Bildirim
..::DİKKAT NOKİA 6111 TOPLATILIYOR::..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
niye toplatılıyomuş bi bilgin var mı? -
valla ben kız arkadaşıma hediye alacaktım taksimdeki turkcell bayiindeki adam dediki bunların symbian ve kapakla ilgili bi problemleri varmış daha elimize ulaşmadan geri gönderiliyo dedi bende elinde yok die bana sallıyo zannettim ve metrocitydeki nokia shop a gittim ordaki adamda öle bi sorun yok ama toplatıldıgı dogru nedennini bizde bilmiyoruz dedi anlıcanız ben direkten döndüm alacak olanlar biraz beklesin derim -
bi sorun varki toplatılıyo neyse erkenden farketmeleri güzel ya 5-6 ay sonra toplasalardı işleri zordu walla -
sen git o kadar reklam yap et board larda tanıt sonra patla....nokia fanatikleri okuyun bu topiği...nokia dan cacık olmaz.... -
en azindan telefon iyice yayilmadan toplanmis -
quote:
Orjinalden alıntı: trasher
valla ben kız arkadaşıma hediye alacaktım taksimdeki turkcell bayiindeki adam dediki bunların symbian ve kapakla ilgili bi problemleri varmış daha elimize ulaşmadan geri gönderiliyo dedi bende elinde yok die bana sallıyo zannettim ve metrocitydeki nokia shop a gittim ordaki adamda öle bi sorun yok ama toplatıldıgı dogru nedennini bizde bilmiyoruz dedi anlıcanız ben direkten döndüm alacak olanlar biraz beklesin derim
İyide bu telefonda symbian yok ki symbian ile ilgili problemi olsun. Bana pek inandırıcı gelmedi. -
iyide bu telefon symbian diilki.
quote:
Orjinalden alıntı: trasher
valla ben kız arkadaşıma hediye alacaktım taksimdeki turkcell bayiindeki adam dediki bunların symbian ve kapakla ilgili bi problemleri varmış daha elimize ulaşmadan geri gönderiliyo dedi bende elinde yok die bana sallıyo zannettim ve metrocitydeki nokia shop a gittim ordaki adamda öle bi sorun yok ama toplatıldıgı dogru nedennini bizde bilmiyoruz dedi anlıcanız ben direkten döndüm alacak olanlar biraz beklesin derim
-
ii de banada garip gelen tarafı o oldu zaten oyüzden kıllandım adamdan gittim nokia shop a sordum adamda evet dogru toplatılıyo ama sorunun nedenini bilmiyoz dedi yani turkcell bayiindeki adam heralde elinde yok die ve gerçekten toplatılıyo die sıktı ama metrocity deki nokia yalan sölemez heralde haberiniz olsun nokia shoplara sormadan kesinlikle almayınız.... -
nealakası var adam ii sallamış bu telefonda symbian yokki. ben de x700 alırken o telefon yaramaz diyorlardı, neden diyordum işte öyle diyorlardı. ulan arkadaş biz telefon kurdu olmuşuz kadındaha eline almadan bu işe yaramaz diyor. ellerinde telefon olmayınca uyguladıkları taktik olabilir. -
+1 eskiden iyiydi nokia şimdi s*ç*t*
quote:
Orjinalden alıntı: patesi
sen git o kadar reklam yap et board larda tanıt sonra patla....nokia fanatikleri okuyun bu topiği...nokia dan cacık olmaz....
-
öyle işi olsa ilk olarak satılan telefonlar geri çağırılırdı. -
bikaç kişi daha dier topiğin altında aynı şeyden bahsetmiş ayrıca ben inanmayıp nokiashop a sordum inanmayan nokiashop u arayıp sorabilir teyidini aldım yinede siz bilirsiniz ben haber veriyim de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trasher -- 9 Ocak 2006 13:42:25 > -
nokia telefona symbian koymuştur ama pazarlama stratejisi gereği s40 ararabirimi varmış havası veriyordur. tabi planları tutmadı. symbian üzerine entegre ettiği s40 görünümü arıza verdi; toplattırıyor şimdi.. -
quote:
Orjinalden alıntı: prescott_pcl
+1 eskiden iyiydi nokia şimdi s*ç*t*
quote:
sen git o kadar reklam yap et board larda tanıt sonra patla....nokia fanatikleri okuyun bu topiği...nokia dan cacık olmaz....
bu tespit varyaa yılın tespiti.. kardeşim nokya iyi güzel hoş ama o eskidendi şimdi bi b*k yaptığı yok. ama insanımız bunu kabullenmiyor. yıllar önce sağlam nokya kullanmış vatandaşlar yeni aldıkları modellerdede aynı kalite ve sağlamlığı, yenilikleri bulacaklarını sanıyorlar.. -
Bende bunda bi gariplik var nokşa böyle güzel telefon yapmaz diyodum.. -
quote:
Orjinalden alıntı: _PainKilleR_
öyle işi olsa ilk olarak satılan telefonlar geri çağırılırdı.
levent tanıdığında varmı da biliyon la....belki topluyolardır...ya da satılmadan toplatıyolardır...yani gelmiştir ama satılmamıştır... -
NasıL Toplatılıyor Anlamadım -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _PainKilleR_
öyle işi olsa ilk olarak satılan telefonlar geri çağırılırdı.
levent tanıdığında varmı da biliyon la....belki topluyolardır...ya da satılmadan toplatıyolardır...yani gelmiştir ama satılmamıştır...
paşam gaste ilanı falan vermeleri lazımdı. telefon bi tane bile satılmadan geri toplatılıyosa bayiden onu bilemicem. fakat bildiim kadarıyla piyasada var telefon. o bakımdan dediydim. -
beş para etmezdi zaten
Benzer içerikler
- simlog şikayet
- tuşlu telefon şebeke sorunu
- ınsert sım ne demek
- sim kart depolama alanı dolu
- telefondan hesap makinesi silindi
- telefon yönlendirme
- gps nedir, ne işe yarar
- play protect nedir
- snapdragon 8 gen 5
- telefonda ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X