İstanbul manzaralı Assassin's Creed: Revelations'ın senaryo modunu oynadık ve yorumladık.
Müthiş bir sitesiniz ya kutluyorum sizi harika bir oyun bayılıyorum bu oyuna ne desem sizin için ve oyun için az
sabırsızlanıyorum...
Çok Sıkıldım Çıksın artık :)
İnceleme videolarında hiç ses gelmiyor bazı videolarda oynatıcınıza sığmıyor süreyi köşeleri göremiyorum nedendir ?
Video için teşekkürler. Oyun için yoruma gelecek olursak 2kelime ile : Hastasıyız dedeeee :D Cidden ya çıktı çıkacak bekle bekle dayanamıyoruz artık :\
Çalan müzik ve anlatım süper uymuş Övecek kelime bulamıyorum sabırsızlıkla bekliyoruz hepimiz
Güzel anlatım, teşekkürler.
Artık çıksada oynasak iyice sabırsızlandım
o fonda müzik çalarken senin "ezio hikayesini sonlandırcak" lafın gözlerimi yaşarttı :(
O ses tonu neydi öyle ya valla bide müzik, ürperdim
Erdinç abi bulunduğun ordam,ses tonun ve arkaplandaki müzik müthiş uyuşmuş bide üstüne oyundaki istanbul havasından falan bahsedince dinlerken tüylerim diken diken oldu
O BIR EFSANE O TUM OYUNCULARIN KAHRAMANI O ERDINC IYIKUL...
Bekliyorum fakat sizler kadar heyecanlı bir bekleyiş yok bende.
herzamanki gibi hikaye oynanış grafikler 100 numero:) cıkmasını sabırsızlıkla beklicem...[bscfp=]
Yok abi başka bişey bu Dayım ve Ben sabırsız bir biçimde bekliyoruz....
Bu oyun diğerlerine oranla çok daha iyi bir senaryoya sahip olacak.
Oyun çıksın İnceleme yapın ve 10-10-10-10 verin :)
Bizans askerleri dışında yeniçerilerle bile atışmalar olacakmış :D Altın saçan bomba gibi yeniliklerin olması da oyunu daha ilginç kılacak. Sabırsızlıkla bekliyorum.
O kadar Türkçe Sesler Kullanmışsınız Ne Olurduki Türkçe Etseler ?. Dublajı Geçtim Altyazıda olurdu.