Şimdi Ara

Iphone 4S Çıktı, özellikler ve donanım başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.674
Cevap
4
Favori
49.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Iphone 4S için ayrı ayrı başlıklar olmasın. Özellikleri ve donanımı hakkında konuşmaları burada yapalım.

• rezerve, bilgi için.
  •  Iphone 4S Çıktı, özellikler ve donanım başlığı

özetle bu
  • Siri üç dil destekliyor. Bu dilleri bilmeyenler için bir anlam ifade etmiyor henüz.

Iphone 4S Çıktı, özellikler ve donanım başlığı
  • http://finance.yahoo.com/q?s=AAPL

Apple ın hisseler çakıldı...
  • Arkadaşlar takip edemedim.İşlemci hızı ram felan belli olduysa yazabilir misiniz ?
  • Hahaha bunedir yahu? Arkadaşlar kimseyi üzmek istemem fakat tam bir fiyasko şuan için... IPHONE 4S nedir ? Aynı kasayla neden devam etmek istediler onu anlamış değilim... Ekran artık yeterli gelmiyor, sabahtan beri zırvalıyorlar yok iyiyiz falan diye , şimdi Galaxy S2 bende yok fakat gidip alasım geldi. Yahu karşılaştıra karşılaştıra 2 fotoğraf arasındaki hızı karşılaştırmışlar... Bu resmen tüketiciyi kandırmaktır. Herkesi oyaladılar iPhone 5 geliyor diye, tam bir hayal kırıklığı... Apple elindeki teknolojiyi iphone 4s'e aktarmış. Icloud muş, 1080pymiş bunlar zaten yıllardır bilinen şeylerdi.Kimse kendini kandırmasın ve bence desteklemeyin bu telefonu.

Bende apple ekranı büyüttüyse gidip alırım diyordum. Bazı arkadaşların dediği gibi tam Türklerin " 4S " kuralı olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci07 -- 4 Ekim 2011; 21:40:26 >
  • turkiye yine son partiye kalmis
  • 2:38PM Sorry folks, no iPhone 5... yet....
  • Black and white versions 16GB: $199, 32GB for $299, 64GB for $399.
  • Fiyatı iPhone 4 ile aynı. Fiyat değişmemiş...

Erken yorumumu yapayım:

iPhone 4 kullanıcısı için şu aşamada pek bir anlam ifade etmiyor bence. Ben şahsen bu özellikler için terfi düşünmezdim.

Büyük ekranlı akıllı telefonlar karşı 3.5 inç'de direktmek Apple için nasıl bir sonuç doğurucak merak ediyorum... Ekran büyüklüğünü önemseyen kullanıcıların da ilk tercihi olmayacak iPhone 4S...

1080p ve hızlı A5 işlemci, 8MP kamera çözünürlüğü bu kadar rakip arasında önemli bir farklılık olur mu bilemiyorum. İtici güç İOS 5 olacak yine anlaşılan.

Sonraki yeni dizayn iPhone'un çok geç kalacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caves -- 4 Ekim 2011; 21:45:02 >
  • ortada bir fiyasko mu var ne ?

gerçekten şok oldum.o kadar kılıf sızması kasa sızması koruyucu sızması bunca şey yani boşa ha ? insanı o kadar gaza getirdiler,ellerindeki ip4leri sattırdılar ya helal olsun.şimdi ben iphone 5 almak için satan arkadaşlara üzüldüm.
    a5 , 8mp , 64gb bunlar benim için güzelim herşeyi sorunsuz telefonumu değiştirmeme yeterli değiller.kimse kusura bakmasın ama apple yapamadı. kasayı olsun değiştirmemişler.şimdi yeni iphone alacak birisi bile gidipte ip4s almam sanmam,sırf zaten ona benziyor diye ip4 alacaktır ucuzada olacaktır.yada 8gb daha ucuz olursa ona yönelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 4 Ekim 2011; 21:57:56 >
  • Şarj konusunda ciddi iyileştirme yoksa 2 milyar verip bu telefonu almam. 3gs i satıp galaxy 3 gibi bir telefon beklerim. yada uygun fiyata iphone 4 beyaz bulup alırım.
  • 2:38PM Sorry folks, no iPhone 5... yet....

• bari ram 1gb olaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kertenkeleci

Arkadaşlar takip edemedim.İşlemci hızı ram felan belli olduysa yazabilir misiniz ?

işlemci a5 oldu. bir de kamera 8mp, 1080p çekim yapıyormuş.
    a5'te grafikler 7 daha hızlıymış. işlemci olarak ise 2 kat. bunların dışında pek kayda değer yenilik yok. ha siri diye bir şey var söylediğin komutları anlıyor. mesela eve nasıl gidebilirim?, bugün toplantım kaçta? gibi şeyleri. sadece 3 dilmiş. ingilizce almanca fransızca
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci07

Hahaha bunedir yahu? Arkadaşlar kimseyi üzmek istemem fakat tam bir fiyasko şuan için... IPHONE 4S nedir ? Aynı kasayla neden devam etmek istediler onu anlamış değilim... Ekran artık yeterli gelmiyor, sabahtan beri zırvalıyorlar yok iyiyiz falan diye , şimdi Galaxy S2 bende yok fakat gidip alasım geldi. Yahu karşılaştıra karşılaştıra 2 fotoğraf arasındaki hızı karşılaştırmışlar... Bu resmen tüketiciyi kandırmaktır. Herkesi oyaladılar iPhone 5 geliyor diye, tam bir hayal kırıklığı...

Bende apple ekranı büyüttüyse gidip alırım diyordum. Bazı arkadaşların dediği gibi tam Türklerin " 4S " kuralı olmuş...

Sade fotograf hizini karsilastirmadilar..
    Grafik hizi 7 kata varan seviyede daha hizli dediler.
    Pil omru 1.5 kat fazla dediler.
    Kamerada bircok iyilestirmeden bahsettiler
    HSPA yani 4G destekliyor dediler
    1080p video cekim dediler

Kisaca iPhone4 ile iPhone 4s arasinda kasa disinda hic ortak birsey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 4 Ekim 2011; 21:44:38 >

• rezerve

mesajı editleyeceğim daha sonra

64 GB HAFIZA GELDİ, BU ATLANIYOR HERKES TARAFINDAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 4 Ekim 2011; 21:44:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

bari ram 1gb olaydı

RAM 1 GB zaten.
  • çakılsın. ii olmuş yuh yani. iphone 5 gelio dedik. insan bi ekranı büyütür.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.