Şimdi Ara

Unreal Engine 4, En Geç 2014'te

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Epic Games, Gears of War 3 ile üçlemeyi ihtişamlı bir biçimde sonlandırdı. Unreal Engine 3'ün suyunu sıkarak oluşturulan Gears of War 3'ün görsel kalitesi ise görülmeye değer doğrusu. Gears of War 3'ün grafik seviyesi, konsollarda hâlâ hayat olduğunun simgesi gibi duruyor. Ama maalesef artık Unreal Engine 3'ün de sınırına ulaşılmışa benziyor. Peki Unreal Engine 4'ü en geç ne zaman göreceğiz?

Epic Games CEO'su Tim Sweeney bizi bu konuda aydınlatıyor ve en geç 2014'e kadar  Unreal Engine 4'ün getirmeye uğraştıklarını belirtiyor: Bakın Sweeney, başka neler eklemiş Unreal Engine 4 mevzusuna:

"Her gün zamanının yaklaşık %60'lık bir kısmını yeni nesil oyun motoru konusunda neler yapılabileceğiyle ilgili araştırmalara harcıyorum. Bu teknoloji 2014'e kadar gün ışığına çıkmayacak gibi görünüyor. Ancak bu geleceğe odaklandığımda bugün sağlanamayan harika şeylerin çok yakında olabilmesini sağlayacağım."

Görüldüğü üzere Epic Games, Unreal Engine 4'ü en geç 2014'e kadar yetiştirmeye gayret gösteriyor. Peki neden 2014? Yeni nesil konsolların çıkışına yakın olması yüzünden olabilir mi? Birileri ipucu almış olabilir mi?

• inşallah öyle birşey deildir... ben konsolumdan çok memnunum ama 2013 e yeni konsol çıkmalı ...
  • Olabilir tabiki, artık grafikler cok hızlı gelişiyo ve consollar oldugu yerde sayarsa hiç karlı bi iş olmaz. Pc sürekli güncellenebilir bi oyun aracı ama consollar değil. belki consollarıda geliştirilebilir yapsalar daha kullanışlı olur ama buda kötü olur cünkü aşırı para döner bu işten. karmaşık işler inş Yeni Consollar yeni grafiklerle karşılaşırız yakında
  • 21 Aralık 2012'de dünya yok oluyor, bence boşuna yapmasınlar. Gitsin oğluna hediye alsın, son zamanlarınızı iyi geçirin :(
  • konsollarda şu halde bile zar zor gitti 6 yıl eğer yeni nesil konsollarda cimrilik yapmadan adam akıllı birşeyler yaparlarsa bu nesilden daha çok dayanıklı olur

2014 te yeni nesil oyunlar yaygınlaşmaya başlar 2012 de konsol duyurulur 2013 te yavaştan gelir 2014 kadar devam konsola
  • 2014 yeni nesil konsollar çıkar.
  • BSC editörleri berat1058 adlı kullanıcıyı banlar mısınız dalga geçmek için yorum yapıyor!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demekki yeni nesil konsollar çıkınca çıkacak.
  • Yeri değil ama LA Noire Pc çıkış tarihi belli oldu.. Aynı zamanda sistem gereksinimleri de :)

http://www.rockstargames.com/newswire/article/18991/la-noire-the-complete-edition-coming-to-pc-this-november.html
  • Unreal Engine 3 ün renk paletini değiştirin artık bu kadar soluk renk ağırlıklı bir oyun motoru daha görmedim ben , bu yüzden de hep belirli bir atmosferi sağlayabiliyor !!!
  • Bencede yeni nesil konsollar gösterecek unreal 4 .
  • evet yeni konsol tarihide netlik kazanmış oldu biraz geç ama belki 2013 sonuna yetişririrler
    zaten oyunları cıkartırken pc ye olan modelin grafiğinide anlaşmalı olarak konsollarla aynı tutmaya çalıştıkları için fazla göze batmadan 1 sene kadar daha idare eder konsollar gerçi bf 3 te biraz fazla açtılar grafiği ama oda geçer gider
  • quote:

21 Aralık 2012'de dünya yok oluyor, bence boşuna yapmasınlar. Gitsin oğluna hediye alsın, son zamanlarınızı iyi geçirin :(

Beyler ölü taklidi yapalım belki gider
  • offfff amma einstein varmış sitede ya !
  • konsollar ilk çıktığında grafik düzeyi son derece tatminkardı. hala da fena değil ama pc artık hardware avantajı ile konsolları yakaladı ve geçiyor. aradaki fark her yeni çıkacak oyunda artacaktır. 2014'e kadar sabır taşı olsa çatlar. bence, konsol işini öldürmek istemiyorlarsa en geç 2013 yazına kadar çıkartmaları uygun olur.

şu 21.aralik olayına da niye bukadar hardcore tepki verdiniz anlamadım. adam geyik yapıyor. mal mal yorumlar yapmaya ne gerek var !?

laf ola beri gele, eline klavye alan konuşuyor...
  • 2014 yeni nesil için ideal bir tarih...
  • cyberdejin

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PCler_Konsollardan_10_Kat_Daha_Guclu-20021.htm

Pc çıktıgından beri konsollardan iyi performans sergiliyordu:).
    Okumuyo musunuz bu haberler
    i .
  • Hangi PC, 160 ekran 3D LED ekranda oyun oynayabiliyor ben onu anlamadım şimdi? Grafik de nereye kadar?
  • TV ye HDMI girişiyle ekran kartını bağlarsın 3D özelliğini açarsın alsana 106 3D LED (hem 1080p oynarsın.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.