Şimdi Ara

BF 3'ün PC Betasından 'Caspian Border' Oynanışı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
        Battlefield 3 betası konsollara bugün açılırken PC'de ise kapalı olarak yoluna devam ediyor. PC'de Operation Metro haritasının yanısıra 'Caspian Border' haritasını da oynama şansı buluyor oyunseverler.

Caspian Border'ın PC'de nasıl olduğunu merak edenler için Youtube'da harika bir oynanış videosu gözüme çarptı. Tam 23 dakika uzunluğundaki bu video, Ultra ayarlarda oynayan bir oyuncunun PC'sinden alınmış ve tek kelimeye "inanılmaz" görünüyor.

Merak edenler için PC'nin sistem özellikleri şöyle sıralanıyor

İşlemci: i7 950
    RAM: 12GB RAM
    Ekran kartı: SLI GTX 470s

• Sisteme bak heleMüthiş,Müthiş.
  • abartıldığı kadar bir oyun değilmiş demoyu oynayınca öğrendim.Çok yüksek bir sisteme bile gerek yok HD5770 de bütün seçenekler high da 1440x900 sistemde çok seri akıcı bir şekilde oynayabiliyorum.bide yarın full hd lcd ye takıp deneyeceğim
  • Diyorum ben bu sistem gereksinimleri 2-3 beden yüksek veriliyor hep.

Bu arada adamın sistemi hakiketen dehşet o kadar RAM kullandığına göre sadece oyun için kullanmıyor demek ki bilgisayarı.

Ha videonun 720p olduğunu da unutmayın.1080p 'de daha da güzel demektir.
  • Ben de ultrada oynuyorum fakat grafikler tatmin edici değil .Videolarda öyle görünüyor :)
  • beta diye öyle gözüküyor bende sandım konsol sürümü çok kötü pc nin de çok kötü
  • Yahu bu haritayı oynayamıyor muyuz? Ne zaman girmek istesem password koruması oluyor server'larda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende böyle sistem olsaydı ........................................ :(
  • Gerçekten müthiş ve orta sınıf pc yetecektir bu ayarda oynatmaya.
  • @ultra_storm

testler ortada 1080p de rahat oynamak isteyen 6870 6950 alır
  • gtx 590 quad slı olmadan asla ultra kalitede oynanmış sayılmaz. :) gtx 590 akar demircibu bakar. :) Şaka şaka.
  • GTX470 Amp ile Texture Ultra geri kalanlar High olacak şekilde Full HD olarak rahatça oynadım
  • Gtx 460 ile 1080p ultra ayarlarda AA kapalı çok rahat oynuyorum :)
    Grafikler uçuk değil ama Multiplayer için yeterli ve iyi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

beta diye öyle gözüküyor bende sandım konsol sürümü çok kötü pc nin de çok kötü

Bu kadar uçma istersen :D
  • adamda hayvan gibi sistem var ama oynamayı bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

beta diye öyle gözüküyor bende sandım konsol sürümü çok kötü pc nin de çok kötü

Bu kadar uçma istersen :D

tamam sevgili pc laf yok deniyoruz öyle konuşuyoruz hemen senin gibi sallamıyoruz
  • Allah için biri açıklasın şu adamın elindeki silahın ve sol elinin grafiklerinin cod 6 dan ne farkı var?
  • Mactavish-

ne diyosun sen ya konuyu tartışmaya çekme...Pc'yi savundugum filan yok refleks olmuş sizde pc deyince kabarıyosunuz....

Laflarına baksana çok kötü diyosun gören de counter oynuyo sanıcak...uçma diyorum bende...
  • Beyler bendemi problem var yoksa beta olduğu içinmi bilmem ama ayarları en sona getirdim kasma yok ama grafikler hiç ama hiçte videolardaki gibi değil. Çok berbat. Sizdede öylemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime

Mactavish-

ne diyosun sen ya konuyu tartışmaya çekme...Pc'yi savundugum filan yok refleks olmuş sizde pc deyince kabarıyosunuz....

Laflarına baksana çok kötü diyosun gören de counter oynuyo sanıcak...uçma diyorum bende...

ne reflex olucak geçen bende diyorum pcde harika olucak güzel pc niz varsa orda oynayın vs çok kötü derken o verilen videolarla alakası yok oyunun genel olarak çok kaliteli bir oyun bayıldım yani

quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

Beyler bendemi problem var yoksa beta olduğu içinmi bilmem ama ayarları en sona getirdim kasma yok ama grafikler hiç ama hiçte videolardaki gibi değil. Çok berbat. Sizdede öylemi ?

işte benden bundan bahsediyorum arkadaş saldırıya geçiyor bana

oynadığımız büyük ihtimal oyunun eski hali son hali değil bence tam sürümde coşucak bence oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 29 Eylül 2011; 21:01:14 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.