Şimdi Ara

The Darkness 2'de 4 Koldan Saldırı (Video)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        2K Games, The Darkness 2 için müthiş bir oynanış videosu yayınladı. Jackie Estacado artık karanlığın gücünü çok daha iyi sırtında daha büyük güvenle taşıyor.

Oynanış videosunda 2 adet silahımızın yanısıra 2 adet de karanlığın kolu kontrolümüze veriliyor. Bu kollar ile düşmanları evire çevire parçalayabiliyor, veya gördüğümüz kadarıyla çevredeki öğeler ile kendimize siper alabiliyoruz. Hatta bununla kalmayarak nesneleri düşmanlarımıza fırlatabiliyoruz. Bu arada düşmanlarımız çok mu kolay parçalara ayrılıyor yoksa sadece bana mı öyle geldi?

The Darkness, 2012'nin ilk çeyreğine göz kırpıyor. Platformları PC, PS3, Xbox 360 ve Wii U.

• oyun çok guzel gözukuyor... yanılmıyorsunuz.. çok kolay parçalanıyorlar kagıt yırtmıyoruz burada :D
  • bu arada 7/24 haber yayınlıyorsunuz.. bir ayda 353 haber girmissiniz.... sizi tebrik ediyorum :D
  • Ehehe, teşekkür ederim stun, ben de senin yorumlarını büyük bir keyifle takip ediyorum :)
  • bunu sizden duydum ya.. inanın çok mutlu oldum :) iyi geceler...
  • Oyun harika gözüküyor. 2K grafik olarak Borderlands'in izinden gidiyor.
  • 2k nın yaptıgı her oyun hayranlık bırakıcıdır....ben 2k dan çok saglam bir mafia 3 gelmesini istiyorum... bilmiyorum gelirmi gelmezmı:? ama nba2k12 şüphe bırakmadan buzda ayağı kaymadan geliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çevre grafikleri çok zayıf geldi parçalanma şekilleri baya güzel ama oda çok yapmacık pamuk gibi dağılıyo adamlar :S
  • adamlar iyi bir şekilde parçalanıyor ama bunun çok hızlı olması.. bize bunu hissettiriyor.. oynanış açısından bu hız belkı iyi ama göze fazla batıyor burada da
  • çok değisik oynanıs yapısı
  • silah sesleri sönük ve 00:42 dakikaya dikkat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.