Şimdi Ara

Cooler Master, oyunculara yönelik hazırladığı faresi CM Storm Xornet'i duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Geliştirdiği kasa, güç kaynağı ve işlemci soğutucusu gibi bilgisayar bileşenleriyle gayet yakından tanıdığımız Cooler Master firması, oyuncular için yeni bir fare daha hazırladı: CM Storm Xornet.


     

    107 mm uzunluğa, 75 mm genişliğe, 35 mm kalınlığa ve 142 gram net ağırlığa sahip olan CM Storm Xornet, tasarım itibarıyla sağ elini kullanan oyunculara yönelik geliştirilmiş. 2000 Dpi (500 Dpi veya 1000 Dpi olarak değiştirilebiliyor) optik sensöre sahip fare, 23G'ye kadar ivme değeri, 1000 Hz'e kadar (125 Hz, 250 Hz, 500 Hz olarak seçilebiliyor) raporlama hızı, 160 IPS maksimum takip hızı, 8 Kb dahili bellek ve 5 milyon kez tıklamaya karşı dayanıklılık sunuyor.


     

    CM Storm Xornet'in, bu aydan itibaren 29.99$ fiyat etiketiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor.


     




     



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    CM Storm Xornet
    CM Storm Xornet
    CM Storm Xornet
    CM Storm Xornet
    CM Storm Xornet
    CM Storm Xornet








  • Xornet değilde hornet olaymış :p

    bu 5 milyon kez tıklamaya garantiyi nasıl veriyorlar acaba
  • herkez kendi bildigi isi yapsa ne güzel olucak gerci bize zararı yok rekabetten dolayı faydası var sekil yüzey dpi bakından sahsen benim icin sınıfta kaldı
  • bim'de 20TL'ye canavar gibi logitech bluetooth mouse satılıyordu.. usb alıcısıda minicik harika bir mouse kaptım hemen tabi.. bu yukarıdaki mouse'a değişmem.. :)

    oyuncu mouse'u diyor minicik!! ergonomi nerede? oyuncu mouse için bence ergonomi olmazsa olmaz bir faktör.. böyle odunlamasına avuca oturmayan bir tasarımla oyun oynarken kanser olur adam!
  • Bencede oyuncu mouse'u olmak için çok küçük üstelik parmak kıvrımı yeterli görünmedi msi gx630umun yanında gelen oyuncu mouse'um bozuldu ve küçük mouse aldım çok pişmanım parmaklarım kıvrım kıvrım oldu. özellikle oyunlarda çok büyük dezavantaj çok çabuk parmaklarınız ağrıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    bimde 20TLye canavar gibi logitech bluetooth mouse satılıyordu.. usb alıcısıda minicik harika bir mouse kaptım hemen tabi.. bu yukarıdaki mousea değişmem.. :)oyuncu mouseu diyor minicik!! ergonomi nerede? oyuncu mouse için bence ergonomi olmazsa olmaz bir faktör.. böyle odunlamasına avuca oturmayan bir tasarımla oyun oynarken kanser olur adam!


    Kesinlikle katılıyorum hocam , ergonomi olmadan oyuncu faresi olur tarla faresi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IceRulez

    Xornet değilde hornet olaymış :pbu 5 milyon kez tıklamaya garantiyi nasıl veriyorlar acaba

    fabrikada bir test departmanı var el görevi gören bir robot mouse'a sinyal hatası yapana kadar devamlı tıklıyor ve testin sonunda mouse sayac programı hatasız tıklama sayısını rapor veriyor.
  • 5milyon çok küçük bi değer, hele ki oyunlar için. Sürekli ateş ettiğin rush bi oyunda ya da dotada iken günde binlerce tık olur. Buna internet dosya açmayı falan da ekle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.