Şimdi Ara

iPhone 4S Videoları (İnceleme,Karşılaştırma,Unboxing vs.) GÜNCELLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar siparişi verilen iphone 4s ler sahiplerine ulaşmaya başladı ve videolarda youtube a düşmeye başladı bende birkaçını paylaşmak istedim.

Unboxing

İnceleme

Galaxy S2 Karşılaştırması

4 ve 4S Karşılaştırması

Siri,iOS 5 İncelemesi

Siri Demosu

Kamera Testi

Apple Store'da iPhone 4S Satışının Başlaması

iPhone 4 vs iPhone 4S Hız Testi

Death Grip Test (Anten Testi)

Will It Blend

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 16 Ekim 2011; 1:22:46 >

• birde su i4s siyahla beyazini karsilastirsalar acep kalinlik farki var mi diye
  • Sagol, bence telefon süper
  • arkadaşlar adam gibi anten testi yapan video var mı acaba
  • @iDenis rica ederim.

@belediye encümeni youtube da araştırdım ama anten testi görmedim,birkaç güne youtube da belli başlı kişiler illaki incelemesini yaparlar
  • 1. video nasıl unbox öyle içinde yüzlerce uygulama yüklü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkknight88

1. video nasıl unbox öyle içinde yüzlerce uygulama yüklü :D

Adam önce açmış telefonu sonra yerine koyup unboxing videosu çekmiş,jelatinlerde balonluydu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

@iDenis rica ederim.

@belediye encümeni youtube da araştırdım ama anten testi görmedim,birkaç güne youtube da belli başlı kişiler illaki incelemesini yaparlar

teşekkür ederim bulursan ve pm atarsan çok mutlu olurum
  • quote:

quote:

Adam önce açmış telefonu sonra yerine koyup unboxing videosu çekmiş,jelatinlerde balonluydu

o nası bi unboxing öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar

quote:

quote:

o nası bi unboxing öyle

Zaten zor iş alacaksın telefonu hiç kullanmadan unbox videosu çekeceksin :D insan dayanamaz kurcalar hemen

• arkadaşlar şu karşılaştırma vidyosunda hava durumu 6 günü gösteriyor o nasıl ayarlanıyor ya bende sadece bugünün hava durumu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi

arkadaşlar şu karşılaştırma vidyosunda hava durumu 6 günü gösteriyor o nasıl ayarlanıyor ya bende sadece bugünün hava durumu var

tamamdır buldum sağa veya sola doğru ilerleyince oluyormuş
  • manyak bişiy ya alsan elinden düşmez herhalde unlock fiyatı ne kadardır acaba ucuzsa yurtdışından getitrrilebilir
  • siri fenaa
  • Apple biraz değişiklik yapsa keske kutu içeriğinde de mesela kulaklığı değiştirse güzel olurdu bence
  • apple forumlarında gezerken iphone 4s ye kavuşmuş şanslı birine daha rastladım.işte buda linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 14 Ekim 2011; 0:08:58 >
  • Kamera testi eklendi arkadaşlar.
  • Apple store larda bugün satışa sunuldu,videosu eklendi.
  • Bana ıster kızınız ıstersenız kızmayınız ama gercekten sahane ozellıkler var ve su androıd , ios ve dıger ısletım sıstemlerındekı ozellıklerı kımısı cok takıyor.Fakat soyle bısı var ios 1 ghz hızdakı cıft cekırdeklı ıslemcıde ne kadar stabıl ve hızlı ancak android işletim sistemınde yenı olan guncellestırmeler gelecek ozellıkler bakımından bunu fazlasıyla arıyor (bunu ıPhone 4s ıle karsılastırın).Ekran takıntısında ıse ıPhone 3.5 inç ekrana 960x640 bence gayet yeterlı ve ekrandan guzel sonuclar alınabılecek bı rakam kısaca anlatmak ıstedıgım ozellık acısından bakmak degıl ısletım sıstemlerının stabıl ve performası onemlı.İsteseydi Apple ' da yapardı 1.5 ghz vs ozellıkler ama bakıyorkı ısletım sıstemlerını ve yenı guncellestırmelere bunlar bunlar yetıyor eskı nesıl Iphone 'larıda gerıde bırakmamak ıcın boyle bı yola basvuruyor ama herzaman haksız yapmayın arkadaslar.

• iPhone 4 ve iPhone 4S in hız karşılaştırılması eklendi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.