Şimdi Ara

iPhone 4S hakkında tüm detaylar bu videoda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
118.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple merakla beklenen lansmanı bugün gerçekleştirdi ve yeni telefonu iPhone 4S'i tanıttı. Çift çekirdekli işlemcisi, yeni kamerası ve iOS 5 işletim sistemi gibi önemli güncellemelerle gelen iPhone 4S'nin merak edilen tüm detayları, çıkış tarihleri ve fiyatı bu videomuzda.

     

     

     

     



  • Apple iPhone 4S Türkiye { iPhone Türkiye } Sayfamız Acıldı.
    Link:http://www.facebook.com/pages/Apple-iPhone-4S-T%C3%BCrkiye-iPhone-T%C3%BCrkiye-/296646477015950
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

    Burda çok güzel ahkam kesiyorsunuz yok yine berbat olmuş, apple kendini yedi bitirdi felan filan.

    ABD'de ki satış fiyatları Türkiye' de olsa burdaki ahkam kesenlerin %80' i bu telefonu kapış kapış alırlar. Boş yere kendinizi kandırmayın.

    8 gb 4s Türkiye'de 99$ satış fiyatı olacak yani taş patlasa sıfır fiyatı 200 TL olacak sizde mırın kırın edeceksiniz.

    Bırakın allahınızı severseniz bu ayakları.
    Hiç inandırıcı değilsiniz.

    İşte zaten sorun burada. Kendin söylemişsin. 200 TL lik telefona 2000 TL vermek biraz saçma geliyor insanlara :))

    Türkiyede 200 TL ye satılsa herkes alır. F/P ürünü olur :) Donanım yeni telefonlara göre biraz düşük ama 200 TL fiyat iyi. :) :)

    Bu arada bizdeki iphone kampanyalarıda muhteşem. :) Buyrun linki. :)
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/iphone4.aspx

    Telefonu direk almak daha mı mantıklı acaba ? K..çı Kırık ABD firmaları kadar olamadık :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceo-tr -- 5 Ekim 2011; 10:38:03 >




  • On yargilarinizi bir tarafa birakip su yaziyi okumanizi tavsiye ediyorum:http://www.androidcentral.com/editorial-now-we-know-why-apple-went-after-samsung-courtroom#comment-323420

    Ozet gecmek gerekirse, "Apple'in, on 6 ayini yenilik ve ar-ge yerine, Samsung'a dava acmakla gecirmesinin sebebi anlasildi." Katilmamak elde degil. Samsung, Apple icin cok buyuk bir tehdit.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faux Carnival

    On yargilarinizi bir tarafa birakip su yaziyi okumanizi tavsiye ediyorum:http://www.androidcentral.com/editorial-now-we-know-why-apple-went-after-samsung-courtroom#comment-323420

    Ozet gecmek gerekirse, "Apple'in, on 6 ayini yenilik ve ar-ge yerine, Samsung'a dava acmakla gecirmesinin sebebi anlasildi." Katilmamak elde degil. Samsung, Apple icin cok buyuk bir tehdit.

    Coook iyi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    ürün nedense apple sitesinden kaldırılmıs 4s dıye bır model gozukmuyor suan[Kunye=http://www.aktifreyon.com]



    www.apple.com'dan alıntı. Böyle birşey yok :)




  • Hala anlamıyorum ne bekliyorsunuz ki ?

    Gayet güzel bir telefon çıktı isteyen kullanır . Açıkcası yeni telefon alıcam genede İphone 4s diyorum..
    Sebep belli iOS 5 , kesinlikle ...
    SGS 2 nin özellikleri daha iyi biliyorum , Android de kısıtlama yok biliyorum kullandım ama ios 5 arayüzü , apple store beni çok daha etkiliyor.

    Hani illa donanımsal veya yazılımsal en iyisi olcak diye birşey yok . Beklentilerimi karşılıyor en azından ve görsel olarakta hoşuma gidiyor..
    Sgs 2 alırsam tek + sı benim için internetten flashla dizi izleme olucak..

    Bu arada Siri daha önce SGS de vardı diyen arkadaşlar var , galiba yanlış biliyorlar. Siri bildiğiniz kişisel asistan gibi birşey , videoyu izlemenizi tavsiye ederim . Benim çok hoşuma gitti

    http://www.apple.com/iphone/features/siri.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0tt0m@n
    Bunlar Apple'ın sonunun ayak sesleri. iPhone 5'i hala çıkaramadı.
    Çıkaracağı cihazın rakiplerinden üstün olması lazım ki satsın.
    Eskiden işlemci, ekran aldığı firmalarla şu an mahkemelik.
    Daha adı sanı duyulmadık firmalara test üretimi yaptıracak, sonra üretilen bu işlemcileri deneyip ona göre karar verecek.

    iPhone4 sahipleri cihazlarını ellerinde tutsunlar, iphone5 günümüz cihazlarının gerisinde bir performansa sahip olacaktır.

    http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=51549323&mpage=1#51555165

    quote:

    Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

    Patent savaşları yeni başladığında "Apple bundan sonra cihazlarına koyabileceği son teknoloji parçaları LG, Samsung gibi üreticilerden alamayacak, bu sebeple çıkacak olan iphone5'in iphone4'ten bir farkı olmayacak" demiştim. Herkes gibi bende merakla yeni nesil iphone'u bekliyorum :)

    http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=51993104&mpage=1#52000759

    Kahinmiyim neyim




  • Yazıların hepsini alıntı yaparak değil, elimden geldiğince bir mesajda cevaplamaya çalışacağım.

    Öncelikle gerçekten ben Samsung Galaxy S 2 HD LTE SuperAMOLED Plus ekran kullanıyor diye biliyordum. Kusuruma bakmayın. Ama SuperAMOLED ise SAMOLED+'dan sonraki en iyi ekran olduğu biliniyordur. Ayrıyetten subpixel konusu hakkında şu sayfaya bakmanızı tavsiye ediyorum.

    http://phandroid.com/2011/02/21/super-amoled-plus-gets-crisper-with-doubled-subpixel-count-thanks-to-real-stripe/

    Ve ayrıca benim burada anlatmak istediğim şey illaki bu telefonla ilgili değil. Sadece Samsung Galaxy S 2 HD LTE ile ilgili değil. Benim burada anlatmak istediğim tek şey, bir telefon üzerinden örnek vererek, İPhone4S'in piyasaya çıkarken, rakiplerinin gerisinde kaldığını göstermek. Burada şunu söylemek gerekir. Apple'dan kimse İPhone'un donanım olarak beklentileri yüksek değil tabikide. Ama en azından eskiden (İp4, İp3Gs, İp3G) hep bir şeylerde öncülük yapıyorlardı. Apple'ın İphone'u bu kadar iyi yapma sebebi asıl budur. Ve eski telefonları, özellikle aynı donanımsal özellikli telefonlarla aynı zamanda çıkıyorlardı. Ama en iyi donanım ondaymış gibi çok kolay bir şekilde gösterilebiliyordu. Ve en önce Apple bulmuş ve öncüymüş imajını çok iyi verebiliyordu. Bu Apple'ın en iyi pazarlama taktiğiydi. Şimdi neredeyse 6ay olmuş telefon yada telefonların donanımını daha yeni karşılayabildi. Aynı zamanlarda çıkacak telefonlar ise ondan donanımsal olarak gerçekten de üstün olacaklar. Ve yakın bir süre içerisinde Tegra 3 gibi dört çekirdekli işlemcili telefonlar piyasaya çıkacak. Apple ise bu telefonla 1 yılı götürmeye çalışacak. Ayrıyetten gerçektende 4inch bir ekranda internette gezmek gerçekten de 3.5inch'li bir ekranda internette gezmekten çok daha rahat ve güzel. Kim ne derse desin Flash Player gerekli bir şey. İphone Flash'ı koymalı. Ve RAM'ide piyasadaki diğer telefonlara göre az. Örnek olarak SGS2'nin 720p video'yu browsing içerisinde açabilen ilk telefon olduğunu biliyorsunuzdur. 1 sene içerisinde bu web browsing çok daha fazla gelişicektir. Bu kadar kişinin Apple'ın hayal kırıklığına uğrama sebebi asıl budur. Apple'dan beklentiler çok farklı. Örnek olarak İpad'i çıkararak tablet devrimi yaptılar. Ama bu sefer beklentileri karşılayamadı.

    Bu beklentilerden en önemlisi aslında yazılım. Apple'ın İPhone ile aldığı hedef kitlesi çok farklı. Her şeyi basit, sade bir arayüz içerisinde kolayca yapabilmek isteyen ve Amerikalılar gibi yaratıcı olmayan, her şeyi kolayca basit bir şekilde yapmak isteyen kişilerin daha çok tercih ettiği söylenebilir. (Tabi ne yazık ki bizim ülkemizdeki bir bölüm insan (veya başka bir ülkede olabilir) İphone'un hiç bir telefonun, kamerasının megapixel'i dışında hiç bir özelliğini bilmeden, sadece İphone ismi olduğu için satın aldıklarından bu bizim ülkemizde tam olarak geçerli değil. Hele ki bu fiyatlar ile birlikte.) Bu sefer yazılım bakımındanda artık yaratıcılıklarını kaybettiler. Başta Android'in Notification Bar'ını çaldılar. Şimdi sesli komut olaylarına girdiler. BBM'in kopyasını yaptılar. Apple İphone4S ile ne donanımsal olarak ne de yazılımsal olarak beklentileri karşılamadı.

    Apple'ın hala elinde tuttuğu en büyük koz Appstore. Bu kozu kullanmaya çalışıyor. Bazıları büyük ekranda ve daha iyi bir işlemciyle daha iyi oyun oynanır diyor. Bazıları küçük ekranda İnfinity Blade'i öne sürüyor. Şu anda hala Appstore önde ama bundaki suç Google'da yada Android işletim sistemli telefon çıkartan firmalarda değil. Firmalar çok daha iyi donanımları sağlıyorlar. Ama oyun firmaları kaliteli oyun yapmıyorlar. Sadece Tegra işlemcisi için yapılmış oyunlar. Bu oyunları eğer root'lu bir cihazınız varsa başka çift çekirdekli cihazlarınızda da (Örneğin SGS2'de) denemenizi tavsiye ederim. Güzel oyunlar var. Ama ben bu üst seviye oyunlarda da artık yavaştan Android'in öne geçiceğini ön görüyorum. Çünkü bir oyun firması'da bilecek ki büyük ekranda ve daha iyi RAM'e yada İşlemciye sahip bir telefonda yapılan oyun, daha güzel olacaktır. Ben bu konuda Android'in Tegra 3 ile birlikte gerçektende üstünlüğünü eline alabileceğini düşünüyorum.

    Son olarak şunu ekleyeceğim. BlackBerry firmasının çıkardığı telefonların ne kadar alt seviye donanıma sahip olduklarını ama bir şekilde hedef kitlelerine ulaşabildiğini biliyoruz. En büyük kozları BBM. Apple'ında hedef kitlesi sadeliği seven, (Yalnız kısıtlı bir işletim sistemi. Hız gibi faktörlerde geri kalmamak adına Flash Player gibi özellikleri kısıtlıyorlar. Yada Bluetooth gibi şeyleri de kısıtlıyorlar. Aynı zamanda işletim sisteminin kapalı ve yapılabilcek şeylerin az olması da bu kısıtlamanın içine katılabilir.), basitliği seven insanlardan, yapmak istediği işi kolayca yapmak isteyen insanlardan oluşuyor. Ve Apple bu kitleyi aynı anda aynı donanımı çıkartarak ve de en iyi özellik İphone'daymış gibi gösterebiliyordu. Bu kitleyi bu şekilde yakalayabiliyordu. Ve yaratıcı olarak, yeni bir şeyler bularak. En büyük kozlarını bu sefer tam olarak kullanamadılar. Bugün herkez biliyorki artık donanımsal olarak çok daha iyisi var. Ve yazılımsal olarak ise çok güçlü rakipleri var. Windows Phone 7'nin arayüzü çok yaratıcı. Android'in 4.0 İce Cream Sandwich ile gerçekten de gümbür geldiğini herkez biliyor. Android'in sesli komut olaylarını, Notificition Bar'ını, BBM'i çalıyor. Bu şekilde yaratıcılıklarını tam olarak sunamıyorlar.(İCloud, Siri hakkında telefon çıkmadan tam olarak bilgi sahibi olamam.) Yinede hedef kitlesine bir şekilde ulaşacaktır. Ama artık hedef kitlesi de çok iyi biliyor ki İphone4S en iyi telefon değil.

    Not: İlk mesajımı bu kadar çok beğendiğiniz için de teşekkür ederim.

    İyi forumlar.




  • Spot piyasa iPhone 4S için, 2.116 TL ile 2.600 TL arasında bir fiyat talep ediyor.

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25286362
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Turkcell, Vodafone ,Avea Müşterileri Size Sesleniyoruz ! Operatörler ile yaşadığınız ve çözüm bulamadığınız kapsama,kalite ve internet problemlerini burada paylaşlım... Biz de sizin SESİNİZİ Operatörlere duyuralım.. Problemlerinize en kısa zamanda operatörlerini çözüm bulmasını SAĞLAYALIM !

    Herkes televizyonda kapsama reklamları yapıyor! Ancak gerçekler FACEBOOK'ta konuşuluyor..Gelin siz de sesinizi duyurun!

    http://www.facebook.com/cebimcekmiyor
  • iphone 4s ' i yeni alacakalar ve yeni kullanamaya başlayanlar için sorun ve çözüm rehberi. Mutlaka bakın:
    http://forum.donanimhaber.com/m_55815598/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55818009
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.