Şimdi Ara

Samsung, Ice Cream Sandwich yüklü yeni cihazından ipuçları verdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
9.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Samsung, Ice Cream Sandwich yüklü yeni cihazından ipuçları verdi






    Apple'ın iPhone 4S modelini tanıttığı etkinliğin oluşturduğu gündem hareketliliği yavaşlamaya başlarken gözler bu kez Google'ın yeni işletim sistemi Ice Cream Sandwich ve Samsung'un Nexus Prime modeline çevrildi.




    Samsung yeni tanıtacağı modellerin gizemli reklamlarını yaparak ilgiyi üzerinde tutmayı çok iyi başarıyor. Kablosuz teknolojiler konferansı CTIA 2011'in sonbahar bölümü 11 Ekim'de San Diego'da gerçekleştirilecek. Samsung ve Google'ın bu etkinlikte yeni ürünlerini tanıtması bekleniyor.




    Tanıtımın adı Samsung Mobile Unpacked 2011 olarak belirlendi ve afişler hazırlandı. Tanıtımın içeriğinin ne olacağı resmi olarak açıklanmadı ancak Samsung'un Nexus Prime ve üzerinde çalışan Google Android Ice Cream Sandwich olacağı iddiaları kuvvetli. Samsung'un son yayınladığı reklam da buna işaret ediyor.




    Samsung reklamında büyük bir şeylerin geleceği mesajını veriyor. Ekranda kısa süreli görünen cihaz ise kavisli ekranıyla göze çarpıyor. Nexus S cihazı da benzer şekilde kavisliydi ve Android 2.3 sürümünün tanıtımında kullanılmıştı.




    Nexus Prime modelinin tahmin edilen özellikleri ise 4.6 inçlik Super AMOLED HD ekran, 1.5 GHz hızında çift çekirdekli TI OMAP işlemci, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, 1GB RAM, 5 MP Kamera ile 1080p video kayıt özelliği, 1 MP ön kamera şeklinde. Reklamdaki "büyük" tanımlamasının ekran için yapıldığını söylersek yanılmış olmayız.




    Apple'ın iPhone 4S modelinin beklentilerin biraz altında çıkması Androidli cihaz üreticileri için yeni bir fırsat doğurabilir. Bu bakımdan 11 Ekim'deki tanıtım büyük önem taşıyor.

     

     








     

     




  • Iphone 4s hüsranlıgından sonra bomba gibi geliyor desenize nexus s gibi dizaynı olursa süper olur olacak gibide
  • Samsung iki seyi ogrendi. Piksel yogunlugunu artiriyor. Galaxy Note ve S II HD LTE bunun ornekleri. HD AMOLED ekrani goren de baska ekrana ekran demiyor.

    Ikinci elestiri noktasi da malzeme kalitesi. Bunu da artiriyor Samsung. Yazilim kismini zaten Google amcaya birakacaksin. Dunyanin bekledigi telefona gunler kaldi diyebiliriz...
  • google motorolayı satın aldı neden gidip samsungla çok çok önemli bir cihaz tanıtsınki.bana pek mantıklı gelmiyor.umarım beni galaxy s2'yi almaktan vazgeçirecek bir şey tanıtmazlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realbrutal

    google motorolayı satın aldı neden gidip samsungla çok çok önemli bir cihaz tanıtsınki.bana pek mantıklı gelmiyor.umarım beni galaxy s2yi almaktan vazgeçirecek bir şey tanıtmazlar


    bu cihaz motorolayı almadan çok önce yolculuğuna başlamıştı.
  • Olmadı apple..!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.t.y.

    Olmadı apple..!


    hocam dünden beri takip ediyorum yorumlarını..

    takma bu kadar ya...

    geldi geçti boşver... :)
  • reklam cok tatli olmus :)[simage]reklam cok tatli olmus :)[/simage]reklam cok tatli olmus :)[DHTUBE=reklam cok tatli olmus :)[simage]reklam cok tatli olmus :)[/simage]reklam cok tatli olmus :)]reklam cok tatli olmus :)[simage]reklam cok tatli olmus :)[/simage]reklam cok tatli olmus :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz bakalım nasıl birşey olacak :)
  • yeni bir telefon alma arefesinde bu haber iyi oldu dün geceki faciadan sonra...
  • Tasarım anlamında harika bir cihaza benziyor ama tüketici mantığı madem bu kadar büyük birşey geliyor 5mp ve 1mp kameralar da neyin nesi diyor.Yerden yere vurduğumuz 4s in bile kamera özellikleri daha iyi.Neyse iphone5 başka bahara kaldı gibi.Viigor beklentileri karşılayacak mı onu da bilmiyoruz.Kararsız tüketiciler bu gidişle barcelonaya kadar galaxy s3 ü beklerse şaşırmamak lazım.
  • Laptop,telefon gibi aletlerden kurtulmak için bekledikçe bekliyorum.Tabletler çok büyük ekrana sahip çıkıyor genelde iyi bir donanımı ve yazılımı olanlar için diyorum. Sunum hazırlamak,internete ulaşmak, kitap okumak,e-postalarıma bakmak gibi gündelik işlerim için bekledikçe bekliyorum;ama bunları karşılayacak iyi bir tablet,akıllı telefon çıkmadı.

    Google'ın 4 çekirdekli tablet düşüncesi var diyorlardı acaba o da 11 Ekim'de tanıtılacak mı?Nexus Prime bu özellikleriyle gelirse,maalesef beklemeye devam edeceğim.

    Donanım Haber ekibinden ricam eğer vakitleri olursa bu konuda bir çalışma yapabilirler mi?Ek olarak Windos mobile, Android, İOS vb. işletim sistemlerinin avantaj ve dezavantajlarıyla ilgili bir çalışma.
    İyi çalışmalar
  • bu telefonun en büyük artısı android güncellemelerini hep en önce ve daha uzun süre alacak olması. google telefonlarının her zaman için bu artısı vardı ancak donanım olarak zayıf kalıyorlardı. eğer samsung galaxy SII'deki gibi başarılı bir telefon ürettiyse, Nexus Prime istisnasız herkesin cebinde isteyeceği bir telefon olacak.
  • ov beybi
  • Merak uyandıran bir reklamın sonunu, "tahminlerin ötesinde" şaşırtıcı donanım özellikleriyle desteklerse tadından yenmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esqhia

    Tasarım anlamında harika bir cihaza benziyor ama tüketici mantığı madem bu kadar büyük birşey geliyor 5mp ve 1mp kameralar da neyin nesi diyor.Yerden yere vurduğumuz 4s in bile kamera özellikleri daha iyi.Neyse iphone5 başka bahara kaldı gibi.Viigor beklentileri karşılayacak mı onu da bilmiyoruz.Kararsız tüketiciler bu gidişle barcelonaya kadar galaxy s3 ü beklerse şaşırmamak lazım.


    Haberi dikkatle okursanız belirtilen özelliklerin sadece tahmin olduklarını görebilirsiniz.

    Ayrıca reklam da çok hoş ve ilgi çekici olmuş.
  • nexus prime in donanim citasini yukseltecegi asikar. bunu herkez tahmin ediyor. ama tanitimda ciddi bir yenilikle gelirse applea cok ciddi darbe olur. reklamdan gordugum kavisli ekran siddetle muhtemel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: showwmann

    bu telefonun en büyük artısı android güncellemelerini hep en önce ve daha uzun süre alacak olması. google telefonlarının her zaman için bu artısı vardı ancak donanım olarak zayıf kalıyorlardı. eğer samsung galaxy SII'deki gibi başarılı bir telefon ürettiyse, Nexus Prime istisnasız herkesin cebinde isteyeceği bir telefon olacak.

    Bu yorumun altına imzamı atarım. Ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum. Malum akıllı telefon piyasası hergün bize yenilikler sunuyor. Kararsız kalanlar aramızda çok vardır ( biri de ben olmak üzere). Özellikle S3 dört çekirdekli gelecek olması vs. herkesin aklını çeliyor ister istemez. Şu anda bile çift çekirdekli telefonlar çoğu uygulamayı kaldırıyor hatta gereksiz bile diyebiliriz, 4 çekirdekli telefonlarında 2012 çıkacağını varsayarsak, kullanım gereksinimleri ancak 2013 bulur.

    Özet geçmek gerekirse, Nexus Prime çift çekirdek ve 1.5 Ghz aşa da gelmeyecek gibi. Benim şahsi görüşüm, arkadaşımızında anlattığı gibi, bu telefonu alanlar her türlü güncellemeden hemen yararlanabilecekler. Daha iyi işlemci daha iyi telefon diye düşünmeyin. Bu telefon direk google ürünü ve verimliliği ister istemez diğer Android telefonlara göre daha iyi ve avantajları çok fazla. İyi bir tasarımla gelirse büyük ihtimal piyasayı 1 yıl domine edebilecek bir telefon. Dediğim gibi ne zaman 4 çekirdekli sisteme geçmeye mecbur kalırız o zaman da gene Nexus serisinden bir tane alırız.
  • apple'ın yapamadıklarını samsung ve android yaparak apple fanlarını yanına çekebilir. samsungdan boyutu fazla büyük olmayan 4 inç ideal 1280x720 (yada ona yakın) android 4 sistemli nfc ve lte li bir bomba istiyorum.
  • Bence kamera 8mp olacaktır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.