Şimdi Ara

Corsair 120GB Force 3 GT Kullananlar Kulübü (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.436
Cevap
12
Favori
76.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetsan01

Selam Arkadaşlar yeni bir sistem topladım, sıfırdan kurulum yapılacak...
    Şimdi biz bu SSD'ye nasıl win7 kuruyoruz? AHCI mod seçilecek galiba orası tamamda bios ekranında nasıl yükleme yapılıyor internetten mi, yoksa anakart cd'sini falan mı takıyoruz. Bi açıklarsanız çok makbule geçer.
    Bir de bu AHCI modu tam olarak hangi kısımdan seçiyoruz?

SSD yi taktıktan sonra ilk iş biosa girip normalde IDE olan Storage Mode seçeneğini AHCI olarak ayarlayıp biosa Kaydet ve Çık diyorsun... Save and Quit yani...

ondan sonra windowsu kuruyorsun.
    cd ile tanıtma falan gerekmiyor genelde...
  •  Corsair 120GB Force 3 GT  Kullananlar Kulübü

Sonuçlarım Hakkında Yorum Yapabilirmisiniz Normalmidir.Saygılar.
  • Inventus 339TL ye düşürmüş fiyatını. Tabi kısa süreliğine. Alacak arkadaşlar hiç kaçırmasın.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 25 Mart 2012; 21:27:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Inventus 339TL ye düşürmüş fiyatını. Tabi kısa süreliğine. Alacak arkadaşlar hiç kaçırmasın.

Corsair 120GB Force 3 GT  Kullananlar Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

Inventus 339TL ye düşürmüş fiyatını. Tabi kısa süreliğine. Alacak arkadaşlar hiç kaçırmasın.

Gayet normal. Güzel sonuçlarınız var, hayırlı olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

Gayet normal. Güzel sonuçlarınız var, hayırlı olsun.

saolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemre_

quote:

Ürüne dikkat ürün bizim üründen değil alt modeli ve asenkron olan model... Yanlış bilgidir...

Bizim olan ürün budur :http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4245

Evet, pardon. Dikkat etmemişim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orijinalden alıntı: FIA

quote:

Orijinalden alıntı: kemal2238

quote:

Orijinalden alıntı: FIA

Arkadaslar iMac 21.5" Bilgisayara bugun 120 GB Corsair Force 3 GT SSD Taktim, fakat harddisk fani maximumda calisiyor, nasil duzeltebilirim bunu ?
    SMC Fan kontrol cozum olmadi. Bilgisi olan var mi acaba ?
    Elimde boyle bir link var ama, ingilizce gerekli.

http://blog.macsales.com/10146-apple-further-restricts-upgrade-options-on-new-imacs

bırak hocam minimumda çalışsın ne güzel. Zaten bu ssd hiiiç ısınmıyor. Hafiften üflese fan fazşasıyla yeter zaten

Yok hocam aşırı gürültülü çalışıyor. Minimum da değil Maximum hızda dönüyor..

öncelikle ssd mekanik parça içermez ve içince dönen hiç bir parça yoktur. dönen derken ssd içinden dönüş yapan bir cisme ait ses mi geliyor?

Yok Hocam SSD den gelmiyor ses,
    Bendeki problem Apple iMac (Mid 2011) bilgisayara SSD taktim ve iMac in kendi HDD fan sensörleri SSD yi algilayamadi ve bilgisayarin HDD fanini MAKSİMUM DEVİRDE 5700 rpm seviyelerinde döndürmeye başladı ve aşırı bir gürültü oluyordu.
    Bunun sebebi ise Apple'in SSD diski ilk siparişle beraber kendisi takmak istiyor olmasi. (iMac ler için geçerli, MacBook lar için değil)
    SSD disk istiyorsaniz bunu bilgisayari satin alirken secmelisiniz.

Bundan 5-6 ay öncesine kadar bir şirket 100-150$ arasi bu fan problemini çözüyormuş ve herkes bu adamlara götürüp halletmiş.
    Ancak buldugumuz bu program anında çözdü problemi.

SSD Fan Control

http://exirion.net/ssdfanctrl/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIA -- 26 Mart 2012; 12:24:45 >

• Arkadaşlar bende Force GT 120GB sahibi oldum. Kurulum için Biostan AHCI modu seçerek kurulum yaptım.Windows açılışında ilk günler Hoşgeldiniz yazısı görünmeden direk açılıyordu.Şimdi ise Hoşgeldiniz yazısında 2-3 saniye bekliyor.Masaüstü hiçbir uygulamada sorunum yok.ATTO Disk testi de yaptım ve değerler çok iyi.Acaba windowsa fazla program yüklemenin etkisi olabilir mi ?
  • Bende de öyle arkadaşım ilk başlarda öyleydi fakat şuan görüyorum ama önemli değilmiş bende sormuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Arkadaşlar bende Force GT 120GB sahibi oldum. Kurulum için Biostan AHCI modu seçerek kurulum yaptım.Windows açılışında ilk günler Hoşgeldiniz yazısı görünmeden direk açılıyordu.Şimdi ise Hoşgeldiniz yazısında 2-3 saniye bekliyor.Masaüstü hiçbir uygulamada sorunum yok.ATTO Disk testi de yaptım ve değerler çok iyi.Acaba windowsa fazla program yüklemenin etkisi olabilir mi ?

evet üstadım normal bir durum. Windowsun bile yaptığı güncelemeler,yüklediğiniz program ve oyunlar vs... bunlar açılışı geçiktirir. Ama olması normal. Sorun yok yani. İyi günlerde kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Arkadaşlar bende Force GT 120GB sahibi oldum. Kurulum için Biostan AHCI modu seçerek kurulum yaptım.Windows açılışında ilk günler Hoşgeldiniz yazısı görünmeden direk açılıyordu.Şimdi ise Hoşgeldiniz yazısında 2-3 saniye bekliyor.Masaüstü hiçbir uygulamada sorunum yok.ATTO Disk testi de yaptım ve değerler çok iyi.Acaba windowsa fazla program yüklemenin etkisi olabilir mi ?

evet üstadım normal bir durum. Windowsun bile yaptığı güncelemeler,yüklediğiniz program ve oyunlar vs... bunlar açılışı geçiktirir. Ama olması normal. Sorun yok yani. İyi günlerde kullanın.

Teşekkür ederim kardeşim.

• Şu an 55 gb boş alanım var yani %50si dolu hala 10 saniye civarında açılıyor. Kurduğunuz programların başlangıçta açılması süreyi etkiliyor, benim gibi oyun ve Windows olursa süre çokta fark etmiyor
  • Heeey Arkadaşlar
    Bakın neler buldum. Ssd nizde 6-7 gb boş alan daha yaratmak istermisiniz.
    çözümü çok basit ve hiç bir zararı yok sisteminize.

Bu işlmeleri yapmadan önce mutlaka ssd nin doluluk oranına bakın

1-Başlat menüsünün arama yerine CMD yazın
    2-Üst tarafta çıkana sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyelim
    3-Çıkan yere powercfg -h OFF
    4-Enter deyip kapatırsın.

• Bir zararı yok değilmi bu işlemin?

Benim bildiğim başka yer açma olayı da, sanal belleği kapamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 1 Nisan 2012; 16:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Bir zararı yok değilmi bu işlemin?

Benim bildiğim başka yer açma olayı da, sanal belleği kapamak

sanaal belleği kapamak daha önce denedim ve duymuştum işletim sisteminin stabilitesini bozuyor. bir ara yaptım sonra geri eski ayarına çevirdim tavsiye etmiyorum
  • Hiç bir zararı yoktur.
  • force3 gt nin içinden dönüştürücü ve sata3 kablosu çıkıyor mu?
  • 3,5' lik hdd dönüştürücüsü çıkıyor o kadar. başka bişi yok.
    sata kablolar herzman anakartın kutusundan çıkar.
  • quote:

3,5' lik hdd dönüştürücüsü çıkıyor o kadar. başka bişi yok.
    sata kablolar herzman anakartın kutusundan çıkar.

benim anakartımdan 1 tane sata kablosu çıktı ama sata3 kablosu mu almam gerek yoksa sata2 kablosuda olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.