Şimdi Ara

MW3 Hardened Edition [Elite Xbox Live ve PSN'de!][Bilgilendirme!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
425
Cevap
1
Favori
13.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Evet arkadaşlar MW3'ün Hardened Edition'ı için kafalarda soru işareti vardı hangi siteden alınacağına dair,The Hut'a mail attım ve cevap olumlu oldu.

Thank you for your e-mail.

I have looked in to this and yes we can ship this game to Turkey.

If there is any thing else we can do for you please contact us and we will be happy to help.

Kind Regards

Lizzie.

PS3

http://www.thehut.com/games/platforms/ps3/call-of-duty-modern-warfare-3-hardened-edition/10540462.html

Xbox 360

http://www.thehut.com/games/platforms/xbox-360/call-of-duty-modern-warfare-3-hardened-edition/10540461.html

Ben pre-order geçiyorum,almak isteyen arkadaşlar ile bu konu altından haberleşelim.

Elite ve Hardened hakkında bilgilendirme.

Hardened Edition Satın aldığınızda bilgiğiniz gibi normalde 49.99$ olan ücretli Elite üyeliğinede sahip oluyorsunuz burada problem yok.

Olay "Founder Status"da karışıyor.Eğer oyunun normal versiyonunu alırda üzerine 49.99$'a Elite satın alırsanız bu Elite'i 13 Kasıma kadar aktif ettiğinizde "Founder" yani Kurucu olmuş oluyorsunuz.

Şimdi diyelim Normal versiyon oyun ve Elite aldınız bu Elite'i de 13 Kasımdan önce aktif ettiniz sizin kaybettiğiniz sadece:

-Özel metal kutu.

-100+ sayfalık özel kitap.

Bir başka örnekte de Normal versiyon oyun aldınız ama atıyorum 20 kasımda Elite satın aldınız burada kaybedeceğiniz şeyler:

-Founder Status.

-Özel metal kutu.

-100+ sayfalık özel kitap.

Yani Elite'i 13 kasımdan sonra alırsanız kurucu olamıyorsunuz peki nedir "Founder Status"?

Founder Status:

-Özel tasarım silah kamuflajı

-Özel tasarım oyuncu kartı(mw2'den hatırlayın)

-#Founder grubuna özel erişim.

-Kurucu Klan XP arttırımı,kurucu olanlar Klan'larına fazladan XP alıyor.(klanlarında level sistemi var)

-Founder(kurucu)'lara özel yarışmalar ligler vs.

Hardened alırsanız Hem Elite hemde Kurucu olmuş oluyorsunuz ama normal Elite'de kurucu olmak için oyunu 13 kasıma kadar almış ve Elite'i aktif etmiş olmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 9 Ekim 2011; 21:52:11 >

• Ben..
  • Şu anda Aral'da kazıklanmak dışında tek şansımız buradan almak The Hut'ın tek dezavantajı takipsiz yolluyor oluşu.
  • satışa sunulmış mu 8 kasımda çıkcak diyolardı ben anlamadım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 09ege09

satışa sunulmış mu 8 kasımda çıkcak diyolardı ben anlamadım ya

Ön sipariş.
  • O may flash disk,, 98 Oyro .. !!
  • Hardenedda 1 yıllık elite üyeliğinden başka ne varki bu kadar kazık 250 tlden fazla 120 ye alırım normal versiyonu babalar gibi oynarım map packlerde zaten 1/5 ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --USA PSN Plus ve Oyun almak--
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tinúviel merhaba, sormak istediğim bir şey var. Hardened Edition'ı diğerlerinden ayıran olmazsa olmaz yapan sence nedir? Yani aradaki fiyat farkına değecek kadar bir farklılık olup olmadığı konusunda kararsızım. Oyunu alacağım fakat normal sürümü alsak ne kaybederiz.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Tinúviel merhaba, sormak istediğim bir şey var. Hardened Edition'ı diğerlerinden ayıran olmazsa olmaz yapan sence nedir? Yani aradaki fiyat farkına değecek kadar bir farklılık olup olmadığı konusunda kararsızım. Oyunu alacağım fakat normal sürümü alsak ne kaybederiz.

Teşekkürler.

En önemli farkı 1 yıllık Elite üyeliği. Bunun sayesinde MW3'e çıkacak tüm DLC'lere ücretsiz sahip oluyorsun. Normalde 50 dolara satılacak Elite üyeliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Tinúviel merhaba, sormak istediğim bir şey var. Hardened Edition'ı diğerlerinden ayıran olmazsa olmaz yapan sence nedir? Yani aradaki fiyat farkına değecek kadar bir farklılık olup olmadığı konusunda kararsızım. Oyunu alacağım fakat normal sürümü alsak ne kaybederiz.

Teşekkürler.

Abi şimdi Elite'in paralısını sonradan almak istersen 50$ ödemek zorunda kalacaksın,

DLC sistemi bu sene değişti artık Elite Premium üyelerine 9 ay boyunca toplam 20 tane DLC gelecek,silah,map aklına ne gelirse.Bunlar dışında Silah Kamuflajı,Özel ikon vs gibi hoş zımbırtılarıda var.

Hardened'ı mutlaka almalımıyım sorusunun cevabı şu eğer oyunu 2-3 ay oynar atarım bir köşeye diyorsanız Hardened ve Premium Elite gereksiz ama benim gibi bir sonraki muhtemel COD'u aynı Black Ops'da olduğu gibi pas geçmeyi planlıyorsanız Premium Elite şart çünkü 20 tane DLC'den bahsediyoruz kimse bundan mahrum kalmak istemez uzun süre oynayacaksa.Hardened'ın güzelliği 50 sterlin oyuna verdikten sonra 50 dolarda Elite'e vermiyor oluşumuz.

Kısaca Elite almayı düşünmeyen adam için Hardened manasız önce Elite'i çözmek lazım.

Genel olarak paralı Elite ile neler geldiği aşağıdaki tabloda gösterilmiş:

• quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

O may flash disk,, 98 Oyro .. !!

Oyro değil Pound daha beter
  • takipsiz yollaması acayip büyük risk ya takipli seçeneği yok mu?
  • Elite psn den satılacak büyük ihtimalle onada kardeşlik yapilirmi acaba ? ;) 10 dolara gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

takipsiz yollaması acayip büyük risk ya takipli seçeneği yok mu?

Takipsiz cidden risk ama pek birşey olduğu yok hatta son takipli kargomdan daha çabuk gelmişti takipsiz
  • Almayı düşünüyorum ama biraz fazla pahalı gibi
  • Call of Duty MW3 Hardened Edition icerigi ilk aciklandigi gunden bu yana almak istiyenlerin basinda geliyorum. KK olmadigi icin Turkiyeden Media Markt yada D&R dan alicagim Turkiyede cok daha tuzlu olucak fakat yapacak birsey yok.
  • Herkes gumrugu unuttu galba 75€ ya dusmusdu en son

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

Herkes gumrugu unuttu galba 75€ ya dusmusdu en son

+1

Hem gümrük sınırının üzerinde, hem de takipsiz kargo ile gelecek. Almayı düşünen arkadaşlar güzel macera yaşarlar gerçekten:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

Herkes gumrugu unuttu galba 75€ ya dusmusdu en son

Evet 1 ay kadar oluyor gümrük sınırı 75€..
  • 150 eurodan 75'e düşürüldü..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.