Şimdi Ara

AC: Revelations - Extended Trailer (Altyazılı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
12.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Assassin's Creed: Revelations'un Extended videosunun altyazılı versiyonu karşınızda.

• Altyazı için teşekkürler...
  • Çok teşekkürler
  • ilk yorum benden basın eksileri :DD
  • çıkışına az kaldı keşke bir video ön inceleme gelse
  • kaçış sahnesi iyi olmuş :D
  • sonu süperdi, ilk kez görüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu oyunu seviyorum
  • Daha ne denilebilir ki kusursuz bir senaryo kusursuz seslendirme.
  • İngilizcem çok iyi olmadığından dolayı.anlıyamadığım noktalara en çok üzüldüğüm oyunlardan biri.
  • Ezio'nun sözleri çok anlamlı, müthiş olmuş
  • çeviriyi yapanın eline sağlık teşekkür ederiz..
  • en çok bu oyunun sonunu merak ediyorum acaba ezio ölücek mi öyle hissediyorum işallah öyle değildir :)
  • Oyun dediğin böyle olur,Ubisoft'a bana yaşattığı ve yaşatacağı zevklerden dolayı minnettarım.
  • sizce ac revulationu pc demi oynamak daha çok keyif verir ps3 de oynamak mı????
  • 02:27 : "Erken veya geç bitmesi dünyanın umurunda olmayacak." Bizim umurumuzda Ezio ;)
    Çeviri için teşekkürler ama geç kalmış bir çeviri bence.
  • Ezionun sözleri gerçekten çok anlamlı sanki Subliminal mesaj çıkarıyoruz bkz: İllimunati.

Bence oyunun sonunda ölücek Ezio ve diğerki oyunda Claudia'yı yöneticez gibime geliyor.
  • sizce ac revulations pc demi iyi olur ps3 demi??????
  • Ezio o mesafeden düştüde ıh demedi adam.Bu kadar mı alışılınır bu hareketlere.
  • EĞER SAĞLAM BİR EKRAN KARTINIZ VARSA AC PC'DE OYNANIR.ÇÜNKÜ GRAFİKLER MAKSİMUM AYARLARDA OLUNCA EZİCİ BİR ŞEKİLDE PC ÜSTÜN.AYRICA RENK PALETİ PC'DE ÇOK DAHA GÜZEL GÖRÜNÜYOR.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.