Şimdi Ara

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
18
Favori
229.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba;

    2014 model audi a3 sedan 1.6tdi ambition s-tronic araç sahibiyim, aracım 60.000 km'de 30 bin km'den beri bende, şanzımanla ilgili bir şikayetim olmadı şimdiye kadar, bunu dsg sistemini savunmak için söylemiyorum sadece kendi deneyimimi aktarmak istedim. aracı her gün kağıthane bostancı arasında kullanıyorum.

    bundan önceki aracım 2008 audi a3 1.6 benzinli sportback idi, onda da 6 ileri ıslak şanzıman vardı, o da 30.000 deyken alındı, 120 bine kadar kendim kullandım şimdi akrabamda araç 145 binde, şanzımanla ilgili olarak bir kez serviste şanzıman yağı değişti.

    henüz vw grubundan bir şikayetim olmadı, sadece şu an kullandığım araçta xenon far ve cam tavan var, xenon farın aydınlatmasından memnun değilim bir de bazen cam tavan ufak gıcırtılar yapıyor.

    neyi doğru yaptım bilmiyorum ama dikkat ettiğim üç şey var, ilk olarak trafik çok sıkışıksa vitesi s'ye alıyorum hemen 2'ye atıp yarım debriyaj yapmaması için, ikincisi yine sıkışık trafikte öndeki araba biraz ilermeden frenle yavaş yavaş ilerlemiyorum özellikle yokuşlarda öndeki arabanın biraz uzaklaşmasını bekliyorum yine yarım debriyajda kalmasın diye, son olarak bir de arabayı park ettikten sonra vitesi boşa alıp el frenini çekip sonra p'ye getiriyorum şanzımana yük binmemesi için, bu söylediklerimi eski arabamda da yapıyordum. Bunları aman dsg başımı ağrıtmasın diye değil arabalarımı koruyarak kullanmak bende bir huy olduğu için yapıyorum, tek istediğim arabalarımı 200 bin km kadar sorunsuzca kullanmak sonuçta ciddi paralar veriyoruz bu arabalara.

    ben deneyimlerimi aktarmak istedim kendimce, teşekkür ederim.
  • merhabalar
    Bende 2017 a6 2.0 tfsi quattro ile aranıza katıldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtkgz -- 5 Şubat 2018; 3:24:23 >



  • Aracimi 2 ay önce aldigim zaman cektigim resimler 2.0 TFSI 252 ps, daytona gri, Bang olufsen, S line, Matrix, Black edition.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benims -- 12 Şubat 2019; 21:34:32 >
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Audi sitesinden güncel bilgiler için mail adresinizi kaydedin.
    Tanıtım, indirim, etkinlik gibi haberleri adresinize mail göndererek paylaşıyorlar.
    Senede 2-3 tane böyle mail geliyor.

    Aracınız hayırlı olsun, güle güle binin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proxy1 -- 27 Ekim 2015; 17:00:32 >
  • Arkadaşlar Audi Şenyıldız bayinden sıfır olarak alıp teslim aldığım aracı eve getirdiğimde fark ettim ki sürücü kapısının sağa doğru bittiği kenar 3 cm uzunluğunda boyanın saca kadar kazındığı bir alan var. Ayıplı mal satışı yapan premium bir marka. Neler yapmalıyım mağdur olmamak için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BayGlock

    Hocam aynı kasanın 2.0tdi olanını kullanıyorum doğrusu 140beygirlik notor bu kasayı taşımıyor.2.4 benzinli olanları daha güçlüdür tabi.Tavsiyem 2.5tdi eski kasa alacağınıza 2.4 yeni kasa alın.Ama motoru ustalara biraz sorun çünkü fazla kullanılan değil.

    Hocam merhaba. Ben 2008 A3 2.0 tdi 140 hp dusunuyorum ama performas yetersiz yazmışsın. Sahibinden.com da 55 bin tl ye 97 bin km de var siyah bir a3. Açıkçası ben senede 30 bin km civari yapıyorum ve arac güçlü bir dizel olsun istiyorum. Bütçem 50 bin tl ama gerekirse biraz üstüne de cikmaya calisirim. Önerir misin 2008 a3 2.0 tdi'ları...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr.tolgaaa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gs_Emre


    quote:

    Orijinalden alıntı: dtcelik

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gs_Emre


    quote:

    Orijinalden alıntı: dtcelik

    Selam arkadaşlar 2016 A5 2.0 tdi quattro ile aranıza katıldım; aracı sıfır almam ani oldu. 2. El bakarken kendimi bi anda bayide buldum... Yeni kasayı bilerek beklemedim ; hem o kadar zamanım yoktu ( 4 ay) hem de o kadar param.... Yeni kasanın baz modeli 275.000tl olucakmış bu rakamı 3 bayiden teyit ettim...

    Bu arada bayide anahtarlık kalmamış; audi logolu şık anahtarlık nereden bulabilirim?

    Ne kadara aldınız acaba? Bir de içerik olarak neler var. Bu aralar ben de bayiye gidip bakcam. Su anki kasanın dişi çok hoşuma gidiyor içi çok içime sinmiyor. Yeni kasayı ben de beklemek istemiyorum. Mercedes c200d amg ye yöneldim o yüzden. Ama 2.0 tdi sportback quatro 190hp de binilecek araç.

    Emre Bey kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı...

    Diyarbakır Bayisinden 218,000tl ye aldım. geri görüş kamerası ve hafızalı koltuk dışında herşey full...

    normalde yılda ortalama 7-8bin km yaparım dizel ihtiyacım yoktu ilk defa dizel araç aldım tatilden dolayı 2250km yaptım adlığımdan bu yana 1 haftada. Gayet memnunum tavsiye ederim.

    Bugün bayiye uğradım ben de. İzmir deyim bu arada. Ellerinde son 3 adet 2.0 tdi quatro sportback var. Geri görüş kamerası elektrikli koltuk var. Sunroof vs her şey var. 220.000 fiyat aldim pazarlıksız. Cruise control yoktu 1500 tl ye eklendiğini söylediler. Kasım ayında yeni kasa gelecekmiş ve tahmini 280 civarı olacağını söylediler. Ben bu kasayı da seviyorum içi eski kaldı sadece. Mercedes bayisine gidip c200 amg ye de baktım. 1 sene sonra da yüksek ihtimalle satacağım icin 2. El de önemli. Kararsızım açıkcası.

    Merhaba benimde 2,5yıl önce sıfır aldığım C180 değiştirme zamanım yaklaşıyor. Bu A5 ile yeni A6 arasında kaldım açıkcası
    220.000 bu araç için bence iyi fiyat
    İzmir'deki A6 ultra için ne fiyat veriyorlar biliyor musunuz?
    Teşekkür ederim

    Ben geçen hafta kendi aracımı alırken sormuştum; metalik gri- füme arası bir renkti. 275000 tl son fiyat demişlerdi...
  • benims B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun,maaşallah güle güle binin.
  • Geehut kullanıcısına yanıt
    Tek bildiğim makyajlı kasa ile birlikte gelmiş. 120 ve 160 hp olanlarda yağ yakma problemi varmış ve bu seri ile birlikte giderilmiş. Tabii bunlar yazılanlar :) Kullanan ve tecrübe edenlerden dinlemek lazım :)
  • A3 1.5 tfsi sb ile ben de buradayım
  • arkadaslar dikkat ettım her aracın bir topigi var arac sahıblerı hakkında yazıyorlar bende boyle bır topık baslatmak ıstedım.Sızlerden ricam sadece arac sahibleri yorum yapsin.Bir baslayalim sonu gelir insallah.herkes aracinin ozelliklerini yazarak baslarsa arti ve eksileri ile birlikte guzel bir arsiv olusturmus oluruz...

    2006 audi a3 1.6 fsi
    ambition paket
    xenon plus
    sunroof
    mairutus mavisi
    lastik basinc gostergesi
    dvd sinema sistemi
    kicker 40 cm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audilover -- 2 Ağustos 2006; 0:57:18 >



  • 2006 audi a3 1.6 FSİ
    ambition
    xenon plus
    sunroof
    Parlak Kırmızı
    Alpine mp3 player

    ancak küçük bir problem araç şubatta geliyor:D
  • 2006 audi a3 1,6 fsi
    attraction
    +bose ses sitemi
    +fonsiyonel direksiyon
    siyah

    shafter zaten seninle konuşmuştuk evet benimkide şubatta geliyor...

    şu anda a3 kullananlar araç hakkında detaylı yorumlarını yazarlarsa iyi olur, henüz gelmediği için merak ediyor insan (daha önce kullandım gerçi ama olsun.. )
  • resim isteriz
  • valla resim çizmek zorda eğer varsa arabanın fotoğrafını koyar herhalde
  • yarın ınsalah aracı yıkatınca ben resim cekip koyarim aracin icini disini bir yikatiyim.Valla acikcasi ben bir tek yol sesinden memnun deilim arac sanki yol sesini cokmu iceri aliyor nedir.Belkide jantlardanmi lastikler ince yanak 225.45 17 oyle dusunuyorum.Onun haricinde aracta su anda 1500 km falan var otobanda baya zorladim arac 210 nu gecmedi buda biraz canimi sikti ama olsun aracimdan yol tutusunda cok memnunum.Cok klas bir arac yol tutusu harika.Arac belki 210 km yi gecmedi ama o hizda bile bana cok guven verdi yani hic korkmadan rahatlikla gittim baya bir uzun sure.Su anda cok memnunum ah birde 2.0 tfsi olsaydi super olurdu...
  • 2005 Audi A3 Sportback,

    2.0 TDI,
    cift-bolme otomatik clima,
    Cd-player,
    Hiz sabitleyici,
    v.s. Fazla birsey yok icinde, ama benim icin yeterli donanimi var:)..

  • quote:

    Orjinalden alıntı: audilover

    yarın ınsalah aracı yıkatınca ben resim cekip koyarim aracin icini disini bir yikatiyim.Valla acikcasi ben bir tek yol sesinden memnun deilim arac sanki yol sesini cokmu iceri aliyor nedir.Belkide jantlardanmi lastikler ince yanak 225.45 17 oyle dusunuyorum.Onun haricinde aracta su anda 1500 km falan var otobanda baya zorladim arac 210 nu gecmedi buda biraz canimi sikti ama olsun aracimdan yol tutusunda cok memnunum.Cok klas bir arac yol tutusu harika.Arac belki 210 km yi gecmedi ama o hizda bile bana cok guven verdi yani hic korkmadan rahatlikla gittim baya bir uzun sure.Su anda cok memnunum ah birde 2.0 tfsi olsaydi super olurdu...


    Bence 210 km gayet yeterli bir sürat, yani 1,6 motorlu nispeten ağır bir kasadan daha fazla beklenmemeli...
    A3 lerin kabin gürültüsü çok düşüktür aslında, ama ambition modeldeki spor süspansiyonları iptal ettirmediysen ince yanaklı lastiklerle yol gürültüsünü alması doğal.. yeni sattığım Honda sport aynı şekildeydi ve yoldaki en ufak çakıl taşını ayağımın altında hissediyordum... tabiki bunun artısıda yol tutuşunda..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozkan96

    2005 Audi A3 Sportback,

    2.0 TDI,
    cift-bolme otomatik clima,
    Cd-player,
    Hiz sabitleyici,
    v.s. Fazla birsey yok icinde, ama benim icin yeterli donanimi var:)..




    Araban çok güzelmiş, güle güle kullan.. benimkide gelirse önden aynı görünecek sanıyorum.. bu arada neresi orası? almanya?
  • Tesekkurler, sanada hayirli olsun, gule gule kullanirsin insallah.Ben isvicredeyim, ama resmi paris'e giderken otobanda durdugumuzda cektik.Kendine iyi bak,
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.