Şimdi Ara

Battlefield 3'ün (X360) İkinci Diskinde Ne Var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
        Alınan bilgilere göre ki bu daha önce de yanlış hatırlamıyorsam söylenmişti. Battlefield 3'ün Xbox 360 sürümü piyasaya 2 disk olarak sürülecekti. 2. diskin ne olduğuyla ilgili pek bir fikrimiz yoktu ama şimdi aydınlandık.
     
        DICE, oyunun Xbox 360 sürümündeki bir diske tek kişilik oyun modunu diğerine ise çoklu oyuncu modunu koyacak. Bu disklerden birinde ise Xbox 360 kullanıcılarının sabit disklerinde yer açmalarını gerektirebilecek bir ayrıntı gizli. Alınan rapora göre bu 2 diskten birinde "Yüksek çözünürlüklü kaplamalar" paketi olacak ve oyuncular isterse bu paketi yükleyerek oyunu oynarken kaplamaların her zaman şık görünmesini sağlayabilecekler. Opsiyonel olan bu seçenek yüklenmediği takdirde oyun, diskten stream yoluyla ekranımızı kaplamaları yükleyecek ki bu da bazen kaplama gecikmelerine sebebiyet verebilirmiş.

     








  • ps3'te blu-ray diskin içinde olucak mı peki bu "Yüksek çözünürlüklü kaplamalar" paketi yoksa xbox-360 için mi sadece ?
  • O konuyla ilgili bir açıklama yapılmamış maalesef
  • çoklu oyuncu diskinde co-op da var.
  • Bi karşılaştırma videosu yayınlasalar iyi olurdu. Konsolda çok kötü olan kaplamalar daha ne kadar kötüleşebiliyormuş görürdük.
  • Sanırım yüksek çözünürlüklü kaplamalar ilk diskte olur. Tabi eğer ilk diske ancak normal kapmalarla oyunu sığdırabildilerse; işte o zaman 2. diske sarkabilir yüksek çöz.lü kaplamalar diye düşünüyorum.
  • yüksek çözünürlüklü kaplama paketi oyuna güzellik katacaktır..crysis 2 dx11'de de vardı..


    ps3'ün blurayında da ''alçak gönüllü kaplamalar ''paketi olur....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 için Witcher 2 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben adminlerin yerinde olsam bloodTime gibileri banlarım gitsin.Hiç bi yararları yok siteye.Bu siteye şu anda ilk defa girmiş olsaydım bi alay amele kaynıyor der giderdim :S. Ama uzun süredir bu sitede haberleri takip ediyorum .. Uzaklaştırın böyle insanları.Tabi bitmeyecektir ama olsun basın banı gitsin mallar .. Espireye bak


    edit : bu çocuğa sinir oluyorum !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William.Fichtner -- 8 Ekim 2011; 19:24:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExShadoW42

    ben adminlerin yerinde olsam bloodTime gibileri banlarım gitsin.Hiç bi yararları yok siteye.Bu siteye şu anda ilk defa girmiş olsaydım bi alay amele kaynıyor der giderdim :S. Ama uzun süredir bu sitede haberleri takip ediyorum .. Uzaklaştırın böyle insanları.Tabi bitmeyecektir ama olsun basın banı gitsin mallar .. Espireye bak


    insanlara boyle hakaret etmen hiç hoş değil , bloodtime arkadaşımız fikrini beyan etmiş ne var bunda asıl senin yaptığın ayıp bence.Bu arada senin yapılmasını istediğin şey basın özgürlüğünü kısıtlamaktan başka bi şey olmuyor.Doğru veya yanlış herkes fikrini beyan eder ve sen karışamazsın.Fanboy da olabilir ama nazik bir dille yaptıklarını beğenmemen bu ortamı senin istediğin hale sokacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpion1234

    quote:

    Orijinalden alıntı: ExShadoW42

    ben adminlerin yerinde olsam bloodTime gibileri banlarım gitsin.Hiç bi yararları yok siteye.Bu siteye şu anda ilk defa girmiş olsaydım bi alay amele kaynıyor der giderdim :S. Ama uzun süredir bu sitede haberleri takip ediyorum .. Uzaklaştırın böyle insanları.Tabi bitmeyecektir ama olsun basın banı gitsin mallar .. Espireye bak


    insanlara boyle hakaret etmen hiç hoş değil , bloodtime arkadaşımız fikrini beyan etmiş ne var bunda asıl senin yaptığın ayıp bence.Bu arada senin yapılmasını istediğin şey basın özgürlüğünü kısıtlamaktan başka bi şey olmuyor.Doğru veya yanlış herkes fikrini beyan eder ve sen karışamazsın.Fanboy da olabilir ama nazik bir dille yaptıklarını beğenmemen bu ortamı senin istediğin hale sokacaktır.

    Çok haklısın katılıyorum sana ama bunlar her konu altında sürekli birşeyleri ezikleyip duruyorlar..Eleştiri felan yaptıkları yok.. 3-4 kişi daha var isimlerini yazmak istemiyorum. Her konu altında eleştiri yada beğeni dile getirmek yerine başkalarının yazdıklarına eziklercesine cevap veriyorlar ve heryer de tartışma çıkarıyolar .. Anlatabildim mi ?




  • ExShadoW42'ye katılıyorum özellikle M3retto denen şahısın yaptığı yorumlar eleştri değil resmen eziklemek.
  • Şu belli başlı PC sahibi hasta ruhluların konsol sahiplerine ettiği hakaretler nereye kadar devam edecek bakalım.Bütün haberler için söylüyorum bunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyBlitz -- 8 Ekim 2011; 20:39:53 >
  • Kaplama paketi olsun iyi.Multide yanılmıyorsam pc de 64 konsolda 24 bunu kişi düzeltebilirler mi?Frostbyte 2 nin bide her konsolum apı'sini sonuna kadar kullanacak diyorlardı.Geniş haritalara bu kadar grafik olabilir ama benim hala anlıyamadağım (bu yorum sadece bf3 için değil) MAG gibi bir oyunda 256 kişi destekliyorken diğer oyunlarda bunu nasıl beceremiyorlar?
  • bu bloodTime 'ın garezi konsollara değil sadece PS3 e. Adam Microsofta sempati duyuyor.
  • ps3'ün blurayında da ''alçak gönüllü kaplamalar ''paketi olur....

    oyun ps3den lanse ediliyor büyük ihtimalle ps3 sürümü daha sağlamdır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    bu bloodTime 'ın garezi konsollara değil sadece PS3 e. Adam Microsofta sempati duyuyor.

    ne adamı ya çocuk resmen .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Kaplama paketi olsun iyi.Multide yanılmıyorsam pc de 64 konsolda 24 bunu kişi düzeltebilirler mi?Frostbyte 2 nin bide her konsolum apı'sini sonuna kadar kullanacak diyorlardı.Geniş haritalara bu kadar grafik olabilir ama benim hala anlıyamadağım (bu yorum sadece bf3 için değil) MAG gibi bir oyunda 256 kişi destekliyorken diğer oyunlarda bunu nasıl beceremiyorlar?

    çok doğru söylüyosun. Magın grafikleri gayet yeterli seviyede ama domination haritasında 256 kişi oynatabiliyor.Adamlar beceremiyor sonra donanıma suç buluyolar.PC fanboylarıda kendilerini birşey sanıyolar .
  • Aynı şey PS3 içinde Geçerli Arkadaşlar.Blu Ray Diskinde Yüksek Çözünürlüklü Kaplamalar Seçeneğini PS3 içinde Yükleyebileceksiniz. Haberede Ekleyebilirsiniz.
  • ExShadows o çocuk dediğin adam senden önce bu siteye kayıt olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    ExShadows o çocuk dediğin adam senden önce bu siteye kayıt olmuş.

    ee nolmuş benden önce siteye kayıt olduysa. Bu onun kişiliğini değiştirmez !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.