Şimdi Ara

3000€'ya elektirik süpürgesi alırmısımız !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
46.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.rainbow.com.tr/index1.htm

    Arkadaşlar yukarıda bir elektirik süpürgesi var var ve fiyatı 3000€ üzeri. sorum şu bu kadar para bir elektirk süpürgesine neden verilir.
    Aranızda bu süpürgeyi alan varmı varsa neden aldığını yada bir tanıdığının neden aldığını yazabilirmi diğerlerinden bu kadar farklı bir fiyata sahip olmasının nedeni nedir .
    Mantıksal ve bilimsel düşüncelerinizi bekliyorum.
    FARKI NE!!



  • Arkadaşlar,
    Evlerimizde daha ziyade yataklarda, halılarda, perdelerde, koltuklarda yaşayan ve ana besin kaynağı insanların deri döküntüleri olan ve mite adı verilen ve gözle görülemeyen canlılar yaşar ve bu canlıların dışkıları ev tozlarının üzerine yapışarak uçuşurlar ve bunlara karşı alerjisi olan bronşit ve astım hastalarını fazlasıyla rahatsız ederler daha kötüsü (akciğerleri fazlasıyla etkilediklerinden) nefes bile alamaz hale getirirler.
    Normal elektrik süpürgelerinde kullanılan toz filtrelerinin gözenekleri bu mite'ların boyutlarından daha büyük olduğu için bu toz filtreleri bu hayvancıkları tutamaz ve dolayısıyla bunlar normal süpürgelerle temizlenemez ama bu rainbow ve ihlas'ın süpürgelerinde çok yüksek vakum gücü (motor 24000 dev/dk) ile makinaya çekilen tozlar ( ve mite'lar) bu suyun içinden geçemezler ve dolayısıyla bu makinaya çekilen her türlü toz. mite, ıvır zıvır bu su da hapsolur. Yukarıdaki bir arkadaşın suyun çamur gibi olmasından kastı budur sanırım.
    Yaklaşık bir yıl önce ben de ihlas'dan ( rainbow'dan daha ucuz olduğu için) 1300 YTL vererek bu cihazdan aldım ve evi iki kere bununla temizledikten sonra evimde nefes alabilmeye başladım.
    Değer mi değmez mi sorusunun cevabı nefes alabilmekle doğrudan alakalıdır arkadaşlar.

    Mite'larla ilgili bir makaleyi ekte bulabilirsiniz.
    http://www.ailem.com/templates/library/1759.asp?id=7196

    resimlerini görmek isterseniz
    http://www.the-piedpiper.co.uk/th5i.htm
  • evimizde bizimde var. Hem sağlık hemde eşyaları korumak açısından inanilmaz bir fark yaratıyor. Gerçekten kullanilabilecek makina çok uzun vadeli bir yatırım olup tamamen insanların sağlığını düşünülerek üretilmiş olup pratik kullanımı da geliştirilmiş. Diğer makinalardan farklı, görünce anlarsınız ismi de rainbow fiyatı bu kadar yüksek değil biz promosyonları ile beraber 2.550$dan almıştık.
    www.rainbowistanbul.com sitesinden temasa geçerek almıştık.sonuçta temizlik kolaylaştı. Rainbow farklı. Çünki bütün sektorler dahil teknolojiyi incelediğimizde her makinanın rakipleri olmasına rağmen; araştırmalarımızda çok ciddi bir rakibinin olmadığını öğrendik. sadece temizlik sektöründe var olan bu güzel makinayı ailece çok seviyoruz.
    Sulu sistem çalışan makinaların orjınalinin Rainbow olduğunu almadan önce diğer firma ürünlerininde tanıtımını gördüğümüz zaman öğrenmiştik. İyi ürünler herzaman taklit edilmeye çalışılmıştır. Bütün bunlara karşı motor gücü ve malzeme kalitesi çok farklıymış. Annem gayet memnun. Zaman içerinde kullandıkça eşyamızın eskimemesi ve temizlik giderlerinin azalmasına sebep olduğundan babam ekonomik olduğunu da söylüyor. Referans olarakta yakınlarımıza tavsiye etmiştik.
  • http://urun.gittigidiyor.com/iRobot-Roomba-580-Vacuuming-Robot-Akilli-Supurge_W0QQidZZ7701367

    Burası Bilim-Teknoloji-Kültür-Sanat bölümü ve bu nedenden buranın sakinleri o aleti değil yukardaki adreste verilen hizmetçi-robot-süpürge'yi kullanmayı tercih ediyorlar! Sizinkinin 1/3 fiatına!

    Yukardaki, o zamanlar verdiğim link gitmiş, alttaki link kalıcı gibi ama İngilizce!

    http://store.irobot.com/home/index.jsp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 20 Mart 2012; 21:38:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neommy

    http://urun.gittigidiyor.com/iRobot-Roomba-580-Vacuuming-Robot-Akilli-Supurge_W0QQidZZ7701367

    Burası Bilim-Teknoloji-Kültür-Sanat bölümü ve bu nedenden buranın sakinleri o aleti değil yukardaki adreste verilen hizmetçi-robot-süpürge'yi kullanmayı tercih ediyorlar! Sizinkinin 1/3 fiatına!

    bildiğin akılllı gır gır bu bizim eve gelse 2dk kafayı yer valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.