Şimdi Ara

Galaxy S III bilgileri Samsung'un yol haritasından internete sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
13.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Galaxy S III bilgileri Samsung'un yol haritasından internete sızdı






    Samsung'un 55 günde 3 milyon, 5 ayda 10 milyon satış rakamı yakalayarak gündeme oturan akıllı telefonu Galaxy S II'nin halefi olacağı tahmin edilen Galaxy S III hakkında yeni detaylar internete sızan bir yol haritasında ortaya çıktı.




    Phandroid sitesinin elde ettiği haritada Galaxy S III adında bir modelin 2012 yılı için planlandığı görülüyor. Ayrıca Galaxy S ve Galaxy S II evrimine de haritada yer verilmiş.




    Galaxy S III modeli daha önce iddia edildiği gibi dört çekirdekli bir işlemciyi baz almıyor. Çift çekirdekli 1.8 GHz hızında çalışan Samsung Exynos 4212 işlemci, 2GB RAM, 4.6 inç Super AMOLED Plus HD ekran ve 12MP çözünürlüğünde bir kamera haritadan anlaşıldığı kadarıyla Galaxy S III modelinin özellikleri arasında yer alacak. Ekranın altında 4'lü fiziksel tuş bulunuyor.




    Kameranın daha fazla berraklık ve kalite sunması beklenen W750 BSI CMOS sensörü barındıracağı, modelin LTE uyumlu olacağı ve NFC teknolojisinin Google Wallet ile birlikte çalışacağı anlaşılıyor.




    Haritada göze çarpan nokta Galaxy S III için konulan resmin Samsung Nexus Prime modeline oldukça benziyor olması. Bu açıdan Nexus Prime modelinin elden geçirilmiş yeni bir versiyonu olabileceği tahminleri yapılıyor. Ancak Phandroid sitesinin haritada manipülasyon yapmış olma ihtimali de bulunuyor. Çünkü Galaxy S modelinin özellik listesinde Exynos işlemci yer alıyor. Normalde böyle bir durum sözkonusu değil.




    İşletim sistemi ise piyasaya çıkış tarihine bakıldığında Ice Cream Sandwich olabilir. 




    Phandroid sitesi haritada görülen özelliklerin kesin olmadığını piyasaya çıkış tarihi geldiğinde değişme ihtimali olduğunu belirtiyor. 




    Yol haritasının ne kadar gerçeğe yakın olduğunu resmi lansman yapıldıktan sonra öğrenebileceğiz. Ancak yine de Galaxy S III modelinin buna benzer bir donanım sunacağı tüm otoriteler tarafından tahmin ediliyor.

     

     








  • obaa.. crysis 2 oynatır bu. millet meyve kessin hala :)
  • artık donanım nereye gidecek bilmiyoruz. artık donanımı bırakıp kamera lenselerini ve bataryaya önem vermeleri gerekiyor bu kadar üstün teknolojili aletlerde batarya çok önemli.

    ekran süper
    işlemci süper
    2gb ram var
    kamera 12mp daha ne olsun

    samsung aldı başını gidiyor...
  • desenize yakında cep telefonları uçacak pek doyurucu özellikleri olduğu görülüyor tahminen tabi
  • Gecen de yazmıstım tahminimin hemen hemen aynısı.. s3 yukardakıne benzer özelliklerde olcak ama ram' in bahsedildigi gibi 2 gb olacagını sanmıyorum... Görüntü Olarak Alakası Yok Cünkü Henüz Prototip ÇAlışması Bile Başlamamıştır zaten.. mart nisan gibi duyurulacak telefonun şimdiden şekli şemali belirlenir mi hiç...

    1.8 dual core

    1.5 gb RAM (2 gb ram olması imkansız)

    HD Super Amoled Ekran

    4.7 inch ekran

    min 1200 X 800 , max 1200 X 1024 (300 - 350 ppi)

    12 mp camera dual LED

    7.99 mm incelik..

    2050 mAh Batarya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glos7777 -- 11 Ekim 2011; 0:24:10 >
  • iyi güzelde pil ömrü için ne yapmışlar ??? bu cihaz resmen sömürür pili...ayrıca her ne kadar böyle bir donanımı çok zorlayacak bir mobil uygulama olmasa bile bu cihaz oyunlarda falan çok ısınacaktır umarım bu tarz problemleri aşmıştır samsung ancak bence donanım bu kadar yeterli daha fazlasına gerek yok onun yerine yazılıma çalışsınlar sonuçta böyle bir cihazda neler yapacağımız belli müthiş donanımları destekleyecek programlar olmaz ise bir anlamı kalmaz olsa bile gün içerisinde kaç kez şarj edeceğiz biz bunları ?
  • inandırıcı gelmedi telefonların yanındaki beyaz alanlar ben paint terkim diyor gibi...
    ama beklenen özellikler zaten belli daha güçlü işlemci daha iyi kamera daha iyi pil hd ekran vs vs.Buradaki asıl ana unsur hangi işlemciyi kullanacak olması..Ram ise baya iddalı olmus 2gb :)
  • engadget'a göre galaxy s te ki işlemci adı ve s 3 te ki ekran isminin yazılışı yanlış. büyük iht. sahte.
  • GELİYOR GELİYOR !!! BÖYLE BİR DONANIMIN BÖYLE BİR MARKANIN KARŞISINDA KİM DURABİLİR ?? GELMİŞ GEÇMİŞ EN GÜÇLÜ,EN İYİ TELEFONA AZ KALDI!!!!
  • şimdi farkettim işlemcide bi çakallık var. dikkat ederseniz sayfanın sağ üst tarafaında ilgili haberlerde ilk sırada samsung 1,5 ghz de çalışan exynos 4212 işlemcisini duyurdu diyor. ama burda haberde işlemcinin herşeyi aynı iken 4212 1.8 ghz de çalışan çift çekirdekli işlemci diyor. burda işlemci kodunun farklı olması gerekmiyor mu.
  • 12 Mp kameraya inşallah led flaş koymazlarda bende alırım nokia n8 kullanıyorum umudum ayfondan yanaydı ama iphone 4s de led flaşhlı çıktı donanımı güçlü 12 veya 8 mp xenon flaşlı bir telefon yok kaldık 256mb ramle alıştım xenon flaşa 2 mp zamanından beri xenon kullanıyorum
  • Donanım özellikleri gerçeğe yakın olabilir ama 2 gb ram hakkaten de fazla gibi görünüyor ama olursa şaşırmam bakalım gerçeği zaman gösterecek. Ama şu pil konusu ah şu pil konusu her şeyi mahvediyor. Bu telefonu saatlerce aktif kullanmayı engelliyor işte !!! Sıra bataryada artık !!!
  • sadece varsayımdır ama çıktığında böyle birşey olur.. artık cep telefonundan ziyade cep bilgisayarı desek bunlara daha doğru olur.. aynı çözünürlükte daha küçük bir telefon yapsalar mesela 4" çok çok daha tutulur düşüncesindeyim..
  • Ekranı büyüttükçe büyütüyorlar.Şunu galaxy s ölçüsünde verinde alalım :)
  • 2012'ye kim öle kim kala .
    Çok da büyütülecek bir şey yok . Bahsedilen özelliklerin bu telefonda yer alması , bu hızla gelişen bir sektör için çok normal bence .
    Ayrıca diğer rakiplerin de eli armut toplamayacaktır .
    Bir de 3 tuş için bir yerlerini yırtan Samsung , 4ü kabul etmiş gibi .
    O da ilginç ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blank42

    Ekranı büyüttükçe büyütüyorlar.Şunu galaxy s ölçüsünde verinde alalım :)


    Galaxy Ace büyüklüğünde veriyorlar günde 1 milyon satıyor :)
  • Nasıl bir s3 olacak bilmek zor ama samsung hep bir adım önde olduğu için eğer ki 4çekirdek dedikleri gibi 2012 de geliyorsa samsung amiral gemisini 4çekirdek cikarir benim takip ettiğim kadarıyla piyasada 4çekirdek varken veya çıkacakken çift çekirdek çıkarmaz samsung

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cop(i)ying yazmış. samsung a bak :)

    Not : arkadaş niye eksi veriyorsunuz
    adam private internal presentation da copiying yazmış alla alla
    imla hatası yani :)

    anormalmisiniz nesiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiR MaNiaC -- 11 Ekim 2011; 0:55:08 >
  • samsung'un yapabileceklerinin sınırı yoktur bence samsung s3de tamamen bir devrim yapacaktır.
  • Çift çekirdek sonrasını okumadım çünkü buradan belli oluyor ne kadar sallama haber olduğunu.Tegra 3 varken ve 4 değil 5 çekirdek olarak lanse edilirken çift çekirdek ile her zaman geride kalmış havası vermekten kurtulamazsınız.Performans olarak biz biliriz iyi ama alıcıların %90nı çekirdek sayısına çok önem vermekte samsung bu saatten sonra tegra 3 5 çekirdeğe sahip işlemci karşısına 2 çekirdekli en iyi telefonu ile çıkmak istemez.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.