Şimdi Ara

Apple, iCloud'da şarkıların uluslararası lisans hakları için plak şirketleriyle görüşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • 4 Ekim günü iPhone ve iPod ailesinin revizyon geçirmiş yeni ürünlerini tanıtmaya hazırlanan Apple'ın, o günkü önemli konularından biri de şüphesiz iCloud.Firmanın iTools, .mac ve Mobile Me'den sonraki bulut bilişim çözümü olan iCloud'un öne çıkan özellikleri arasında yer alan "iTunes Match" için Apple, kayıt şirketleri ile tüm dünyada geçerli olmak üzere anlaşma masasına oturmuş durumda.


    CNet'in konuyla ilgili kaynaklarından aldığı bilgilere göre eğer Apple ile kayıt şirketleri arasındaki görüşmelerden zamanında sonuç çıkar ise 4 Ekim'deki etkinliğin önemli konularından biri bu olacak.


    Apple, iTunes Match ile ne vadediyor ?


    Yıllık 25 dolarlık fiyatıyla kullanıma sunulacak olan iTunes Match, kullanıcılara arşivlerine her yerden ulaşma fırsatı sunuyor. Ancak sistem kullanıcının arşivi üzerinden değil iTunes'un 18 milyondan fazla şarkının bulunduğu arşiv üzerinden işliyor. iTunes Match, otomatik olarak kullanıcının iTunes'undaki şarkılarını tarıyor ve bunları kendi arşivinde arıyor. Eşleşen şarkılar var ise bunlar iTunes'un kendi kütüphanesinden, kullanıcının arşivindeki kalite ne olursa olsun, 256KB iTunes Plus kalitesinde otomatik olarak kullanıcının iCloud kütüphanesine aktarılıyor. Kullanıcılar bu sayede, örneğin Macbook Pro'larındaki arşivlerine, gerek iPod'larından gerek iPhone, gerekse de iPad'lerinden hızlı bir şekilde erişebiliyor.








  • hadi 4 ekim gel artık
  • Arşivinde bulamadığı şarkılarımız filan yalan olacak yani.
  • kayıt şirketi de ne plak şirketi olmasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    kayıt şirketi de ne plak şirketi olmasın


    Plak?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.