Şimdi Ara

Uncharted 3'te de Online Pass Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
        Resistance 3'teki adımları izleyen Sony, Uncharted 3'te de Online Pass olacağını onayladı.

Online Pass'ın nasıl bir sistem olduğunu bilmeyen takipçilerimize anlatalım. Online Pass ile oyunlarını sıfır alan kullanıcılar multiplayer arenasında boy gösterebilmek için oyunun kutusundaki kodu oyun menüsünde girmek zorundalar. Oyunlarını ikinci el alanlar ise bu kod daha önce kullanılmış olduğu için multiplayer'a giremiyorlar. Bu noktada Online Pass devreye giriyor ve multiplayer oynamak için oyuncular extradan Online Pass'a da para vermek zorunda kalıyorlar.

İnsanları 1. el oyun aldırmaya, 2. el oyun alanlardan ise para koparmaya yönelik yapılmış yeni nesil oyun endüstrisinin acımasız yönlerinden biri bence Online Pass. Ama yapacak bir şey yok. Katlanmak durumundayız. Sony'nin Online Pass ücretleri sabit. PSN Store'da 9.99 dolar

• böyle devam et SONY.
  • konuşmayın bee. Bide artislik yapıyonuz 2.el de online pass var yapacak bişey yok diye.değerinin yarısına alıyosun zaten oyunu ve yapımcıyada hiç bi yararı yok.Yani korsandan farkı yok ..Editörler bile para koparmaya yönelik hareket diyolarsa yuh.9.99 dolar gene az.
  • Oyun 50 dolar olsa
    ikinci elini 20-35 dolar arası bir fiyata alırsın (aldığın zamana göre değişir).
    üzerine 10 dolar Online Pass
    yine minimum 5 dolar kardasın 1. ele göre. Neyin tartışmasını yapıyorsunuz?
    '' Korsan oyunculuğu öldürüyor'' diye haber yaparsanız şimdi o zaman çelişkinin sınırlarını zorlarsınız.
  • Aman,birilerinin damarına bastık anlaşılan.
  • Konsoldaki 2. el Pc'deki korsan kadar büyük bir dert diyorum yapımcılar yeni yeni uyanmaya başladı...Yeni nesilde Online Pass sistemini geliştirip 2. eli tamamen kuruturlar.
  • Güzel haber.
  • Bence Online Pass çok gerekli.Bakın Heavy Rain'in yapımcısına,bir kaç ay önce 2. el yüzünde zarar girdik demişlerdi.Zaten 2.el'de korsan kadar zararlı.
  • normalde xbox ya da pc de olsa korsan indirip multi oynamak için online pass alırdık çok iyi sistem tabi ps 3 hariç
  • dean, profilinde ''Orjinal Oyun Destekçileri'' yazıyor. Sonra Online Pass'ı eleştiriyorsun. Neyin peşindesin anlayamadım :)?
  • Ps3 profilimiz silinirse ne olacak ?
  • X360'ta ORJİNAL destekçisiyim.SONY'de ise durum farklı.Oldum olası sevmemişimdir şu SONY'i8D].Exc.oyunları dışında benim için bir değeri yok.
    Üstelik,daha bu online pass sistemi yeni yeni oyunlara girdiğinde,Hep Bir Ağızdan,''Yuh yaa,oyuna para verdiğimiz yetmiyor,şimdi bir de bu online pass çıktı.Tüh''diyenler de siz değil miydiniz?
  • dead.1995

Ne adamsın sen ya. Sony'nin oyunlara Türkçe desteği getirdiği bu dönemlerde bu lafları ediyosun daha ne diyelim biz sana... Git sen X360ın ile oyna...
  • SONY Tr desteği getirdi biliyoruz ama ne kadar iyi bir destek,işte orası tartışılır.
  • ???? Deus Ex öncesi saçmaladın. Notunu o zaman vermiştim bu adam bir şeyden anlamaz diye. Oyuna kendince 6 verdin. Sonra '' Bu oyun çöp olacak göreceksiniz'' dedin. Kendin gördün:) Sony'yi sevmiyor olman korsanı engellemek için yaptıkları hamlelere karşı olmanı gerektirmiyor bu bir. İkincisi, 2. el alsan bile Online Pass'le birlikte 1. elden daha ucuza geliyor. Kaldı ki 1. elde zaten Online Pass beleşe geliyor. Sony'de emin ol 16 yaşında birinin isteklerine göre hareket edecek değil :) Online Pass sistemi kusura bakmasın kimse ŞARTTIR. '' Pass için de mi para vericez?'' diyen hesaplama yeteneksizlerinden değilim çok şükür :) Şu ana kadar da 2. el almışlığım yoktur zaten.
  • Tancredi
    Profilin silinmez. Merak etme. Yoksa neden PSN'de ekstradan Online Pass satsınlar ki?
  • @Wayward Son

Diyelim ki profili silmek zorunda kaldık,başka bir profil açtığımızda o kodu yeniden kullanabilir miyiz ?
  • @Wayward Son
    Ben miyim hiçbirşeyden anlamayan?Deus Ex.konusunda ise verdiğim notun arkasındayım.
  • Tancredi
    O kodla aynı cihaz üzerinden farklı profillerle giriş yapabilirsin. Örneğin X profiliyle kodu girdin, oyun anahtarını aktif ettin. Sonra Y profiliyle online oynayabilirsin. Ama X profilini sildikten sonra ne olur bilemem denemedim. Muhtemelen yine açacaktır. Sanırım sen Online Pass için ekstra profil açmayı düşünüyorsun ama ben yine söylüyorum rahat ol :)

dean.1995
    Etüdün falan yok mu senin yavrum fazla oyun oynama :)
  • Wayward Son:
    Sen kim olduğunu sanıyorsun yaaaa?Bana bugüne kadar babam bile oyun konusunda bişey demedi.
    Sen büyüksün de ne oluyor?Artiz ne arar BSC'de????
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.