Şimdi Ara

hp 2510i Lcd Monitör Kullanıcı Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba sistemimi yeni sattım ve 25'' üstü lcd/led almak istiyorum.

    Bu boyutlarda seçimimiz çok fazla yok fakat almışken iyibir şey almak istiyorum çok uçuk olmadıkça.

    İlk göze çarpan şu an vatanda 472 tl ye satılan 25'' hp 2510i modeli Fakat lcd olduğu için görece eski teknoloji artı olarak parlak ekran. Parlak ekran hiç kullanmadım. Enson sattığım ekran samsung 23' 2333sw. 23'' monitör almışken de 24 değilde daha büyüğünü düşünüyorum. Aslında lg nin 27'' tv modelide var aklımda ama oda çok mu büyük olur pc için?

    Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim samsungun 24'' led leri var 600-800 Tl arasında sizce değermi?

    Hayırlı forumlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalettin53 -- 28 Ekim 2011; 22:16:00 >



  • eski teknoloji değil hepsi aynı tn panelleri kulllanıyor sadece arka ışıklandırmalar farklı . 2510i yi 10 gündür kullanıyorum bugüne kadar alıp en ufak pişman olmadığım 2 monitörden biri (diğeri 2310ei) yine led 2310ei den upgrade ettim. Parlak ekran direkt güneş ışığı alan bir yerde değilse normal ekranlardan çok daha canlı .dur sana incelemelerini göstereyim amerikan versiyonunun 2509. Renkler kontrast ve düşük parlaklıkta bile karanlık sahnelerde detay göstermekte çok başarılı bir ekran.Bendeki ekranda hiç ışık sızması yok ama başka ekranlarda ne olur bilemem.
    http://wecravegamestoo.com/forums/gadgetry-electronics-discussion/7797-hp-2509b-review.html


    pc de dirt serisi oynuyorum genelde renkler ve grafiklerin keskinliği muhteşem , upscale dedikleri olay yani 720p ps3 oyununu ekrana tam oturtmakta da çok başarılı







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 8 Ekim 2011; 21:09:13 >




  • Hocam valla çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz birebir kullanan olarak. Bir haftadır sırf bu monitörü araştırıyorum ne bir inceleme ne adam gibi bir video bulamamıştım 2509 aynısı olduğunu bilmiyordum. içime su serptiniz videoları izledikten sonra 470 tl bu monitör için çok güzel bir rakam.
  • 2509 da hdmi var avrupa versiyonunda (2510) yok ona göre ama hoparlör var bire bir aynı monitör hatta ncx incelemesinde blue tint olayı benim ekranda da var dikkat edilince. kesinlikle şahane bir ekran bu da 2310ei gibi stok bitirme amaçlı Türkiye ye gelmiş ve bir süre sonra piyasadan bulunamayacak bir ekran. 470 tl mükemmel fiyat 200 küdür dolarlı bir şey
    içinden dvi kablosuda çıkıyor
  • Alalı yaklaşık 1 hafta oldu Kaliteye ve ozellikleri konusunda zaten arkadaşlar yeterince bilgi vermiş
    Ben gayet memnunum
    Uzun bir inceleme süreci sonunda tercihim bu oldu
    32:9 - 45'' kullanmanın tadı isa bam başka

     hp 2510i Lcd Monitör Kullanıcı Yorumları
  • Arkadaşlar bende bugün aldım aranıza katıldım. şöyle bir olay yaşadım paylaşıyım. Biliyorsunuz vatanda %25 kampanya vardı fakat ben onu kaçırdım sağolsun ordaki arkadaşlar hp nin %20 kampanyasını uyguladılar yalnız şöyle bi durum var bu monitörü aşağıda hazır sistemlerin yanında satıyorlar yukarıda monitörlerin yanında değil. ordaki arkadaşlar ayrı satmıyacaklarını söylediler. bende şeflerine söledim böyle böyle nese satalım dediler word e on taksitle 469 a aldım. yukarı pixel testine çıktık ordaki arkadaslar testi yaparken monitörü çok beğendiler ilk defa görmüsler hatta kaça aldığımı falan sordular fiyatını söyleyince burda aynı ebattakiler iki katı dediler bende sasırdım nasıl bilmezler diye enteresan :) Eve geldim kurdum ilk baş acaba parlak ekran nasıl olur diye ön yargılarım vardı ama çok sasırdım renkler cok canlı siyah renkler cok net benim diyen led ler kadar iyi arka ısık sızması hiç yok diyebilirim ve görüs acıları süper iki üç metreden film izliyorum hiç monitörü eğme gereği duymadım. aslında forumda iyice bir inceleme yapmak lazım çünkü aynı mağadaki satıcılar bile bilmiyor bu monitörü bu fiyata alınabilcek en iyi monitör tek eksiği hdmı yok ama dvı var aynı şey dvı to hdmı ile aynı sekilde kullanabiliriz artı olarak stereo haporlorü var harici tv box bağladınmı tadından yenmez görüs açılarıda tv için müsait salonda kullanmadıktan sonra bir problem teskil etmez.

    Ayrıca ekleme yapmak istiyorum monitör çok şık ayaklığı aynı 27'' lik mac inki gibi altına klavye gizliyebiliyorsun. vesa bağlantısıda var resimlerde anlasıılmıyor fakat arkadaki hp logosu gizli kapak onu sökünce 4 tane vida yeri meydana çıkıyor.




  • uzun bir araştırma sürecinden sonra bugün itibariyle bende hp2510i aldım...

    22" samsung 226bw kullanıcısıydım ardından hem led hemde hdmi olsun dedim Acer 24" 242 serisi bir led aldım ama büyük bir hayal kırıklığı oldu hem hdmi bağlantı hemde led olmasına rağmen ne siyah ortamlar ne açıda nede renk olayında tatmin etmedi sadece çözünürlük full hd olmuştu birde enerji tüketimi düşmüştü...kısa sürede 24" ledden kurtuldum ve arayış içine girdim....son ana kadar iki seçenekte karar kıılmıştım ya 32" bir philips ips panele sahip led tv alacaktım ki fiyatı 1500 - 1600 civarıydı yada apple cinema display 27" alıp ekran kartıma mini display üzerinden bağlayacaktımki bununda fiyatı korkunç yüksekti....sonunda hp2510i gördüm öncelikle tasarımı cineme displayleri andırdığı için bir kere baştan gönlümü çaldı lakin görüntü hususundaki tereddütlerim, hp markasının monitör konusunda uzman olmayışı, lcd teknolojisi ve hdmi bağlantısının olmaması gibi birçok eksi tarafları olmasına karşın fiyatta cazip gelince siparişi verdim...monitör gelip kurana kadar hep kuşkuluydum ama kutuyu açıp malzemedeki kalite, görüntüdeki netlik açı ve parlaklık ki özellikle led hdmi da asla göremediğim siyah renklerdeki netlik ve berraklık muhteşemdi ve samsung 22" 226bw den sonra gerçekten tatminkar oldu...ben hdmi ile dvi arasında görüntü kalitesinde fark göremedim umarım güç tüketimide çok olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iconaday -- 21 Ekim 2011; 10:31:24 >




  • bu monitör mü yoksa hkc 27 inch mi
    ne dersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buckfush

    bu monitör mü yoksa hkc 27 inch mi
    ne dersiniz?

    tartışmasız hp
  • 60 hz olayı kafamı karıştırıyor. En az 75 hz olanı yok mu bunların?
  • bencede hp
    hkc görüntü kalitesini görmedim ama kasa dizaynı berbat monitör birazda kendini gösterecek
  • ben monitörün tipine degğil performansına bakarım
  • perfrmans elbette ön planda ama bende performansı yüksek bir cihazda iyi bir dizayn isterim kişisel görüşüm bu
  • peki bu monitörün tazeleme hızları ile ilgili detayı nereden bulabilirim?
    yani örneğin 1024 768 de 75 hz , 1200*768 60 hz şeklinde..
  • burda bir inceleme mevcut
    HKC2712 incelemesi
  • arkadaşlar ben de bu monitörden almayı düşünüyorum da kafamı kurcalayan iki soru var

    birincisi parlak ekran (glossy screen) diye geçen bi ekranı var etrafını fazla yansıtıyor gördüğüm kadarıyla. ayna gibi. bunun sıkıntısını yaşadınız mı?

    ikincisi de hdmi çıkışı yok, dvi yeterli mi memnun musunuz


    bu monitör yada benq 24" lcd yada lg düşünüyorum karar veremedim
  • parlak ekranda ben sıkıntı yaşamadım bundan öncesinde acer 24" hdmi led kullanıyordum şimdi hp ile dvi kullanıyorum açıkcası pek bir fark göremedim tabii hdmi bağlantısının ses aktarımı var ama onuda ben kullanmıyordum zaten.....
    bence yeterli yine yazıyorum fiyat / performans olarak samsung 22" 226bw den sonra kullanıdığım en güzel monitör
  • bence imkaniniz varsa avatar filmini izleyin renk derinligini gorunce hayran kalirsiniz. parlak ekran monitor kapaninca belli oluyor kendinizi goruyorsunuz fakat kullanirken bi sorun teskil etmiyor camin yaninda benim monitorum. zaten cok gunesli havada perde acik butun monitorler sorun yaratir. analog mu dvi desek tabiki dvi ama hdmi dvi farki ben goremedim. zaten incelemelerdede bir fark yok ses disinda kaldi ki monitorde haporlorde var ses giriside kutudan ses tasima kablosuda cikiyor. hdmi yok diye dusunmeyin ikiside digital giris. ps3 baglicaklarda on liralik kabloysa sorunsuz kullana bilirler. senelerce dvi li monitorlerde ayni sekilde kullandim ps yi.
  • Bir haftadır 2510i kullanıyorum, Vatan'dan 477 liraya aldım tavsiye ederim arkadaşlar... İhtiyacı olanlar fırsatı kaçırmasınlar fiyatı rakiplerine göre de uygun bence !
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.