Şimdi Ara

Orcs Must Die! İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Ork katliamında çaylak savaş büyücümüzün sizlere ihtiyacı var!

    Age of Empires serisinin yapımcısı Ensemble Studios'un önemli çalışanları ve Ensemble'dan başka 3 farklı yapım ekibinden daha kişilerin bir araya gelmesiyle oluşan Robot Entertainment, Age of Empires Online'dan sonraki oyunuyla birlikte hepinizi bir Ork katliamına davet ediyor!

    Sıkıntılı vakitlerin önemli ilaçlarından Tower Defense oyun türünü ve TPS bakış açısını bir araya getiren Orcs Must Die!, önemli stratejik öğeleri de beraberinde getiriyor. PC, PS3 ve Xbox 360 için duyurulan fakat PS3 için bilinmeyen bir tarihe ertelenen Orcs Must Die!, diğer iki platform için indirilebilir olarak çıkışını yaptı.

    ''



    Trinigy'in Vision Engine oyun motoruyla inşa edilen Orcs Must Die!'da ana amacımız oyun isminden de belli olduğu gibi, olabildiğinden fazla Ork öldürmek. Orcs Must Die!, arcade bir oyun olduğu için hikaye de oldukça kısa. 300'den fazla yıldan beri kaleyi Orklardan savunan ustamız yine bir Ork saldırısında ölüyor. Kaleyi savunma görevi ise bizlere kalıyor. Davranışları biraz cıvık olan karakterimiz bu ciddi görevi başarıyla yerine getirebilecek mi? Bu sorunun cevabı sizde.

    Orcs Must Die!'a giriş yaptığımızda, arkaplanda savunacağımız kale ile birlikte sade bir menü tasarımı karşımızda beliriyor. Menü müziği ise gerçekten iyi hazırlanmış. Oyunda üç farklı zorluk seçeneği bulunuyor. Bunlardan ilki Apprentice, diğeri War Mage ve sonuncusu da Nightmare oluyor. Apprentice ve War Mage seçenekleri oyuna ilk giriş yaptığımızda seçilebilir durumdayken, Nightmare seçeneği için War Mage zorluğunda oyunu bitirmeniz gerek.

    ''



    Orcs Must Die!'da korumamız gereken 24 farklı kale var. Ancak oyuna başladığımız anda korumayı üstlendiğimiz bir kale oluyor. Görevleri tamamladıkça da diğerleri açılıyor. Bunu biraz anlayacağınız şekilde söylersek, oyunda sadece 24 görev bulunuyor.

    İlk görevimize giriş yaptığımızda çantamızda 4 adet eşya bulunuyor. Bunlardan Crossbow ve Bladestaff'ı kullanmak ücretsizken, tuzakların her biri için belli bir miktarda ücret ödememiz gerekiyor. İlk başta bizlere verilen tuzaklardan Spike Trap, üzerinden geçen Orklara hasar verirken, Tar Trap da onları yavaşlatıyor. Görevleri tamamladığımızda ve level atladığımızda, daha fazla tuzak seçeneği bizlere sunuluyor.

    Ayrıca her bölüm sonunda skull da kazanıyorsunuz. Bu skullar her bölümde en fazla 5 adet geliyor. Bölüm sonunda gelen skull sayısı, bölüm içerisinde ölmenize bağlı olarak değişiyor. Elde ettiğiniz skullarla birlikte tuzaklarınızı geliştirebiliyorsunuz. Örneğin Spike Trap'ı geliştirdiğinizde bu tuzak, verdiği hasarın yanı sıra Orkları sersemletme görevini de üstleniyor.

    İncelemenin devamı için tıklayınız






  • Tower Defence türünü TPS + RPG ile birleştiren son derece eğlenceli bir oyun olmuş. Az bölüm olması kötü ancak bir ihtimal yeni görevler ek paketler ile sunulur.

    85/100 puan da benden.
  • Çok beğendim oyunu,her bölümü başka strateji yapmanız gerekiyor , zombies vs planet ten sonra oynadığım en eğlenceli oyun
  • Multiplayer'ı var mı? co op falan?
  • oyun güzeldi ama çok kısa sürdü. biraz daha detay olsaydı daha iyi olurdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 16 Ekim 2011; 1:46:59 >
  • süper oyun ama çokkk haraketli yaw

    başım ağrıdı
  • oyun çok iyi ama aşırı kısa sürdü bianda final bölümüne geldim...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.