Şimdi Ara

Adobe, tabletlere altı yeni uygulama ve Photoshop Touch ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Adobe, tabletlere altı yeni uygulama ve Photoshop Touch ile geliyor






    Web tasarım ve grafik yazılımlarının büyük oyuncularından Adobe masaüstü platformlar için satışa sunduğu Adobe Crative Suite 5.5'in ardından tablet cihazlarına yönelik olarak da 7 farklı mobil uygulamayı yayınlamaya hazırlanıyor.




    Uygulamalar Adobe'nin iPad ve Android tabletler üzerinde yaratıcılık ve paylaşımın gelişmesi amacıyla başlattığı yeni bir bulut tabanlı girişimin parçası olacak. 




    Uygulamarın başında tabii ki Photoshop Touch geliyor. Bu sürüm masaüstü platformda kullanılan pek çok fonksiyonu tablet cihazlarına getiriyor. Diğer uygulamalar ise daha uzmanlaşmış yaratıcı araçlardan oluşuyor. 




    Adobe Collage fotoğrafları içe aktararak kolajlar oluşturmak için çizim araçları sunuyor. Adobe Debut uygulaması Creative Suite dosyaları için bir sunum yazılımı görevi görüyor. 




    Adobe Ideas vektör tabanlı çizimler, Adobe Kuler renk teması oluşturma, Adobe Carousel farklı renk tonları oluşturma ve sosyal ağlarda paylaşma, Adobe Photo uygulaması ise web sitesi ve mobil uygulama prototipleri yapmak için kullanılıyor.




    Uygulamaların her biri 9.99$ fiyat etiketine sahip. Android tabletler için olan sürümler gelecek ay kullanıcılara sunulacak. iPad sahiplerinin ise 2012 başına kadar beklemeleri gerekiyor. Tahminler iPad 3 ile birlikte tanıtılacağı yönünde. Şimdilik Windows 8 tablet sürümüne yönelik bir gelişme yok. Masaüstü Windows sürümlerde ise yine destek devam ediyor.




    Uygulamalar Adobe Creative Cloud bulut altyapısı ile tam uyumlu olarak senkronize olabiliyor ve içeriği paylaşabiliyor. 

     


     

     








  • Eger Photoshop Touch masaüstü PC'deki birçok özelliği tablet bilgisayarlara getirecekse iyi. Onun dışında yayınlanacak olan uygulamalar ise tam bir fiyasko. Zaten şuana kadar yayınladığı Photoshop uygulamaları ise hiçbir işe yaramıyor. millet onca para veriyor ama kes, düzenle yapıştır gibi seçenekleri bile yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkCSO

    Eger Photoshop Touch masaüstü PCdeki birçok özelliği tablet bilgisayarlara getirecekse iyi. Onun dışında yayınlanacak olan uygulamalar ise tam bir fiyasko. Zaten şuana kadar yayınladığı Photoshop uygulamaları ise hiçbir işe yaramıyor. millet onca para veriyor ama kes, düzenle yapıştır gibi seçenekleri bile yok.


    grafikerler apple ürünü almak için bahane arıyor :D applede onları etkileme peşinde.Birde evde grafiker olanlar var.
    -neden mac alıyorsun?
    -render alırken çok iyi.
    -iş neydi?
    -liseliyim ben ya! :)

    Bu arada 2.el ipadı sadece navigasyon cihazı almak yerine almayı düşünüyorum arabada çok şık duracak.7" navigasyonlar 450tl civarı zaten 600e ipad alırım en azından başka işede yarar :) geri görüş kamerası içinde giriş aparatı varsa tadından yenmez




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutarslan.com

    quote:

    Orijinalden alıntı: TurkCSOEger Photoshop Touch masaüstü PCdeki birçok özelliği tablet bilgisayarlara getirecekse iyi. Onun dışında yayınlanacak olan uygulamalar ise tam bir fiyasko. Zaten şuana kadar yayınladığı Photoshop uygulamaları ise hiçbir işe yaramıyor. millet onca para veriyor ama kes, düzenle yapıştır gibi seçenekleri bile yok.
    grafikerler apple ürünü almak için bahane arıyor :D applede onları etkileme peşinde.Birde evde grafiker olanlar var. -neden mac alıyorsun? -render alırken çok iyi. -iş neydi?-liseliyim ben ya! :)Bu arada 2.el ipadı sadece navigasyon cihazı almak yerine almayı düşünüyorum arabada çok şık duracak.7 navigasyonlar 450tl civarı zaten 600e ipad alırım en azından başka işede yarar :) geri görüş kamerası içinde giriş aparatı varsa tadından yenmez


    ipad i geri görüş kamerası olarak mı kullanacaksın :) :) süper :)




  • gayet mantikli. tablet boyunda alacagin navigasyon nersiyse tablet fiyatina. hatta bazilari bir ara daha pahaliydi. piyasadan silinmis olabilirler :)
    navigasyon icin bana telefon yetiyor ayri.
  • Arkadaslar bişi sorcam ya windows 8 ile adobe programlari ile sorunsuz çalışıyormu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WDesinG

    Arkadaslar bişi sorcam ya windows 8 ile adobe programlari ile sorunsuz çalışıyormu ?


    ergen detected
  • gelsin bekliyoruz
  • Çabukk :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.