Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR'DAN FAHİŞ KARGO ÜCRETİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
9.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen haftaki Vatan'ın %25 indiriminden 367tl. tutarında anakart ve ram siparişi vermiştim.Az önce daha yeni geldi.Ancak kargo ücreti 30,56tl geldi.Ve ben rakamı görünce inanamadım.Elim ayağıma dolaştı,sonra da mecbur iade etmek zorunda kaldım.1.si ürün Topkapı'dan geliyor,ben K.Çekmece'deyim taksi tutsam 30 lira yazmaz,2.'si cari olarak gönderdikleri için 4-5 lirayı geçmemeliydi diye biliyorum.Ben mi yanlış biliyorum yoksa gerçekten Vatan bilgisayar indirimli satıyoruz deyip farkı kargodan mı çıkarıyor???

• kutuda falan mı geldi?
  • konyaya kasa anakart ekran kartı işlemci ram hdd, iki koli gönderdiler sanırım 15 Tl civarıydı. Ben de indirimli almıştım.
  • Sipariş verirken kargo ücreti görünmüyormu? Vatandan bende diz üstü alabilirim kafam karıştı?
  • 30 olmaması lazım bi yanlışlık vardır ya
  • anakartın kutu büyükse kargo firması

kutu ebatına göre fiyat belirler.
  • @azizerkan07
    Evet,tabiki kutuda geldi.İlgiyi kuramadım ama?
    @fss1403
    @drugs
    Bence de kesin bir yanlışlık var ama çağrı merkezine de ulaşamadım henüz,çok yoğun.
    @gegirti
    Bilgi için teşekkürler demek ki kesin bir hata olmalı,değilse de iptal edicem siparişi.Böyle kazık mı olur,ayıp yahu!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakart büyüklüğü ne kadar olabilirki? Hatay dan 2 adet motosiklet grenajı sipariş ettim anakartın 2 katı büyüklüğünde bir tanesi.Hayvan gibi koliye koymuşlardı 7 liraya geldi.Bu işte başka bir çakallık var gibi ya neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 28 Eylül 2011; 11:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

anakartın kutu büyükse kargo firması

Ardaki mesafe 10km. ya var ya yok.Ben taksi tutsam 30 tl tutmaz diyorum,siz kutu büyükse çok tutar diyosunuz.Kaldı ki anakart kutusu bu, 106 ekran TV değil ki o kadar kısa mesafede bu kadar yüksek çıksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

anakartın kutu büyükse kargo firması

Ardaki mesafe 10km. ya var ya yok.Ben taksi tutsam 30 tl tutmaz diyorum,siz kutu büyükse çok tutar diyosunuz.Kaldı ki anakart kutusu bu, 106 ekran TV değil ki o kadar kısa mesafede bu kadar yüksek çıksın?

Aradaki mesafe sorun değil 1km bile olsa kargo fiyatı ya ağırlığa yada kutu hacmine göre hesaplanır.Ama 30 tl tutması için buzdolabı kutusuna falan koymuş olmaları lazım.Yada anlaşmalı kargosu yoktu veya anlaşması bitmişti öyle olunca kazık fiyattan yollanmış olabilir

• Dediğin gibi yapıyorlardır. Fiyatları indirip kargoda geçirmek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

Anakart büyüklüğü ne kadar olabilirki? Hatay dan 2 adet motosiklet grenajı sipariş ettim anakartın 2 katı büyüklüğünde bir tanesi.Hayvan gibi koliye koymuşlardı 7 liraya geldi.Bu işte başka bir çakallık var gibi ya neyse...

Aynen bana da öyle geldi.Getiren firma da UPS'ti.Fiyatları en uygun firma.Hala şoktayım.
  • Onların anlaşmalı kargo firmaları var o kadar tutmaması gerekiyor en fazla 3-5tl tutması lazım.
  • Vatan pc 75 TL üzeri alışverişleri ücret gönderici olarak gönderir, ve UPS ile çalışırlar ve UPS gerçekten kurumsal bir firmadır. Böyle yanlışlık yapacaklarını tahmin etmiyorum.

Olsa olsa vatan pc den kaynaklanan bir problem vardır.
  • 2 hafta önce mi ne kardeşime Vatan'dan aldığım telefon ulaşmıştı elime, Muğla'dayım kargo 2.5 tutmuştu, yine %25 indirim vardı. Mutlaka hata vardır, o kadar kargo çıkmaz.
  • Eğer amaçları kandırmaksa siparişi iptal ediyorum derhal.Umarım yanlışlık olmuştur,pek ümidim yok ama.En iyisi çağrı merkeziyle görüşmek olucak sanırım.
  • vatan computer ile alakalı kargo ücret şikayetlerini bir kaç yerde daha okumuştum . şahsen ben bu firmaya güvenmiyorum. genel olarak zaten kazık satıyorlar. 30 tl nedir ya? iyi ki o an panikleyip kabul etmedin kargoyu. en kısa sürede iptal et siparişi derim. bir yanlışlık olsa bile kabul edilemez.
  • topkapıdan kastamonuya stacker kasa 600km için 3 lira ödemiştim geçen sene
  • Şimdi çağrı merkezini aradım sırada 11 kişi var diyor.Demek ki herkesi kazıklamaya kalkmışlar ki millet telefonlara sarılmış.Ben de mesaj attım siparişimi iptal edin diye.Bakalım ne olacak?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.