Şimdi Ara

psn kardeslıgı nasıl oluyor ayrıntı lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
9
Favori
16.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

psn kardeslıgı tam olarak nasıl oluyor ?

ben yenı bır psn hesabı acıyorum
    onun uzerınden oyunu alıyorum
    sonra baskası nasıl yapıyor .. anlatabılırmısınız rıca etsem

tesekkurler

• Başka bir Psn hesabı açıyorsunuz. Biri oyunu satın alıyor (sanal kart, kredi kartı, Psn kartı vs)
    Kaç kişi aldıysanız oyunun parasını bölüyorsunuz ve oyunu alan hacı hocaya gönderiyorsunuz. (Banka, PTT, Paypal, Kontör vs olarak. Oyunu alan nasıl isterse.
    Biride çıkıp
    Aga what is that? demiyor.
    Demokrasi nerde?
  • 1)Oyunu kredi kartınla alacaksan yani sen alacaksan Ps3'de menüde en sola gelip new user yazan yere girip yeni user açıcaksın.Sonra yeni bir psn hesabı kurup bu yeni açtığın user'da sign in kısmından yeni aldığın psn hesabını gireceksin.Sonra ps store'a girip almak istediğin oyunu arama yeri var oraya yazabilirsin.Örneğin Fifa 12 alacaksan arama yerine fifa 12 yazıp kredi kartı numarını felan çıkan ekranda yazacaksın, oyunu almış oluyorsun.İndireceksin.Sonra bu kardeşlikteki 4 seçilen kişiye hesap e-mail'ini ve şifresini vereceksin.Örneğin: id: nhafif23@-hotmail.com şifren de:123456 olsun. bunu kardeşlikteki 4 kişiye pm atacaksın onlarda indirecek.Ama id ve şifreyi atmadan önce senin banka hesabına para yatırmaları gerekiyor.Örneğin Crysis 2:80 tl. 5'e böl.16 tl senin banka hesabına yatıracaklar.Dikkat et sahtekar çıkmasın.Ama forumda sahtekar yok sanırım.Bir kere bir olay olmuştu ama hatırlamıyorum.

2)Eğer oyunu başkası alacaksa; Oyunu alan kişinin banka hesabına ne kadar para gerekiyorsa yollayacaksın.O da sana id ve şifreyi verecek.Sen de new user açıp psn id ve şifreyi girdikten sonra oyunu indirebileceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napoleon Bonapartee -- 2 Ekim 2011; 16:02:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acildeyim

1)Oyunu kredi kartınla alacaksan yani sen alacaksan Ps3'de menüde en sola gelip new user yazan yere girip yeni user açıcaksın.Sonra yeni bir psn hesabı kurup bu yeni açtığın user'da sign in kısmından yeni aldığın psn hesabını gireceksin.Sonra ps store'a girip almak istediğin oyunu arama yeri var oraya yazabilirsin.Örneğin Fifa 12 alacaksan arama yerine fifa 12 yazıp kredi kartı numarını felan çıkan ekranda yazacaksın, oyunu almış oluyorsun.İndireceksin.Sonra bu kardeşlikteki 4 seçilen kişiye hesap e-mail'ini ve şifresini vereceksin.Örneğin: id: nhafif23@-hotmail.com şifren de:123456 olsun. bunu kardeşlikteki 4 kişiye pm atacaksın onlarda indirecek.Ama id ve şifreyi atmadan önce senin banka hesabına para yatırmaları gerekiyor.Örneğin Crysis 2:80 tl. 5'e böl.16 tl senin banka hesabına yatıracaklar.Dikkat et sahtekar çıkmasın.Ama forumda sahtekar yok sanırım.Bir kere bir olay olmuştu ama hatırlamıyorum.

2)Eğer oyunu başkası alacaksa; Oyunu alan kişinin banka hesabına ne kadar para gerekiyorsa yollayacaksın.O da sana id ve şifreyi verecek.Sen de new user açıp psn id ve şifreyi girdikten sonra oyunu indirebileceksin.

cok tesekkurler

ben kendım ındırıyorum sımdı baska bı psnden

sonra 2 yakın arkadasıma psn ıd ve sıfresını gonderıyorum
    onlar o psn ıle gırıs yapıyorlar ve ındır dedıklerınde ucretsız ındırıyorlar

dogru anladım dımı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nhafif23

quote:

1)Oyunu kredi kartınla alacaksan yani sen alacaksan Ps3'de menüde en sola gelip new user yazan yere girip yeni user açıcaksın.Sonra yeni bir psn hesabı kurup bu yeni açtığın user'da sign in kısmından yeni aldığın psn hesabını gireceksin.Sonra ps store'a girip almak istediğin oyunu arama yeri var oraya yazabilirsin.Örneğin Fifa 12 alacaksan arama yerine fifa 12 yazıp kredi kartı numarını felan çıkan ekranda yazacaksın, oyunu almış oluyorsun.İndireceksin.Sonra bu kardeşlikteki 4 seçilen kişiye hesap e-mail'ini ve şifresini vereceksin.Örneğin: id: nhafif23@-hotmail.com şifren de:123456 olsun. bunu kardeşlikteki 4 kişiye pm atacaksın onlarda indirecek.Ama id ve şifreyi atmadan önce senin banka hesabına para yatırmaları gerekiyor.Örneğin Crysis 2:80 tl. 5'e böl.16 tl senin banka hesabına yatıracaklar.Dikkat et sahtekar çıkmasın.Ama forumda sahtekar yok sanırım.Bir kere bir olay olmuştu ama hatırlamıyorum.

cok tesekkurler

dogru anladım dımı ?

evet dostum.

• quote:

quote:

quote:

cok tesekkurler

dogru anladım dımı ?

evet dostum.

peki oyunu oynamak için yeni alınan psnden mi giriş yapmak gerekiyor eğer böyleyse 5 kişi aynı anda onlide olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: OoguzZ92

quote:

quote:

quote:

cok tesekkurler

dogru anladım dımı ?

evet dostum.

peki oyunu oynamak için yeni alınan psnden mi giriş yapmak gerekiyor eğer böyleyse 5 kişi aynı anda onlide olamaz

Hayır istediğin hesaptan oynayabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki sorum var arkadaşlar:
    5 kişi aynı anda indirebiliyor mu?
    hangi ülke hesabından almak gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

iki sorum var arkadaşlar:

İndirebilir.Ülke Hiç farketmez.İstersen Trinidad Tobago hesabından indir.
  • Güzel konu epey bilgilendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

iki sorum var arkadaşlar:

İndirebilir.Ülke Hiç farketmez.İstersen Trinidad Tobago hesabından indir.

teşekkür ederim..
  • Kredi kartiniz hangi ulke bankasına kayitliysa o ülkenin psn ınden alışveriş yapabilirsiniz. Sorun çıkabilir. Mesela Türkiye İs Bankası kredi kartiniz var, Türkiye hesabı acacaksınız. Alman bankası ise Almanya vs. Sonra satın alırken sorun çıkmaz, alışverişden doğan parasal sorunlarda muhatabınız Turk bankası olur, Sony Türkiye olur. Bu ayrıntıyı atlamayın.
  • Peki satın alınan oyun aynı konsol üzerinde farklı profille oynanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Peki satın alınan oyun aynı konsol üzerinde farklı profille oynanabiliyor mu?

Evet istediğin hesabında oynayabilirsin, zaten oyunu indirdikten sonra satın aldığınız hesapla bir işiniz kalmaz saece makinada kayıtlı kalması gerekir.
  • şimdi sorun şu.. fifa12 online oynanabiliyor mu bu kardeşlik muhabbetinde? herkes aynı anda online oynayabiliyor ve sorun çıkmıyor öyle mi?
  • Online oynanılabiliyor.
  • bu nasıl iş abi bug gibi :D

şimdi doğrumu anlamışım.

5 kişiyz diyelim para mevzularını falan geçelim.....

bir acc den oyun satın alınıyor ve sonra diğer 5 kişi şifre ve ıd veriyoruz hepside o şifre ve ıd den oyunu indire biliyor ve online dahil sorunsuz oynuyor oyun indikten sonra o acc yi kullanmamıza bile gerek kalmıyor doğrumu anlamışım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurik Eternally

bu nasıl iş abi bug gibi :D

şimdi doğrumu anlamışım.

5 kişiyz diyelim para mevzularını falan geçelim.....

bir acc den oyun satın alınıyor ve sonra diğer 5 kişi şifre ve ıd veriyoruz hepside o şifre ve ıd den oyunu indire biliyor ve online dahil sorunsuz oynuyor oyun indikten sonra o acc yi kullanmamıza bile gerek kalmıyor doğrumu anlamışım :D

evet,5 indirme hakkı var istediğin gibi oynayabilirsin,oyunu indirdikten sonra o indirilen hesabı açmanıza gerek yok makineye indirilip kurulmuş olması yeterlidir,iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Başka bir Psn hesabı açıyorsunuz. Biri oyunu satın alıyor (sanal kart, kredi kartı, Psn kartı vs)
    Kaç kişi aldıysanız oyunun parasını bölüyorsunuz ve oyunu alan hacı hocaya gönderiyorsunuz. (Banka, PTT, Paypal, Kontör vs olarak. Oyunu alan nasıl isterse.
    Biride çıkıp
    Aga what is that? demiyor.
    Demokrasi nerde?

haram iş yalnız dostum oyun firmalarının hakkı yeniyor çok günah bildiğin hırsızlık gibi bişey

• bunun cfw den bir farkı yok bence...bu konularda forumda yasaklansın,buda aykırı birşey,emek hırsızlığı olmuyormu bu?...buyur burdan yak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.