Şimdi Ara

Cooler Master'dan yeni oyuncu kasası; CM Storm Trooper

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
19.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  

    Cooler Master performans tutkunlarına özel donanımlarını konumlandırdığı CM Storm serisine full tower formunda yeni bir kasa ekledi. Trooper adı verilen 250 x 605.6 x 578.5 mm boyutlarındaki oyun odaklı yeni kasanın yapısında çelik kullanılırken, tamamı siyah tasarım özellikleriyle şık bir görünüm sergiliyor. Micro-ATX ve ATX formundaki anakartlara ek olarak XL- ATX formundaki iri yapılı anakartlara da destek sunan kasanın üst kısma yerleştirilen giriş-çıkış panelinde iki adet USB 3.0, iki adet USB 2.0, eSATA ve ses konnektörlerine yer veriliyor. 

     

    Dokuz adet 5.25-inç sürücü yuvasına sahip olan ve bu slotların altı tanesini 2.5-inç ve 3.5-inç depolama sürücüleri için kullandıran Cooler Master CM Storm Trooper, su soğutma sistemleri için üç adet hortum deliği ile geliyor. Güç kaynağının alt kısma konumlandırıldığı kasada ikisi 120mm çapında ve kırmızı LED'li ön kısımda, biri 200mm çapında üst kısımda ve biri de 140mm çapında arka kısımda olmak üzere toplamda dört adet fana yer veriliyor. 4 Ekim'de ilk olarak Kuzey ve Güney Amerika'da satışa sunulacak CM Storm Trooper'ın fiyatı se 189.99$.

     



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Cooler Master CM Storm Trooper
    Cooler Master CM Storm Trooper
    Cooler Master CM Storm Trooper
    Cooler Master CM Storm Trooper
     










  • Çok güzel bir kasa olmuş tasarımı çok hoşuma gitti. Fiyatı biraz daha uygun olsa keşke
  • Kasa tasarım olarak ve soğutma açısından fena değil , teknik bilgilere göre iyi duruyor ancak bu fiyat bu kasa için pahalı.Bu fiyat ile Haf 932-HafX 942 gibi kasalar tercih etmek çok daha iyi olacaktır
  • kasa hoşuma gitmedi değil. biraz sanki dar gibi. bunun dışınd fiyat olarak nasıl bir giriş yapar ülkemize ona göre yorumlar tamamlanabilir.
  • incelemesini bekliyoruz artık şöle toplu incelemeler bekliyoruz donanimhaberr hangi kasa daha iyi soğutur vs... pclabs kadar biraz özenerek yapın şu işinizi yahu...
  • saplı kasalara bayılırım :)
    ama haf 932 advanced in bundan kat kat daha iyi olduğunu düşünüyorum;
    en azından 2 psu imkanı ve hdd açıları yeter; önde 20cm fan da cabası
    saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.