Şimdi Ara

Ortak İnternet Kullanımında Hızı Kendine ÇEKME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
68.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşşağı komşuyla ortak kullanıyoruz interneti asıl kullanıcı net sahibi benim abi ne yapıyorlar ne ediyorlar bilmiyoruma ama donanımhaber sayfasını bile 15 saniyede yeniliyor bir yardım edin

• Modemin marka/modelini ve bağlantı hızını yazarsan elimizden geldiğince yardımcı oluruz...
  • hmm şöyle birşey yapabilirsin, belki biraz üçkağıtçılık olur ama.. modemin ayar sayfasından komşunun mac adresinin bandwith aralığını kısabilirsin.. böylelikle çok fazla sömüremez interneti sende rahat kullanırsın ;) ama tabi modemden modeme değişir bu özelliğin olup olmaması..
  • en iyisi ortak kullanma kardeşim internet ortak kullanılıcak bişy değil herkes alsın kendi modemini yarın öbür gün bilişim suç işler verdiğin adam arada sende gümlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: addictive

Modemin marka/modelini ve bağlantı hızını yazarsan elimizden geldiğince yardımcı oluruz...

zoom adsl x5 series0228 hocam lütfen yardım edin
  • merhaba arkadaşlar; pikatel combomax tek portlu modemle, sviç kullanarak 150 mt cat6 kablo ile internet kullanmaya çalışıyoruz. sorunum, ilk bilgisayarı açınca internete bağlanamıyorum bazen bir dakikadan az sürerken bazen üçbeş dakikada ancak bağlanabiliyor bağlandıktan sonra sorun olmuyor, bağdaştırıcım, realtek rtl8168c p 8111c p'dir. yardımcı olursanız memnun olurum. şimdiden teşekkürler.
  • kabloyu 75 metrede ikiye bölün. araya ucuz 5 li bir switch daha bağlayın.
  • cevap yazdığınız için teşekkürler; ikiye bölme imkanımız yok, bölsekte switch takma imkanım yok, farklı bir çözümünüz varmıdır.
  • poe yap switch icin..75 metre sonra switchi yap.su gecirmez kutuya koy..elektrigi poe ile cat6 nin icinden yolla..eger guc sikintisi olursa bi tane regulayor yap..onuda switchin yanina koy..
  • cevabınız için teşekkürler; kablonun bağlantı sıralaması 1- turuncu beyaz 2-turuncu 3-yeşil 4- mavi beyaz 5-mavi 6- yeşil beyaz 7-kahve beyaz 8-kahve acaba bu sıralamanın etkisi varmıdır.
  • Beyler benim modem Motorola hızı nasıl kendime çekebilirim öyle bir ayar olabileceğini sanıyorum yardım edermisiniz?
  • adsl modem üzerinden internete bağlanan cihazların mac adresleri vasıtasıla Qos (bant genişliği sınırlama ayarıdır.) pc lere isteğegöre 1-2-3-4-mb hatta 512- 256 kb vereme imkanı var ancak modemin bu özelliği desteklemesi gerekir.....
  • QoS ayarını incele...
     Ortak İnternet Kullanımında Hızı Kendine ÇEKME
  • Arkadaslar aynı sorun bende de var modem Huawei HG658c V2 nasıl kendime çekebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baykaya1 B kullanıcısına yanıt
    Ortak internet kullanmayarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.