Şimdi Ara

Hyper-V için İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhabalar. Sanallaştırma için sistem toplamayı düşünüyorum, aynı anda 7-8 makinanın açık olacağı düşünülürse önceliğim ram mi olmalı yoksa işlemci mi siz saygıdeğer dh. abilerine sormak istedim.

İşlemci olarak max. 200 tl ayırabilirim. Forumdan ikince el alıcağım sanırım aklımda Q6600 GO, Q8400 var. Amd de olabilir ama amd nin sanallaştırmada pek iyi olmadığı yönünde söylentiler var.

İşlemciyi Q6600 alıp rami 8 gb ddr3 1600 mhz yapsak sanal makinalar arası geçişlerde ve diğer işlemlerde problem çıkarmaz diye umuyorum. Yeri geldiğinde exchange olan server'a 2500 mb ram vericem.

Phenom 2 x4 955 de düşünüyorum ama amd nin hyper-v de performansı nasıl olur bilmediğimden karar veremiyorum

Lütfen kimse i5 2500k al tarzı yorum yapmasın o kadar bütçem yok malesef..

Şimdiden Herkeze Teşekkürler..
    Paylaş:

• VMware'nin microsoft olaniymis bu hyper-v.bu bolumde pek ilgilenilmez boyle seylerle ama amd nasil demissin insanlar x2 athlonda phenomI'de bile kullaniyormus destek konusunda sorunu yokmus.q6600'un voltaj manyagi olmamis temizini bulursan olabilir ama 3.6 der kalirsin muhtemelen ve isinir iyi sogutucu alman gerekir.955'le 3.7 carpandan voltaj vermeden sogutucu almadan yapmak icten bile degil hem garantisi olur bence 955 fikrin guzel.

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/winserverhyperv/thread/2e77f7e2-13f0-4678-a4b9-e3385cf04c21/

https://ibb.co/JFcsQyQL

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

VMware'nin microsoft olaniymis bu hyper-v.bu bolumde pek ilgilenilmez boyle seylerle ama amd nasil demissin insanlar x2 athlonda phenomI'de bile kullaniyormus destek konusunda sorunu yokmus.q6600'un voltaj manyagi olmamis temizini bulursan olabilir ama 3.6 der kalirsin muhtemelen ve isinir iyi sogutucu alman gerekir.955'le 3.7 carpandan voltaj vermeden sogutucu almadan yapmak icten bile degil hem garantisi olur bence 955 fikrin guzel.

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/winserverhyperv/thread/2e77f7e2-13f0-4678-a4b9-e3385cf04c21/

İlginize teşekkür ederim o zaman bi x4 955 yada 965 alıp rami 8 yapıp bi deniycem kısmet olursa.

• 7-8 client, exchange diyorsun. AMD unut. Kurumsal alanda AMD kullanan yok. Senin istediğin bir Workstation, burada son kullanıcıya göre bilgiler var. İstersen özelden daha iyi yardımcı olabilirim.

Her türlü PC konfigürasyonları , bileşenleri, sunucular, iş istasyonları, notebooklar, netbooklar, ultrabooklar, tabletler, akıllı telefonlar ve yazılım lisansları (Windows, office ve diğer bütün yazılımlar) isminize/kurumunuza faturalı, uygun fiyata, garantili olarak temin edilir.
    Bilgi İçin PM İle İletişime Geçebilirsiniz.

• hocam sistem sorularınızla ilgili 2 adet pm attım size inceleyebilirsiniz

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

7-8 client, exchange diyorsun. AMD unut. Kurumsal alanda AMD kullanan yok. Senin istediğin bir Workstation, burada son kullanıcıya göre bilgiler var. İstersen özelden daha iyi yardımcı olabilirim.

Evet workstation için düşünüyorum sistemi deneme amaçlı (vpn, remote desktop services, active directory ortamı ) sanırım x4 955 yeterli olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtszbdvi -- 11 Ekim 2011; 13:36:04 >
  • kurumsal alanda amd kullanan yoksa amd o kadar opteronu bana mi satiyor ya birak gozunu seveyim. cift opteron server kurduk kullaniliyor problem yok ama denemek icin dusuk butceyle 955 sahane bir secim bence.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.