Şimdi Ara

Troy Online Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
10.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Truva'nın kaderini değiştirebilir misiniz?

• efsane beril sergün :)
  • beril sergün ilk gün yaptığı inceleme ile bu gün yaptığı inceleme arasında tarz ve yorum olarak zerre kadar fark yok hala gece küçük bi çocuğa uyuması için masal okur gibi okuyo ve sen ona efsane diyorsun asıl efsane diğer inceleme yapan arkadaşlar beril daha efsane olamadı olabilmesi için çok çalışması lazım

faxion video incelemesinde söylediklerim hala geçerli ama hala ümidim var

umarım ilerleyen incelemelerde yanılırım
  • İnceleme için teşekkürler
  • Güzel inceleme olmuş.Puanlar'a az çok bende katılıyorum.Katılmadığım tek nokta PVP.Bence bir mmo oyunda amaç pvp'dir.Tabi sırf pvp olucak diye pve'yi de sallamamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 28 Eylül 2011; 17:47:16 >
  • su tarz oyunları sevemedim gitti :)
  • Beril iyi anlatmısta oyun sıkıcı biraz :s Özellikle agac olayında cok güldüm ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 03:49 napıyorsun beril
  • Oyunun adı Troy olmasa hiç elle tutulur bir yanı yok. Verilen puanı hak etmiş bir oyundur.
  • bu tip gereksiz oyunları inceleyerek niye vakit kaybediyorsunuz? o kadar yeni oyun varken niye eski püskü metin2 çakmalarını inceliyosunuz?
    özellikle beril sergün.
    yıllar önce çıkan age of conan
    aylar önce çıkan forsaken world, troy
    zaten sitede incelemesi bulunan ve yine aylar önce çıkan rift.
  • harbiden nağlaaka şimdi
  • arkadaslar belli ki Beril abla ( benden büyüktür diye düşünüyorum) online mmo rpg ya da pvp gibi online oyunlar üzerine yoğunlaşmış, paylaştığı haberler ve yaptıgı incelemeler bunların üzerine hep, yeni bir oyun çıkmadığına göre Beril ablada bunları inceliyor :D küçük bir ayrıntı sadece :D
  • BSC Misafiri

28.09.2011 18:32:18

Sevgili bay çok zeki,

MMORPG oyunları öyle 2-3 saatte bitirip oynayabileceğiniz veya inceleyebileceğiniz oyunlar değildir bu yüzden her MMO sitesi geç koyar TAM incemelerini, eğer ön inceleme istiyorsan başka konu. Yıllar önce çıkan Age of Conan F2P oldu diye incelendi ve arasındaki farkları anlatıyordu zaten. Forsaken World desen hepi topu 1 senedir vardır, Rift 6-7 aydır var, Troy 1 ay bile olmadı. O yüzden bir şey atacaksan bilerek at.

Sevgiler.
  • haha yine beril sergün ailecek dinliyoruz troy hikayesi olarak zaten savaş içerikli pvp ağırlıklı olması çok normal bence ki pvp ler için özel oyunlar iyi olur.
  • bu tip oyunların babası metin 2 o bile sadece bağımlılık olayından ibaret
  • knight online'yi inceleyin en az 9.0 puan alması lazım :D
  • bunu inceleğeceğinize gidin Karahan ı inceleyin :D:D çok daha iyidir bu oyundan...
  • Video inceleme için çok geç değilmi ?
  • Herkese iyi akşamlar,

Arkadaşlar yakında free to play için ayrı bir site açacağız. O yüzden eski yeni fark etmeden dikkat çeken F2P oyunları inceliyoruz. Zaten güncel oyunların akışı hızlı bir şekilde devam etmekte. Bu konudaki eleştirilerinizde lütfen acımasız olmayın.

Erdinç İyikul
  • Oynadığım süre boyunca çok beğenmiştim oyunu ama pve si bana göre de güzel değildi.O zamanlar honor pointte ilk 10 daydım, sonra honor shopu gezerken yanlışlıkla sağ tık yaptım ve itemi direk aldı, ben de o gün bıraktım.Alırken sormaması gerçekten berbat birşeydi, o an nefret ettim oyundan
    İnceleme çok güzeldi teşekkürler emeği geçenlere.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.