan.. gerek goruntusu, gerek performansı, gerek kullanılan malzemeler hepsi cok guzel.. fiyat da malum diğer markalara gore bi adım onde.. ekran desen o zaten bikac adım onde tavsiye ederim yani.. ben şimdi ram artışı düşünüyorum.. o zaman daha da iyi olucak insallah . . .
  • Arkadaşlar, bende 5032 var ve NFS Underground'ı 800x600 de full (herşey on) rahat rahat saatlerce oynuyorum. Bu konuda bence epey iyi
  • benim makinada ayı çipsete sahip ben 2x512 ddr400 kingston ram taktım şimdi nfsmw 600x800 az bir seyde detay açıp rahat rahat oynuyorum hem oyunda çok hızlı açılıyor ddr400 ram i tavsiye ederim
  • peki bu makinenin eksileri nelerdir yani alan arkadaşların şikayet ettiği bir problem varmı?

yanında çantasınıda vermiyorlar demi?

bscol kardeşim senin makinenin ekran kartı ne?

quote:

Orjinalden alıntı: bscol

benim makinada ayı çipsete sahip ben 2x512 ddr400 kingston ram taktım şimdi nfsmw 600x800 az bir seyde detay açıp rahat rahat oynuyorum hem oyunda çok hızlı açılıyor ddr400 ram i tavsiye ederim

bir de arkadaşlar biscol den aklıma geldi birde HP nin turionu var bluetoothluymuş ama herhalde acer'ınkı daha iyidir demi. Benim için hafif olmasıda önemli çünkü.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=1734&productId=bd45982

sizin tavsiye ettiğiniz ucuz daha iyi bir turion varmı?

• HP nin Turionu evet Bluetooth'lu ve hatta parmak izi okuyucusu var... amma işlemcisi ml 28 ve bu işlemcinin değerleri 5032'nin kine (ml 30) göre daha mütevazi. Bunun dışında hatırladığım kadarıyla HP wide ekran değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazarcik -- 13 Ocak 2006 11:28:10 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.