Şimdi Ara

NBA 2K12 ONLİNE ASSOCİATİON LİG (PS3)- TATİLDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.882
Cevap
4
Favori
87.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • !..:TSBT NBA 2K12 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

     NBA 2K12 ONLİNE ASSOCİATİON LİG (PS3)- TATİLDE

     NBA 2K12 ONLİNE ASSOCİATİON LİG (PS3)- TATİLDE



    Lig Sahibi ve Başkanı

    Oğuz ATAMAN (Virtinsanity) - Yusuf BAYRAKTAR (istanblue58)


    Lig Yönetimi (Yardım edecek arkadaşlara her konuda her zaman açığız.)


    Genel İdare Yönetim : Yusuf Bayraktar, Oğuz Ataman, Cem Ertuğruloğlu

    Oyuncu Bulma ve Lige Atama Bakanı :Yusuf Bayraktar (istanblue58)

    Şikayet ve Duyurular Bakanı :Cem Ertuğruloğlu (TrGarneTT)

    Sosyal Ağlar Bakanı (Face, Twit, Msn) :Oğuz Ataman

    Nba Action Bakanı (İçerik, Top 10) :

    Lig Sayfasını Yapılandırma Bakanı :Alihan Açıkgöz(webmaster), Kerem Akay

    Ligin Tarihçesinden Sorumlu Bakan :



    Ligin Kısa Tarihçesi


    Oğuz Ataman (Virtinsanity) tarafından 2010 yılında ps3 kullanıcıları için kurulmuş bir ligdir. Etkinliklerine 8 sezondur devam ediyor. 2K11 ile başlayan TBL Online Sim Ligi serinin gelecek bölümleriyle devam edecek. 30 kişinin katılımıyla oynanan sezonlara yalnızca İstanbul'dan değil pek çok şehirden arkadaşlarımız eşlik ediyor. Her sezon aramıza yeni koçlar katılıyor ve takımını bir numara yapmak için var gücüyle çalışıyor. Ancak sezona katılmak için sıkı kurallar bulunuyor. TBL online liginin bir numaralı amacı oyunculara gerçeğe en yakın basketbol deneyimini sunmak.


    Lig Ayarları


    Maç Sayısı : 58
    Zorluk Seviyesi : Hall of Fame
    Sliders : Simulation
    Çeyrek Süre : 8 dakika




    TBL NBA 2K12 Türkiye Sim Ligi (PS3) Başvuru Şartları


    2K11' de 2011 boyunca 6 kusursuz sezon düzenledik. Bu birlikteliği ve arkadaşlığı 2K12de devam ettireceğiz. Bu sebepten dolayı yeni katılımcılara her zaman ihtiyaç vardır. Ancak çeşitli kurallarımız ve lige alım için kendimizce çok ciddiye aldığımız kriterlerimizde bulunmaktadır.


    Aşagıdaki kriterlere uygun arkadaşların başvuru yapması rica olunur .


    Sevgide ve saygıda herkesin kusur etmeyeceğini varsayarak;


    1) Öncelikli amacımız kazanmaktan ziyade oynadığı oyunla hem kendisi hemde rakibi için zevk verecek oyun anlayışına sahip olunmasıdır. ( TV de izlediğimize yakın basketbol anlayışı aradığımız temeldir.)


    2) Oyunun aksaklıklarından ve oyunu çirkinleştiren bazı hatalardan ötürü oyun içi çeşitli kurallar konulacaktır . Bu kurallara uyarak oynanılacak olunması temeldir.(Kuralları devamında görebilirsiniz. )


    3) Önemli! Bu tür organizasyonlarda aktiflik çok önemlidir. Bu sebepten dolayı başvuru yapacak arkadaşların iyi bir lig için ligi sekteye uğratmaması adına 30 ila 40 gün içinde 8' er dakikalık periyotlardan minimum 40-42 maç yapabilecek aktifliğe ve NBA 2K12ye zaman ayırması en önemli koşulumuzdur.


    Her başvuru dikkate alınacaktır. Ancak her başvuru yapan arkadaşımızı alamayabiliriz. Şayet başvuru talebinin yüksek olması durumunda bir alt lig kurulabilir.




    Not: Organizasyonumuzu en profesyonel şekilde yürütmeye çalışmaktayız. Aynı hassasiyeti tüm katılımcılarımızdan bekliyoruz.




    Kurallar



    1: ADAM ADAMA SAVUNMA (On-Ball Defence) : 2k12 savunma yapmak için bizlere daha dinamik bir savunma duruşu ve yeni bir sistem sunuyor.Oyuncular adam adama savunma yaparak çekişmeli savunmanın karşılığını daha üst düzeyde alıyorlar. % 95 oranında adam adama savunma ile oynamalısınız. Bunun anlamı top kimdeyse onu savunan oyuncuyu siz kontrol etmelisiniz demektir. Topsuz savunmaya sadece pick & roll gibi perdeleme durumlarında yada hızlı hücum olduğu zaman savunmacınızı geriye çekmek gerektiği durumlarda izin verilir. POST SAVUNMASINDA ZAYIF ALANA YARDIM SAVUNMASI GETİRMEK YOKTUR POST SAVUNMASI % 100 ADAM ADAMA YAPILMALIDIR.


    2: BOYALI ALAN SAYILARI (Points In the Paint) : Boyalı alan sayılarınız toplam 38 sayıyı geçmemelidir. (Uzatmalar başı extra 6 sayı hakkınız vardır.) (Toplam attığınız sayının %50-55i idealdir. 50ye 28, 60a 32 gibi.) Hiç durmadan boyalı alanı kötüye kullanmak ligten çıkartılmanıza sebep olacaktır. Kısacası Sim Stili oynamanızı istiyoruz.

    3: ŞUT GİRİŞİMİ (Shot Attempts) :

    * Bunu kural haline getirmek istemezdik ancak hepimizi rahatsız ettigi aşikar. Maçın normal süresi boyunca takım olarak maksimum ''24'' 3 sayılık deneme hakkımız bulunmaktadır. Uzatmalarda herhangi bir sınır yoktur. Eğer boyalı alan sınırını ve 3pt geçtiğinizi hissediyorsanız lütfen oyun esnasında takım istatistiklerinizi kontrol ediniz.

    * 1 Oyuncuyla maksimum 24 Şut girişiminde bulunabilirsiniz. (OverTime dahil max. 30.)

    4: HIZLI HÜCUM/SAVUNMAYI ARTTIRALIM (Fast Breaks) : Sadece top kaybı durumlarında ( blok,top çalma,hava topu) gibi durumlarda hızlı hücum yapabilirsiniz. Her istediğinizde hızlı hücum yapamazsınız. Buna müsamaha edilmeyecektir. Eğer rakibiniz sert savunma yapıyor ve sahada sürekli sizin gerinizde kalıyorsa onu beklemek zorunda değilsiniz. Savunma reboundlarında rakibe uyguladığınız savunmayı arttırmalısınız.

    5: TAKAS/VETO (Trades) : Hiçbir takasta veto olmayacak.Herkes yakaladığı takas fırsatını değerlendirecek. Lütfen kimse takasları vetolamasın. Takas ettiğiniz bir oyuncuyu bir daha geri alamazsınız. İki tarafın onayı olmadan onaylanmış takasdan geri dönülmez


    6: SET HÜCUMU YAPIN (Run Plays) : Ligimizdeki koçlardan hücumda en azından tüm maçlarda yarı yarıya uygulamak üzere set oyunlarını kurmalarını bekliyoruz. Ancak!!! Aynı set hücumunu sadece o işe yarıyor diyerek döne döne oynamayınız. Oyunlarınızı çeşitlendiriniz, farklı tipte oyunları dahil edip savunmanın düşünmesini sağlayınız.


    7: İLK BEŞ/BENCH KULLANIMI (Rotation) : Bütün oyun boyunca ilk beşle oynayamazsınız. Benchinizi kullanmalısınız. (Oyunun bütününde ilk beşle oynayıp oyunun kopma anlarında benchinizi sahaya sürerseniz bu sayılmaz.) Her maç yönetici arkadaşlar tarafından incelenecek olumsuz bir duruma rastlanması halinde müsamaha gösterilmeyecektir.


    8: Top Çalmak (Sayı ve Ribaunt Sonrası) :İlk 3 çeyrek boyunca hem ribaunt hem de attığınız sayı sonrası topu çalmak ve ya çalmaya çalışmak yarı sahaya gelinceye kadar yasaktır. Eğer son çeyrek ve gerideyseniz hem ribaunt hem de basket sonrası topu çıkartırken topu çalmak üzere baskı yapmakta serbestsiniz. Bunun dışında ilk 3çeyrek boyunca adam adama topu getiren oyuncuya yapacağınız savunmanızla orta sahaya kadar yalnızca baskı(body up) yapabilirsiniz ve yarı sahayı geçtikten sonra topu çalmaya çalışabilirsiniz.

    Not: Olaki Bilgisayar kontrolündeki bir oyuncunun topu çalması durumu söz konusu olursa kazandığınız topu sahanın dışına çıkaraktan rakibinize teslim edin.


    9: DEFANSİF ÇAKALLIK : Karşınızdaki oyuncu set oynatırken pas atacağı yöne doğru oyuncunuzu kaydırıp top çalmaya çalışmak yasaktır. Ancak yakın savunurken yapıcağınız hamlelerde serbesttir.
    * Kendi yarı sahanız dışında, yarı sahanın ortasında tuşuyla foul almaya çalışmak ''kesinlikle'' yasaktır, kendi yarı sahanızda 3lük çizgisi içerisinde foul almaya çalışabilirsiniz.


    10: OLGUN DAVRANIN VE İYİ BİR SPORTMENLİK GÖSTERİN (Sportsmanship) : Lütfen kaybedilen oyun sonrası sızlanmayın ve sürekli şikayet etmeyin. Eğer hile yoluyla aldatıldığınızı düşünüyorsanız yönetici arkadaşlara bildiriniz. Ve asla QUİT LEAGUE bölümünden çıkmayınız.

    POZİSYON KURALLARI
    --------------------------



    Oyuncular 2K tarafından belirlenen görev bölgelerinde oynamak zorundadır.
    2. pozisyonu PG olmayan hiç bir oyuncu 1 numara oynayamaz.
    Eğer bir oyuncunun pozisyonu hakkında emin değilseniz bir
    yönetici ile temasa geçiniz. Pozisyon konusunda daha fazla bilgi almak isterseniz:www.82games.com


    *** Bu kurallar oyundaki bazı noksanları kötüye kullanmamak için konulmuştur. Uyulması zorunludur, aksi halde önce uyarılır ardından ligden çıkartılırsınız. ***




    ASSOCIATION İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER





    1- Eski düzenlediğimiz liglere nazaran tekrar takım seçimleri olmayacak, aynı takımla minumum 3-4 sezon oynanacaktır.
    2- Maçlar fikstür sisteminde ilerleyecek anlaşılmayan bir durum varsa bilgi alabilirsiniz.
    3- Bu modda takımınızın sadece koçluğunu yapmayacaksınız aynı zamanda takımınızın tüm idari işlerini de yürüteceksiniz.
    4- Oyunun hassas ve önemli olan noktaları takas,free agent,sözleşme yenileme,draft gibi durumlarla ilgili olunuz.
    5- Sezon içersinde sözleşmesi bitecek olan oyuncularla yeni kontrat için girişimlerde bulununuz.
    6- Kontrat yenilemeye yanaşmayan oyuncuları mutlaka takasta kullanınız aksi halde sezon sonunda hiçbir hak talep etmeksizin serbest kalacaklardır.
    7- Takımınızı idare ederken ciddi ve ilgili olun uzun yollu ligde doğru adamları almak için bazı parçaları feda etmeyi göze alın.
    8- Ligde yer alan tüm arkadaşlar kontak için birbilerinin PSN adreslerini eklesin, ayrıca PSN CHAT ROOM a girmegi kesinlikle aksatmayalım!
    9- İlgisiz alakasız arkadaşlar ligden çıkarılacak ve yerlerine yeni arkadaşlar alınacaktır!
    10- Aktifligine uzun süre engel olacak özel hayatta ki değişiklikler mutlaka yönetici arkadaşlara bildirilmelidir.



     NBA 2K12 ONLİNE ASSOCİATİON LİG (PS3)- TATİLDE


    1.Bölüm: Bu bölüm tarih bölümü resimde 3 November olarak gözüküyor. Ligin ilerleme durumunu gösteriyor
    2. Bölüme bakacak olursak 6 saatten geriye dogru sayım başlamış buda demek oluyorki 6 saat sonra tarih 4 November olacak ve her 6 saate bir gün ilerlemiş olacagız
    3.Bölüm de ise 2 November de oynanması gereken maç oynanmamış ve sistem bu maçı simlemiş ( maçların sim olmamasına özen gösteriyoruz )


    Fikstürde açık olan maçları oynamak için herhangi bir saat veya sıralama önemli degildir. Oynanması gereken maçlar tarihin gerisinde kalmaması gerekir ( Bölüm -1 )

    Fikstürün 1.nolu gösterimdeki tarih ile fikstürde açık olan son maç arasındaki tarih aralıgı 20 gündür , bu sistemde maçlar sırasıyla açılacaktır.





    TAKIM SEÇİMLERİ

     NBA 2K12 ONLİNE ASSOCİATİON LİG (PS3)- TATİLDE

     NBA 2K12 ONLİNE ASSOCİATİON LİG (PS3)- TATİLDE




    BENİMSENMESİ VE UYULMASI ZORUNLU OYUN TARZI






    Merhaba Tüm TSBT(Türkiye Simulasyon Basketbol Topluluğu) Ligi koçlarıyla bu yazımda aslında tam tamına 2 senedir anlatmaya çalıştığım ve benim kafa yapıma sahip Yusuf ve Cem ile birlikte diğer tüm koçlarada zaman içerisinde aşılamaya çalıştığımız şu meşhur yabancı adıyla SIM, bizim dilediğimiz ismiyle TV de GÖRDÜĞÜMÜZ GİBİ OYUN kavramlarını en iyi şekilde özetleyen bu video ve devamında izlerken dikkat etmenizi istediğim hala ligte noksan olarak gördüğümüz noktalarla ilgili size detaylı bir REHBER (guide) olabiliceğine inandığım bir hazırlık yaptım. Video Amerikalı NSBA Sim Liginin OKC ile ROCKETS arasındaki dikkatinizi çekerim PLAYOFF mücadelesini göstermekte. 12 dakikalık periyotlarda oynamaktalar maçlarını.

    Bu yazımı kim ne kadar okur sıkılmaz ya da hem bu yazıyı sıkılmadan okur hem de bu tüm maçı kapsayan video izler bilemiyorum ancak bizim basketbol ailemizden ekstra bir önem gösterip biz bunun için bu kadar çaba sarf ederken sizlerinde buna destek olacak şekilde hem bunları pür dikkat belki ara vererek okumanızı ve videoyuda başta sona izlemenizi rica ederim hepinizden.

    **Videoyu İzlerken Dikkat Etmenizi İstediğim Şeyler**

    *R2 KULLANIMI

    Öncelikle bildiğiniz üzere R2 tuşu sprint tuşu adı altında geçmekte. Ve oyundaki temel amacı bu tuşun ‘açık alan’ durumunda kullanılması ve de baskete giderken smaç ile bitirmeyi istemeniz durumunda kullanılmasıdır. Ancak hepiniz ve bazen biz kendini çok simiz diye söyleyenlerinde yapabildiği üzere R2yi ligimizde aşırı derecede kullanıyoruz ve aslında bu yine bize zarar veriyor. Kendinizi sürekli savunmaya yapışmış hissetmenize sebep olan yegane faktör R2 nin fazla kullanımıdır.
    Oysaki bu videoyu izlerken görüceksiniz hiç bir şekilde normal oyun akışında açık alan olmadığı müdettçe veyahüt smaçla bitirmek istenmediği müddetçe hiç bir normal dribblingte R2 kullanılmamaktadır. Herkes kendi oyuncusunun DOĞAL HIZINI sadece sol stiki kullanaraktan driblinglerini yapmakta cros-overlarını temiz kullanmakta ve de video izlerken anlıycağınız üzere bu hem dışardan izleyen birini çok daha ORGANİK VE GERÇEKÇİ adeta TV de bir maç izliyormuş havasını çok net yansıtabilmektedir. Ve de videoda herhangi bir pick and roll oyununda R2ye hiç basmadan doğal oyuncu hızıyla aldığınız perde sonrası oyun vizyonunuzun ne kadar daha genişlediğini anlıycaksınız çünkü bu şekilde oyunu daha iyi okuyabilir ve bir sonraki hamlenizi çok daha rahat hesaplayabilir duruma gelirsiniz ve savunmayı sürekli düşünür kendinizi tekrardan uzak hale getirirsiniz. İçeriye penetre ederken dahi doğal hızınız size daha çok kontrol ve vizyon katmaktadır.
    Videoyu izlerken lütfen bu R2 kullanımının(!!kullanmamanın!!) nasıl olduğunu çok dikkatle bakıp anlamaya çalışın.

    *SETLER & TOP PAYLAŞIMI PASLAŞMA

    Bildiğiniz üzere sizlerden ricamız en kötü 2 yada 3 hücumdan birinde mutlaka set oynamanız fakat oynadığınız setinde hep aynı set olmaması ve savunmayı düşünür halde bırakmanız sürekli aynı şeti sade o işe yarıyor diye oynamamanız. Bu videoda da görebiliceğiniz üzere sadece James Harden’ın 7 sayfa seti var bu da 35 farklı set hücumu sadece James Harden için demek. Burda hesabı siz yapın.
    Ayriyeten izlerken dikkat etmenizi istediğim bir başka konu illa herhangi bir set okları ve paslaşması ile kendini bitirdi diye hemen topu potaya sallamamaları ve bunun yerine topu güzel sakin paslaşaraktan daha iyi opsiyonda yapabilicekleri boş bir atışı aramaları ve bunuda yine arkalarında speedy gonzalez var gibi ordan oraya savrularak koşarak değil net top çevirerek sade bir şekilde yapıyor olmaları, sizde izlerken dikkat edin olayın ne kadar doğal göründüğünü anlıycaksınız. Bu hususada dikkat etmenizi rica ediyorum.

    *KARE TUŞU (TOP ÇALMA)

    Geldik en bomba ve sinir bozucu noktalardan birine KARE TUŞU (TOP ÇALMA) tuşunu ligimizde hala delilercesine kullananlar malesef mevcut. Öncelikle bilmeniz gereken aceleniz ne arkadaşlar nereye yetişiceksiniz. Basketbolda savunma kavramı sadece top çalmaktan ibaret değildir hatta çok son aşamalardadır topu çalarak savunma yapmak. Önemli olan hücumcu ile pota arasına vücudunuzu yerleştirebilmek ve hücumcunun önünde kalabilmektir. Ozaman oyundada siz koçlardan görmek istediğimiz buna benzer bir davranıştır. Videoyu izlerken TOP ÇALMA tuşunun kullanım oranına çok dikkat ediniz ve ne kadar az olduğunu gördüğünüzde ama bu rağmen savunma yapılabiliyormuş demekki dediğinizde emin olun ben çok mutlu olucam. Örnek olarak videonun 53. Dakikasında ve maçın bitmesine 6 dakika kala Russel Westbrook 12dk lık periyotla oynanan bir maçta sadece 2. Foulünü yapıyor olucak. Söylemek istediğimizen iyi savunmanın top çalarak değil hücumcunun önünde kalarak yapıldığını anlamanız.

    *SKOR DAĞILIMI

    Yine bizim ligimizde çok konu olan bir başka durum skor dağılımı ve şut girişiminde bulunan oyuncular. Tabiki süperstarlar oyuna daha çok müdahele edicek ve daha çok top kullanıcaklar ancak NBA de yada herhangi bir basketbol mücadelesindeki superstarlar sadece eline gelen her topu ataraktan takımına katkı sağlamamaktadırlar. Bunu çok farklı olarak gerçekleştirmekteler. Bu videoyu izlerken dikat edin hiç bir yıldıza müthiş bir top ulaştırma çabası yada sürekli tekdüze birbirini takip eden hücum girişimleri yok gayet doğal bir hücum akışı ve boş şutu bulanın topu bir şekilde potaya göndermesi şeklinde gelişmekte. Örnek olarak yine Russell Westbrook 12dk periyotta 23 şut girişiminde bulunmasını not edebilirsiniz.

    *POST OYUNU

    Post oyunlarını nası oynadıklarına çok dikkat etmenizi isterim yine bu konudada herhangi bir şekilde videoda oynayanlarda gördüğünüz sürekli aynı post hareketini kullanmıyor ve tüm varyasyonlarıyla post oyunlarını çeşitlendiriyor güzelleştiriyor olmaları. Mesela top posta indiğinde hemen ve sürekli bir post spin yapayım sevdasından çok önce bir yaslanıyor, sağ tarafa gitsemmi feyki veriyor yada sırtını dayamaktan vazgeçip dönüp bir daha dayıyor kısacası birden çok varyasyonu yine oyunun doğallığı içerisinde gerçekleştirip post oyununu oynuyor, doğru şutu bulamıyacağını hissederse yukarıdada bahsettiğimiz gibi daha müsait pozisyondaki boş oyuncuyu sakin paslarla bulmaya çalışıyorlar. Yine bu konuyuda aklınızda bulundurarak videoyu takip ediniz.

    *EKSTRA EKLER

    Fast Break oynarlarken nası sakin kaldıklarına ve genelde doğru şutu bulamayacaklarını hissederlerse nasıl oyunu hiç zorlamayışlarına ve pas dağıtımına devam edişlerine dikkat ediniz.
    Ve bunun ötesinde her şeyden önemlisi nasıl sadece bir kaç tek hareketi aşırı seviyelerde kullanarak TEKDÜZE, HEP AYNI hareketler HEP AYNI zorlamalarla oyunu oynamadıkları bunun yerine ne kadar oyun oynanışının DOĞAL olduğu. Ve de tüm bu maçı izlerken adeta GERÇEK BİR OKC VS ROCKETS MAÇI izliyormuş hissini yarattığına dikkat ediniz. Ve bunun nedeni yukarda belirtmiş oldupum ince detaylarda maddelerde gizli saygıdeğer TSBT koçları.

    Hepinize bu videoyu ve yazıyı sabırlı bir şekilde okuduğunuz için teşekkür ederim.

    Not: Bölük pörçük ara vererekte olsa bu yazıyı okumanızı ve videonun tamamını bu detaylar ışığında takip ederek izlemenizi çok çok rica ederim. Biz Yusuf ile birlikte 1 saat keyifle bu videoyu izledik üzerine konuştuk, TV de İzlediğimiz gibi oynuyor olmaları buna çok büyük etkendi tabikide. Ders niteliği taşıyan ve oyun kalitesini arttırıcak bu konularda hepinizin hassasiyetini bekliyorum.

    Saygılar,
    Oğuz


    Fikstür Takip Listesi


    Değerli koçlar bir önceki ligde de paylaştığım gibi bir takvim paylaşıyorum. Aynı şekilde excel dosyası da mevcut dileyen olursa mail adresinize de gönderirim. Maçlarınızın tarihlerine bakıp en son hangi tarihe kadar oynayabileceğinizi kontrol edebilirsiniz.

    19.05.2012 20:20 / 04.01.2012 00:01
    20.05.2012 00:20 / 05.01.2012 00:01
    20.05.2012 04:20 / 06.01.2012 00:01
    20.05.2012 08:20 / 07.01.2012 00:01
    20.05.2012 12:20 / 08.01.2012 00:01
    20.05.2012 16:20 / 09.01.2012 00:01
    20.05.2012 20:20 / 10.01.2012 00:01
    21.05.2012 00:20 / 11.01.2012 00:01
    21.05.2012 04:20 / 12.01.2012 00:01
    21.05.2012 08:20 / 13.01.2012 00:01
    21.05.2012 12:20 / 14.01.2012 00:01
    21.05.2012 16:20 / 15.01.2012 00:01
    21.05.2012 20:20 / 16.01.2012 00:01
    22.05.2012 00:20 / 17.01.2012 00:01
    22.05.2012 04:20 / 18.01.2012 00:01
    22.05.2012 08:20 / 19.01.2012 00:01
    22.05.2012 12:20 / 20.01.2012 00:01
    22.05.2012 16:20 / 21.01.2012 00:01
    22.05.2012 20:20 / 22.01.2012 00:01
    23.05.2012 00:20 / 23.01.2012 00:01
    23.05.2012 04:20 / 24.01.2012 00:01
    23.05.2012 08:20 / 25.01.2012 00:01
    23.05.2012 12:20 / 26.01.2012 00:01
    23.05.2012 16:20 / 27.01.2012 00:01
    23.05.2012 20:20 / 28.01.2012 00:01
    24.05.2012 00:20 / 29.01.2012 00:01
    24.05.2012 04:20 / 30.01.2012 00:01
    24.05.2012 08:20 / 31.01.2012 00:01
    24.05.2012 12:20 / 01.02.2012 00:01
    24.05.2012 16:20 / 02.02.2012 00:01
    24.05.2012 20:20 / 03.02.2012 00:01
    25.05.2012 00:20 / 04.02.2012 00:01
    25.05.2012 04:20 / 05.02.2012 00:01
    25.05.2012 08:20 / 06.02.2012 00:01
    25.05.2012 12:20 / 07.02.2012 00:01
    25.05.2012 16:20 / 08.02.2012 00:01
    25.05.2012 20:20 / 09.02.2012 00:01
    26.05.2012 00:20 / 10.02.2012 00:01
    26.05.2012 04:20 / 11.02.2012 00:01
    26.05.2012 08:20 / 12.02.2012 00:01
    26.05.2012 12:20 / 13.02.2012 00:01
    26.05.2012 16:20 / 14.02.2012 00:01
    26.05.2012 20:20 / 15.02.2012 00:01
    27.05.2012 00:20 / 16.02.2012 00:01
    27.05.2012 04:20 / 17.02.2012 00:01
    27.05.2012 08:20 / 18.02.2012 00:01
    27.05.2012 12:20 / 19.02.2012 00:01
    27.05.2012 16:20 / 20.02.2012 00:01
    27.05.2012 20:20 / 21.02.2012 00:01
    28.05.2012 00:20 / 22.02.2012 00:01
    28.05.2012 04:20 / 23.02.2012 00:01
    28.05.2012 08:20 / 24.02.2012 00:01
    28.05.2012 12:20 / 25.02.2012 00:01
    28.05.2012 16:20 / 26.02.2012 00:01
    28.05.2012 20:20 / 27.02.2012 00:01
    29.05.2012 00:20 / 28.02.2012 00:01
    29.05.2012 04:20 / 29.02.2012 00:01
    29.05.2012 08:20 / 01.03.2012 00:01
    29.05.2012 12:20 / 02.03.2012 00:01
    29.05.2012 16:20 / 03.03.2012 00:01
    29.05.2012 20:20 / 04.03.2012 00:01
    30.05.2012 00:20 / 05.03.2012 00:01
    30.05.2012 04:20 / 06.03.2012 00:01
    30.05.2012 08:20 / 07.03.2012 00:01
    30.05.2012 12:20 / 08.03.2012 00:01
    30.05.2012 16:20 / 09.03.2012 00:01
    30.05.2012 20:20 / 10.03.2012 00:01
    31.05.2012 00:20 / 11.03.2012 00:01
    31.05.2012 04:20 / 12.03.2012 00:01
    31.05.2012 08:20 / 13.03.2012 00:01
    31.05.2012 12:20 / 14.03.2012 00:01
    31.05.2012 16:20 / 15.03.2012 00:01
    31.05.2012 20:20 / 16.03.2012 00:01
    01.06.2012 00:20 / 17.03.2012 00:01
    01.06.2012 04:20 / 18.03.2012 00:01
    01.06.2012 08:20 / 19.03.2012 00:01
    01.06.2012 12:20 / 20.03.2012 00:01
    01.06.2012 16:20 / 21.03.2012 00:01
    01.06.2012 20:20 / 22.03.2012 00:01
    02.06.2012 00:20 / 23.03.2012 00:01
    02.06.2012 04:20 / 24.03.2012 00:01
    02.06.2012 08:20 / 25.03.2012 00:01
    02.06.2012 12:20 / 26.03.2012 00:01
    02.06.2012 16:20 / 27.03.2012 00:01
    02.06.2012 20:20 / 28.03.2012 00:01
    03.06.2012 00:20 / 29.03.2012 00:01
    03.06.2012 04:20 / 30.03.2012 00:01
    03.06.2012 08:20 / 31.03.2012 00:01
    03.06.2012 12:20 / 01.04.2012 00:01
    03.06.2012 16:20 / 02.04.2012 00:01
    03.06.2012 20:20 / 03.04.2012 00:01
    04.06.2012 00:20 / 04.04.2012 00:01
    04.06.2012 04:20 / 05.04.2012 00:01
    04.06.2012 08:20 / 06.04.2012 00:01
    04.06.2012 12:20 / 07.04.2012 00:01
    04.06.2012 16:20 / 08.04.2012 00:01
    04.06.2012 20:20 / 09.04.2012 00:01
    05.06.2012 00:20 / 10.04.2012 00:01
    05.06.2012 04:20 / 11.04.2012 00:01
    05.06.2012 08:20 / 12.04.2012 00:01
    05.06.2012 12:20 / 13.04.2012 00:01
    05.06.2012 16:20 / 14.04.2012 00:01
    05.06.2012 20:20 / 15.04.2012 00:01
    06.06.2012 00:20 / 16.04.2012 00:01
    06.06.2012 04:20 / 17.04.2012 00:01


    Soldaki tarih gerçek tarih. sağdaki ise 2K tarihi. Örneğin soldaki saat gerçekleştiğinde gün dönmüş oluyor. O tarihe kadar varsa maçınız mutlaka oynamış olmalısınz aksi halde sim olacaktır. Umarım işinize yarar.

    Saygılar. ilkay



    SEZON 20 OCAKTA AÇILMIŞTIR.


    MSN,FACEBOOK,PSN CHAT ve FORUM ANA konu olmak üzere çeşitli sohbet odalarımızda bulunmaktadır. Özellikle PSN Chat ve Msnde aktif olunması tüm katılımcılardan rica edilir.


    Lig Özel Sitesi :http://www.nba2ktbl.com/
    MSN Grup :https://groups.live.com/P.mvc#!/cid-00095bfa2bca9264/
    Facebook Grup :http://www.facebook.com/pages/TBL-NBA-2K-T%C3%BCrkiye-Ligi/136637743092684
    Youtube : Yakında...


    Eğer sizde bu güzel ve de ilk Türk Online 2k Basketbol liginin üyelerinden biri olmak istiyorsanız, seçilmeyen takımlardan istediğiniz takımı PSN adresinizle birlikte bu konu altında belirtebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y_Bay -- 15 Haziran 2012; 13:04:13 >







  • Hadi hayırlısı...(Bu bir başvurudur)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeji777 -- 7 Ekim 2011; 2:26:13 >
  • aldınız mı oyunu
  • ben de başvurumu yapayım. Spurs u de okuduklarıma göre amma tırt yapmışlar bu sezon. Bonner a 50 rating vermişler, geçen seneki 58 e kötü diyordum iyice sapıtmışlar. bu adam 62 galibiyet alan takımın rol oyuncusu 18-20 dakikalık insaf. bu arada finalı naptınız yusuf ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanblue58_ClutCh-00

    NBA 2K12 ONLİNE LİG (PS3) BAŞVURU


    2K11' de sene boyunca 6 kusursuz sezon düzenledik. Bu birlikteligi ve arkadaşlığı 2K12 de de devam ettireceğiz.Bu sebebden dolayı yeni katılımcılara ihtiyaç vardır. Ancak çeşitli kurallarımız ve lige alım için bazı kriterlerimizde bulunmaktadır.

    MSN,FACEBOOK,PSN CHAT ve FORUM ANA kunu olmak üzere çeşitli sohbet odalarımızda bulunmaktadır.

    Aşagıdaki kriterlere uygun arkadaşların başvuru yapması rica olunur

    Sevgide ve saygıda herkesin kusur etmiceni varsayaraktan

    1) Öncelikli amacımız kazanmaktan ziyade oynadığı oyunla hem kendisi hemde rakibi için zevk verecek oyun anlayışına sahip olunması ( TV de izledigimize yakın basketbol anlayışı )

    2) Oyunun aksaklıklarından ve oyunu çirkinleştiren bazı hatalardan ötürü oyun içi çeşitli kurallar konulacaktır . Bu kurallara uyarak oynanılacak olunması (kurallar ilerleyen zamanda belirlenecek )

    3) Önemli! Bu tür organizasyonlarda aktiflik çok önemlidir. Bu sebebden dolayı başvuru yapacak arkadaşların iyi bir lig için ligi sekteye ugratmaması adına 30 ila 40 gün içinde 8' er dakikalık periotlardan maksimum 40 maç yapabilecek aktiflige ve NBA 2K12 e zaman ayrılması en önemli koşulumuzdur.



    Mevcut NBA 2K11 den katılacak arkadaşların olması sebebi ile kotamız sınırlıdır.Her başvuru dikkate alınacaktır. Ancak her başvuru yapan arkadaşımızı alamayabiliriz. Şayet başvuru talebinin yüksek olması durumunda bir alt lig kurulabilir.


    not: NBA 2K11 den beri ciddi bir organizasyon yaptığımızıda belirtmek isterim

    istanblue ben geçen sezon sizin liginizde 2 turnuvuya katılmıştım(SBS sınvaı yüzünden diğer turnuvalara katılmadım ama artık lise1deyim ve daha rahatım) ama kurucu virtinsanity hocamdı ve gayet iyi yürütiyordu bende başvuru yapıyorum ama geçen sezonki arkadaşlarda olsun psn bahir-taha(aslında bahirtaha ydı ama canım sıkıldı böyle yaptım)günde 1-2 en fazla 3 maç yaparım




  • hocam ilk defa katılıcam ama 2k nın hastasıyım bu gece geçiyor oyun elime kısmetse beni de eklerseniz sevinirim
  • maaşımı alayım alacağım derhal....
    Ve bi kaç kural teklifim olacak ileride paylaşacağım..
    K12 rulezzzz....
    Başvurdum gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostControl666 -- 7 Ekim 2011; 20:50:36 >
  • sabırsızlıkla bekliyoruzzz Başvuruyorum Bende
  • hocm bnide yazrsan sevnrn..2k oyununu pcdeps3te hep oyndm ana hep offline..rrferansm iyidr Allahn iznyle mac akstmmm kolay kolay..cirkeflk kufr vs ism olmaz..yzarsan sevinrm ayrica oyunm keyflidr cok prof olmasmda oyundn zevk keyf alirm psnimzada mevct ztn
  • Hadi bakalım hayırlı olsun herkese
  • tufan daha finale başlayamadık malesef biraz yogunum bu aralar gerçi merttende ses yok
  • Beni de yazarsanız sevinirim psn:detroit4321
  • 2k12 hayırlı olsun nba severlere. Başvuruyorum
  • Merhaba... Benide yazın S0gekngo zaten son ligde mevcuttum bunda da oynamak istiyorum oyunu aldım... Takımım ise Memphis Grizzlies olsun size bişe olmasın :))
  • arkadaşlar yeri degil ama fifa 12 i almayı düşünen arkadaşlar varsa TBL kardeşligi adı altında oyunu alalım derim kişi başı 26 lira 2 kişi olduk alıcak arkadaşlar pm atabilirler
  • TBL SİM LİGİ 2K11 SON SEZON THE FİNALS


     NBA 2K12 ONLİNE ASSOCİATİON LİG (PS3)- TATİLDE





    1-3



    ŞAMPİYON MERT-_-92



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y_Bay -- 11 Ekim 2011; 23:38:06 >




  • Oyunun bizi ilgilendiren kısmını incelemeye başladım ilk başlarda kafam çok karıştı menülerin içinde kayboldum diyebilirim. Onlime ligi kaldırmışlar, yerine association lig yapmışlarki bence süper olmuş takaslar Salary Cap üzerinden yapılıyor ayrıca oyuncunun overalları performansına göre artış gösteriyor bunlar ilk izlenimlerim ama çok zevkli bir lig bizleri bekliyor
  • yusuf hadi o zaman kuralım oyunu kaç başvuru oldu ? :)
  • Arkadaşlar eğer yeriniz varsa bende katılmak istiyorum...
  • turnuva başladımı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.