Şimdi Ara

ELSA, GeForce GTX 560 Ti mini modelini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  

    Marka bilinilirliği açısından 90'lı yıllardaki popülaritesinden bir hayli uzak olsa bile ekran kartı çalışmalarına devam eden ELSA, ürün gamına yeni bir model ekledi. Gladiac GTX 560 Ti mini adı verilen ekran kartı, adından da anlaşılabileceği üzere Nvidia'nın GeForce GTX 560 Ti modelini temel alıyor ve farklı olarak kompakt boyutlarıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

     

    59mm uzunluğunda özel tasarımlı baskılı devre kullanan kart, GF114 grafik yongasından güç alıyor. 256-bit bellek veri yolu desteğine, 1GB GDDR5 bellek kapasitesine ve 384x CUDA çekirdeğine sahip olan DirectX 11 destekli çözüm, 822MHz GPU, 1645MHz paralel işlemci ve 4008Hz bellek saat hızlarında çalışıyor. Çoklu GPU kurulumları için çift yollu SLI desteği sunan kart, görüntü aktarımı içinse çift DVI ve HDMI konnektörleriyle geliyor. 

     

    İki adet ısı borusuna ve 8cm çapında fana yer verilen çift slot tasarımlı soğutucunun eşlik ettiği ELSA Galdiac GTX 560 Ti mini'nin önümüzdeki hafta içerisinde satışa sunulması beklenirken, tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı hakkındaysa bilgi verilmedi. 







  • Haber olsun torba dolsun.ELSA ne ya.Aman diyim böyle ne olduğu belirsiz nvidia iş ortağı olmayan üreticilerden ekran kartı almayın.
  • Senin yaşın küçük galiba, ELSA bir dönemin en iyi ekran kartı üreticisiydi. Hatta şu an yaygınlaşan 3D gözlükleri TNT2 ekran kartlarıyla birlikte veriyordu...
  • ELSA bir aralar dünyanın en iyi ekran kartını yapan firmaydı. Çok da pahalıydı.
  • DH Misafiri arkadaş doğru yazmış, ELSA eskilerdendir, 1980 yılında Almanya'da kurulan bir şirket, hatta şuradan da bakınız:

    http://www.elsa.com/en/lc_about.asp
  • böyle güçlü bir kartın boyutlarını epey düşürmüşler.. güç yönetimi tarafında ve soğutma tarafında pek oc dostu bir kart olmayacak gibi.. ama standart saat hızları bile günümüz oyunları için yeterli.. konsollar saolsun sayesinde..
  • 59mm uzunluğunda diyor şimdi bu kart 6cm mi yani?
  • Kendiniz diyorsunuz bir zamanlar diye.Madem o kadar iyi.Nvidia resmi iş ortağı olur ordan burdan gpu toplamazdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NukaRa

    ELSA bir aralar dünyanın en iyi ekran kartını yapan firmaydı. Çok da pahalıydı.

    +1000
  • quote:

    Orijinalden alıntı: knnkpln

    Kendiniz diyorsunuz bir zamanlar diye.Madem o kadar iyi.Nvidia resmi iş ortağı olur ordan burdan gpu toplamazdı.

    Ne biçim bir düşünce bu.
  • Bu foruma girip şuraya yorum yapıp ELSA yı bilmemek çok ayıp bence
  • elsa gloria 64mb vardı zamanında :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: knnkpln

    Haber olsun torba dolsun.ELSA ne ya.Aman diyim böyle ne olduğu belirsiz nvidia iş ortağı olmayan üreticilerden ekran kartı almayın.


    Ohaa yoruma bak. Dünyanın en prestijli , Dünyanın En İyi Ekran Kartı üreticisi olan ELSA için söylediği şeye bak arkadaşın.

    Bir de ordan burdan GPU toplamazdı demiş.

    Sen nerden biliyorsun ELSA'nın GPU'yu nerden aldığını? Sana mı söyledi şurdan burdan aldık diye ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: knnkpln

    Haber olsun torba dolsun.ELSA ne ya.Aman diyim böyle ne olduğu belirsiz nvidia iş ortağı olmayan üreticilerden ekran kartı almayın.

    Adını ilk defa duyuyorsun diye kötü mü oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *Furious*

    quote:

    Orijinalden alıntı: knnkpln Haber olsun torba dolsun.ELSA ne ya.Aman diyim böyle ne olduğu belirsiz nvidia iş ortağı olmayan üreticilerden ekran kartı almayın.
    Adını ilk defa duyuyorsun diye kötü mü oluyor.


    aynen ya biz sharp mı bilirdik meğerse adamlar ilk lcd yi yapmışlar sonra herkez onun peşinden gitmiş meğerse adamlar dünya deviymiş bizim gibi 5. sınıf dünya ülkesinde ne işleri var gerçi daha internetimiz bile kenyayla yarışıyor yahu. arkadaşın bu tepkisi normal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EX_PRO

    Bu foruma girip şuraya yorum yapıp ELSA yı bilmemek çok ayıp bence


    Bilmemek değil.Öğrenmemek ayıp.Bir zamanlar iyiymiş onu öğrendik.Peki şimdi iyi mi?Madem çok iyi biliyorsunuz onu da söyleyiverin.

    "Oha"."Çüş"."Yaptığı yoruma bak ayıp","Senin yaşın küçük"vb.
    Bak yorumun köşesine ne koymuşlar "beğendim","beğenmedim" ikonu.Hoşuna gitmediyse ver puan olsun bitsin.Eleştiriye açık olduğum için yukarıdaki çok eksi alan yorumumu silmiyorum.Elsayı öğrenmişsiniz de forumda adabı pek öğrenememişsiniz.
  • ELSA nın haala dünyanın en prestijli en kaliteli ekran kartlarını üreten firma olduğunu zanneden arkadaşlara diyebileceğim tek şey ELSA ile EVGA yı karıştırmayın!Elsa nasıl prestijli yahu,10 sene öncenin haberlerinimi okuyorsunuz!ELSA nın eskisi gibi kart ürettiğimi var doğru düzgün,adam yorum yazmış doğru yada yanlış,düzgün bi şekilde anlat ozaman ELSA ne dir ne değildir o kadar biliorsan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogo argentino -- 1 Ekim 2011; 11:03:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: knnkpln

    quote:

    Orijinalden alıntı: EX_PROBu foruma girip şuraya yorum yapıp ELSA yı bilmemek çok ayıp bence
    Bilmemek değil.Öğrenmemek ayıp.Bir zamanlar iyiymiş onu öğrendik.Peki şimdi iyi mi?Madem çok iyi biliyorsunuz onu da söyleyiverin.Oha.Çüş.Yaptığı yoruma bak ayıp,Senin yaşın küçükvb.Bak yorumun köşesine ne koymuşlar beğendim,beğenmedim ikonu.Hoşuna gitmediyse ver puan olsun bitsin.Eleştiriye açık olduğum için yukarıdaki çok eksi alan yorumumu silmiyorum.Elsayı öğrenmişsiniz de forumda adabı pek öğrenememişsiniz.


    Yaşın küçük yazmadım ben bana diyorsan. Merak etme eksiyi zaten bastım.

    Ama madem böyle düşünüyorsun o zaman biraz da iğneyi de kendine batır. ELSA adını ilk defa duyuyorsan aç Google amcayı bir ELSA yaz bakayım. Çok zor değil 5 saniyeni alır. Değil mi güzel kardeşim? Tamam bende de hata var Ohaa dememeliydim belki ama orada şahsa yaptığım bir hakaret falan yok. Yanlış anlama lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 1 Ekim 2011; 11:12:43 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: knnkpln

    Haber olsun torba dolsun.ELSA ne ya.Aman diyim böyle ne olduğu belirsiz nvidia iş ortağı olmayan üreticilerden ekran kartı almayın.


    sorsalar donanım bilgim yüksek dersin. bilmediğin konularda yorum yapma cahil damgası yersin
  • Yarası olan gocunsun.Ne laf ettiysen,ona karşılık söylenmiştir.Yaşın küçük lafını senin söylediğini kim söyledi.Merak etme açtığım google elsa yazdım.Arama sayfasının en altında çince bir site buldum ingilizceye çevirdim siteyi,şirket tarihini okudum hiç etkilenmedim.Çünkü bahsettiğini şanlı günlerinde olmayan bir şirket.Daha düne kadar asus,gigabyte,msi,evga ekran kartlarının kavgasını yapanlar elsadan hiç bahsetmiyordu.Ne oldu da şimdi birden elsaya laf söyletmez oldunuz.Eskiden iyiymiş bak şimdi nerede.Ben biliyom sen blimiyon diye sidik yarışına girmeye gerek yok.Az önce saydığım ekran kartlarını yan yana koysalar elsayımı alırsın yoksa saydığım diğerlerinden birini mi?Bunun bana önce cevabını verin sonra elsayı savunun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 1 Ekim 2011; 11:27:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.