Şimdi Ara

BF 3 - PC vs Xbox 360 vs PS3 Karşılaştırma Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•    Bunun vakti gelmişti de, geçiyordu bile. Bugün betası tüm platformlarda açılan Battlefield 3'ün en iyi grafik seviyesi hangi platformda?

Bu soruya bu karşılaştırma videosuyla yanıt vermeye çalışıyoruz. Operation Metro haritasının karanlık metro tünellerine ve akabinde devasa park alanına göz atıyor ve hangisinin daha iyi göründüğünü anlamaya çalışıyoruz. İşte video:

• aradaki farki en iyi ortaya koyan bu video olmuş sanırım.
  • konsolların en iyi oldugu dönem cıktığı 2 yıldı.
    şimdi pc her konumda konsollardan cok daha iyi. Bunu tartişmak bile yanliş olur.
    Fan lar gelip taşlar şimdi videoyu :)
  • Pc farkını koymuş.
  • kaç yıllık konsol tabi,pc ye hergün yeni bir bileşen çıkıyor nerdeyse :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

kaç yıllık konsol tabi,pc ye hergün yeni bir bileşen çıkıyor nerdeyse :D

4 senelik pc bile daha iyi konsollardan.
  • En iyi görüntü PC'de şüphe yok ama bu oyun KONSOLDA OYNANIR..!! ( VERİN BAKİYİM EKSİLERİ VERİİN)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 2'de kopya oyun
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kavga çıkar :)

(rpm7200)
  • @kumarbazz, bomb has been planted :D
  • Bütün platformlara sahip olmama rağmen oyunu pcde oynayacağım çünkü pc yine farkını koymuş diyorum
  • hayret... xboxın ps3 ten daha iyi olmasını beklıyordum ama ilk karşılaştırmada.. ışık oyunlarında ps3 daha önde duruyor.. diğerlerınde pek fark goremedım... (xbox ve ps arası ..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stun

hayret... xboxın ps3 ten daha iyi olmasını beklıyordum ama ilk karşılaştırmada.. ışık oyunlarında ps3 daha önde duruyor.. diğerlerınde pek fark goremedım... (xbox ve ps arası ..)

Evet ilk karşılaştırmada heleki duvara bakınca bayağı fark var ps 3 ve xbox 360 arasında ps 3 de daha iyi xbox 360 a göre diğerlerinde pek fark yok konsollarda.
  • Beta başlı başına rezalet tüm platformlardada çok kötü.
  • Beta olmasına karşın oyun fevkalade olmuş .Grafikler biraz daha iyi olmalıydı DX11'e yakışmıyor. XBOX 360 PS3'e göre birazcık ezilmiş PC her zaman olduğu gibi önde:)
  • ghostliving Neden rezalet takım oyunu ve atmosfer iyi olmuş:).BC2'deki takım oyunundan daha iyi bana göre.
  • konsoldaki zevki pc de alabilrmisin tm belki daa kaliteli ama konsoldakı tat başkabe abi konsol oyun oynamak icındır pc ise benim icin iş
  • 1.11 de adam pis gaza gelmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EXcCc_

ghostliving Neden rezalet takım oyunu ve atmosfer iyi olmuş:).BC2'deki takım oyunundan daha iyi bana göre.

Öncelikle oyuna demiyorum Betaya diyorum. Kaplamalar çok kötü,Objeler çok kötü, Hatalar kırla gidiyor.

Yani bunun beta olduğunu zannetmiyorum alpha yı alıp koymuşlar yani.
  • ghostliving grafikler konusunda haklısın :) Bence de hiç uğraşmayıp direk alfayı koymuşlar.Ama oyunun kendinisi çok beğendim ben.Full sürümde tüm platformlarda olmak üzere grafikler düzelir bundan kuşkum yok .
  • PC versiyonu abartıldığı gibi çıkmadı. Vasat ağaç modellemeleri/otlar gibi şeyler PC'de de var. Bu kadar az fark PC satışlarını arttırmaya yetmez, sonuçta çok yüksek sistem gereksinimleri var. Konsollarda ise PS3 versiyonu tercih edilmeli
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.