Şimdi Ara

Bir karakter var aklımda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum bu tip bir konu var ama ben ince ayrıntısına kadar düşündüm eğer siz beğenirseniz de ticket olarak riot ekibine sunacağım.
    Karakterin tarzı ap carry.Karanlığı temsil ediyor ancak Nocturne ile büyük düşmanlar.
    Jessica-The Spiteful Nightmare
    Skiller
    Pasif:Düşmanın Hp yüzdesi Jessica'nın hp yüzdesinden fazla ise jessica bu düşmandan %25 daha az damage yer.

Hold In My Necklace(Q)-Belli bir süre delay'dan sonra(Cho'gath q) alan patlaması olur ve alandakiler snare ve Necklace's Curse etkisinde bırakır.

Staff of Darkness(W)-Belli bir düzleme (Ezreal w) bir skill atar.Yolda dokunduğu birimleri zehirler.Birimler %50 healing effect reduce ve Pain In The Darkness etkisine girer, önce yüksek damage yer ve 2 saniyelik bir zehir etkisinde kalırlar.

Unfair Justice(E)-W ve ya Q skillinden lanetlenen birimleri cezalandırır.Etrafındaki bir alanı(Vladimir e)Necklace's Curse de ise skillin damage'ını %30 artmış şekilde Pain In The Darkness efektinde ise skillin damage'ının %25 Jessica'ya heal olarak geri döner. (bu iki etik aynı anda bir birimde bulunmaz.)

Last Wound(R)-Jessica belli bir range'den bir düşman seçer.Düşmana karanlığa bürünerek sıçrar.Yolda dokunduklarına yarı damage vurur ve slow verir,seçilen birim ve onun yakınında çok küçük bir alana stun atar.

Hikaye
    Jessica küçüklüğünden beri karanlığı temsilen rüyalar görüyordu.Maddi durumu yüksek olan ailesi ona gereken tüm yardımı sağlamaya çalışıyordu ancak hiçbir şey bu rüyalara engel olamıyordu.Rüyasında sürekli kap kara bir gece görüyordu.Sadece ay gözüküyordu.Fon da ise bir sürü çığlık sesi vardı.Bir gece Jessica adına verilen bir partiyi simsiyah bir duman kapladı.Jessica hiç birşey göremiyordu.Aniden bir çığlık sesi koptu ve bir seri olarak devam etti.Çığlık sesleri bittiğinde Jessica sisin içinden parlayan bembeyaz iki göz gördü.Jessica kendine yaklaşan şeyi bilmiyordu ancak yaklaştıkça ne olduğunun farkına varmaya başlıyordu.Ardından karanlığın için iki tane kocaman bıçak parladı.Jessica'yı ani bir ürperti aldı.Jessica sisin içindeki bir şey olmadığını çünkü bu sisin ta kendisi olduğunun farkına vardı.Büyük bir çığlık attı ve sis hızla dağılmaya başladı.Jessica bunu fırsat bilip salondan çıkarak ormana kaçtı.Onun çıkardığı sesten korkan bir tavşan çimlerin arasından yola sıçradı.Jessica reflex olarak tavşana doğru ellerini uzattı.Tavşanın etrafını bir sis kapladı ve tavşan önce haraketsiz kaldı sonra da çırpınarak öldü.Jessica ailesini katleden bu karanlık yaratığı bulmalıydı ve onu televizyonlarda ve gazetelerde bolca görmüştü.O Efsaneler liginin zorlu oyuncularındandı ve onu şimdi nerede bulacağını çok iyi biliyordu.

Resim
     Bir karakter var aklımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahri -- 1 Ekim 2011; 23:02:11 >

• Her Champion'dan bir skill çalmışsın. Nocturne'nin fiziksel özelliklerini çalmışsın. Ama güzel olmuş.
  • ulti güzel bana karmanın channelını anımsattı biraz peki ulti cait gibimi olıcak? araya başkası girdiğinde diğerinemi kayıcak -ki anladığım kadarıyla öle diğil-
    range den çıkarsa nolıcak?

ama pasifi olmamış sanki onu değiştirmek lazım bence
  • Bence çok güzel olmuş.Biraz da op.Nerf yer kesin Resim falan da eklersen Riot'a ticket atabilirsin neden olmasın...
  • @brscngznc Biliyorum ancak hayal gücüm geniş değil bir de bana sanki bir tek q çalıntı gibi geldi diğerleri de mi öyle olmuş
    @hankk Ulti Caitlyn gibi atma sistemi.Bir kez channelling başladı mı rangeden çıkamıyor.Ve o çizgiden geçtiği herkeze vuruyor.Pasifi koymadığım geldi aklıma tam tamama basarken şimdi saat te 12 ye geliyor hızla bir pasif yazıyım dedim :D
    @nereata sağol :) op olmamayı bir tek base damagelar düşerse diye düşünüyorum :D.Aynı annie'nin yedikleri gibi :D
  • baya boş zamanın varmış gibi ve hayal gücün genişmiş.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgürkölé -- 16 Nisan 2012; 23:51:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lux

@brscngznc Biliyorum ancak hayal gücüm geniş değil bir de bana sanki bir tek q çalıntı gibi geldi diğerleri de mi öyle olmuş
    @hankk Ulti Caitlyn gibi atma sistemi.Bir kez channelling başladı mı rangeden çıkamıyor.Ve o çizgiden geçtiği herkeze vuruyor.Pasifi koymadığım geldi aklıma tam tamama basarken şimdi saat te 12 ye geliyor hızla bir pasif yazıyım dedim :D
    @nereata sağol :) op olmamayı bir tek base damagelar düşerse diye düşünüyorum :D.Aynı annie'nin yedikleri gibi :D

Açıkcası skilleri ana hatlarıyla çalıp poison ve tiamat etkisi eklemişsin hepsine. Hiç yoktan iyidir.

• Pasifi ve fearı op bence.Ama güzel olmuş.Ama pasifi cidden baya op
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgürkölé

Güzel hayal kabul etmezler diye düşünme hiç umudunu kaybetme.
    Not:kabul etmezler.

Ancak karma da bir oyuncu tasarımı değil mi .Ümidim kırıldı ama inat ediyorum ben bunu göndereceğim :P
  • quote:

quote:

Ancak karma da bir oyuncu tasarımı değil mi .Ümidim kırıldı ama inat ediyorum ben bunu göndereceğim :P

Hemen gönderme biraz üstünde düşün düzenle 2-3 gün sonra gönder de bir şansın olsun.Mesajında da olabildiğince resmi bir dil kullan ki cevap versinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

quote:

quote:

Hemen gönderme biraz üstünde düşün düzenle 2-3 gün sonra gönder de bir şansın olsun.Mesajında da olabildiğince resmi bir dil kullan ki cevap versinler.

Zaten hemen göndereceğim demedim.Daha doğru düzgün bir pasif bulacağım q skilli için orjinallik katacak özellikler ekleyeceğim hikayesini tamamlayıp resmini yayınlayacağım yani 1-2 gün daha uğraşmam gerekiyor :( ancak artık kendi isteklerime karşılık veren 2. bir karakter istiyorum :I

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

quote:

quote:

Zaten hemen göndereceğim demedim.Daha doğru düzgün bir pasif bulacağım q skilli için orjinallik katacak özellikler ekleyeceğim hikayesini tamamlayıp resmini yayınlayacağım yani 1-2 gün daha uğraşmam gerekiyor :( ancak artık kendi isteklerime karşılık veren 2. bir karakter istiyorum :I

Bu arada ultisi anladığım kadarıyla lux'un ultisinin hedefe kitlenen versiyonu.Hedefe kitlendiği için mutlaka mesafesi veya gücü düşük olacaktır.Bence cok yaratıcı bir skillshot bul daha güzel olur.

• Göndereceksen bu sekilde gönderme skillerin base damagelarını level level olarak ve ad ap ratiolarıda belirtmen lazım. daha sonra hp ne kdr olacak? mana ne kdr olacak ? manası olacak mı? mana costları nasıl olacak ?
  • Güzel olmuş hero önerisi varsa eğer kesin yolla baya hoş bi hero olur
  • Bence supporta atılan mesajla hero önerisi almazlar.Daha doğrusu takmazlar. Bikere refer a friendin en büyük ödülü riotu ziyaret edip KENDİ HERONU YARATMAK. Yani o kadar büyük bir ödülü de senin atıcağın tickettan bakıp a-a ne kadar güzel, yapalım diyip harcamazlar başkalarının gözünde. Yanlış anlama heronu kötülemiyorum sadece bu işin yürüme aşamasını tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obivanhelsing

Bence supporta atılan mesajla hero önerisi almazlar.Daha doğrusu takmazlar. Bikere refer a friendin en büyük ödülü riotu ziyaret edip KENDİ HERONU YARATMAK. Yani o kadar büyük bir ödülü de senin atıcağın tickettan bakıp a-a ne kadar güzel, yapalım diyip harcamazlar başkalarının gözünde. Yanlış anlama heronu kötülemiyorum sadece bu işin yürüme aşamasını tahmin ediyorum.

evet orayı unuttuk.İstediğin kadar iyi bir champion önerisi yolla asla yapmazlar.doğrusu da bu tutup elin adamı yıllarca uğraşcak 10000 refer yapacak champion tasarlama hakkı kazanacak; sen oturduğun yerden hayalgücünle o hakkı kazanacaksın.Yanlış anlama eğer böyle bir şey olursa ne kadar büyük haksızlık olacağını dile getiriyorum yoksa championunu ben de beğendim.Yine de bi kenarda dursun belki 10000 refer yaparsın

Bu arada ultisi zikzak cizerek ilerleyen kara bir yılan yollayabilir.Global olur zikzak cizerek ilerler.(Ezrealın ultisiyle hemen hemen aynı hızda)Zikzak cizdigi icin vurması zor olur ama iyi vurur.Ayrıca çarptığı championlardan biri ölürse championun max canının yüzde 10u kadar güclenerek ve büyüyerek yoluna devam eder.Oyundaki en zor ve en op skillshot olur kanımca

• pasifi biraz abartılı değil mi yani hiç hp çıkmazsan full ap %25 daha az damage.oh mis.
  • Pasif düşüncesi güzel de 'nerf' lazım
  • Her skilinin birinde snare silence vaya başka bir cc var.
    Pasifin yüzdesi zaten çok fazla gayet op olmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.