kullandıklarından memnunsan nemutlu bizlere ozaman nugasata dostum.. yazılanları okuyup bunları yorumlayıp kendine göre kurduğun için ben teşekkür ederim sana.. keşke herkez senin gibi olsa
quote:
Orjinalden alıntı: nugasata
Başta Technics,Hodolomax ve Melihozcan olmak üzere herkese emeğinden ve paylaşımından ötürü teşekkür ederim.Benim kullandığım programlar:VTP3,Flyakite OSX ve Pod xp oldu.Kuracak arkadaşlara bilgisi olsun diye söylüyorum,Vtp 3 kurarken tecnichs e kulakverin.Güvenli kipte kurdum,Glass2 'yi dahil etmedim.Üstüne Flyakite OSX kurdum(Farklı bir işlevi olduğunu zannedip)Şimdilik ikisi de kardeş kardeş geçiniyolar bakalım göreceğiz.Pod xp yi kurdum ve çok ssevdim.Topic boyunca konuşulan sorunların(xp çöktü,bilgisayarı kasıyor vs vs)hiçbiri şimdilik yok.Tavsiyem biraz dikkatlice okuyup denilenlere kulak vermek gerekiyor.Herkese tekrar teşekkürler
Not:Bu arada amd2600 işlemci ve 512 ram kullanıyorum,sadece biraz ramden yiyor başka da bir sorun yok o kadarı da olsun değil mi böyle bir görsellik için...
Gerçekleri hiçbir zaman değiştiremezsiniz, onlar ya vardır ya da yoktur herkes inkâr etse de
ustam ellerıne saglık bıtırdı benı bu screen saver...
bu arada wınamp bak bak bak bulamadım wınamp ıcın alıen yok var ama cok kotu bende koymadım foruma.... object dock ıcınde ıconlar buldum oda alıenguıe eskı skınlerınden bırının ıkonları yanı ısıtıp ısıtıp onunuze koymak gıbı bırsey olcaktı... alıenware ıle ılgılı zaten eksıgımız kalmadı... bı kasamız kaldı oda parası olan amerıkadan getırtcek
arkadaşım pc de aston mu kurulu? o yukarıdaki simgeleri hangi program aracılığıyla yerleştirdin? çok hoş ve kullanışlı görünüyor.
vista nın içinden çıkıyor onlar adı "Object Dock"
ben vistayı kullanıyorumda bunu bulamadım yapamadım yardımcı olabilecek biri var mı? veya sadece bunu program olarak atabilecek? edit;programı dikkat etmemişim 1. sayfada varmış indiriyorum şu an
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 12 Eylül 2006; 18:04:10 >
masaüstüm; bu da tam bakabilmeniz için linki; http://img204.imageshack.us/img204/6830/hunter2ab.jpg sağolun beyler özellikle technics masaüstüm fazlasıyla sade oldu vista teması görünmüyor bile demin eklediğim resim açılmadığı için editledim şimdi bakabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 12 Eylül 2006; 18:08:27 >
Orjinalden alıntı: S@NDİEGO® bu arada wınamp bak bak bak bulamadım wınamp ıcın alıen yok var ama cok kotu bende koymadım foruma.... object dock ıcınde ıconlar buldum oda alıenguıe eskı skınlerınden bırının ıkonları yanı ısıtıp ısıtıp onunuze koymak gıbı bırsey olcaktı... alıenware ıle ılgılı zaten eksıgımız kalmadı... bı kasamız kaldı oda parası olan amerıkadan getırtcek
quote:
Orjinalden alıntı: **hunter*91**
ben hallettim bakın masaüstüme; sağolun beyler özellikle technics
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 27 Ocak 2006 22:47:24 >
ayrıca bi de böyle foto ekleyeyim dedim; http://img204.imageshack.us/img204/9177/hunterrrrr1mv.jpg technicsin de bayağı bi başını ağrıtmıştım bazı yerler ingilizce olduğu için şimdi yeryer tr bi tek başlat çubuğundaki bikaç yazı ingilizce kaldı burda da belli
ayrıca bi de böyle foto ekleyeyim dedim; technicsin de bayağı bi başını ağrıtmıştım bazı yerler ingilizce olduğu için şimdi yeryer tr bi tek başlat çubuğundaki bikaç yazı ingilizce kaldı burda da belli
ayrıca bi de böyle foto ekleyeyim dedim; technicsin de bayağı bi başını ağrıtmıştım bazı yerler ingilizce olduğu için şimdi yeryer tr bi tek başlat çubuğundaki bikaç yazı ingilizce kaldı burda da belli
teşekkür ettim peki bişey sorayım;ben yanlışıkla bi hava durumunu gösteren icon açtım object dockta onu sağ tıklayıp remove falan yapamıyorum seçeneği çıkmıyor..program 2 kere sildim yükledim ,dosyalarını da silmiştim belki save falan bırakıyordur diye bulamadım yine duruyor.. bi yardımcı olabilecek varsa bişey daha sorayım; flyakiteosx'indirdim onu bu vista teması ve object dockun üzerine kursam bi sorun yaratır mı??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **hunter*91** -- 28 Ocak 2006 15:00:42 >
arkadaş object dock taki hava durumunu bi türlü bende çalıştıramadım. dock un özelliklerinden lock dragging özellğini kapatırsan eğer hava durumu simgesini basılı tutup masa üstüne atınca siliniyor. garip bi sorun ilk defa duydum
quote:
teşekkür ettim peki bişey sorayım;ben yanlışıkla bi hava durumunu gösteren icon açtım object dockta onu sağ tıklayıp remove falan yapamıyorum seçeneği çıkmıyor..program 2 kere sildim yükledim ,dosyalarını da silmiştim belki save falan bırakıyordur diye bulamadım yine duruyor.. bi yardımcı olabilecek varsa
vista da sorun olabilir. ama object dock ta sorun olmaz ben cvap yazarken sen soru eklemişsin
quote:
Orjinalden alıntı: **hunter*91** teşekkür ettim peki bişey sorayım;ben yanlışıkla bi hava durumunu gösteren icon açtım object dockta onu sağ tıklayıp remove falan yapamıyorum seçeneği çıkmıyor..program 2 kere sildim yükledim ,dosyalarını da silmiştim belki save falan bırakıyordur diye bulamadım yine duruyor.. bi yardımcı olabilecek varsa bişey daha sorayım; flyakiteosx'indirdim onu bu vista teması ve object dockun üzerine kursam bi sorun yaratır mı??
arkadaş object dock taki hava durumunu bi türlü bende çalıştıramadım. dock un özelliklerinden lock dragging özellğini kapatırsan eğer hava durumu simgesini basılı tutup masa üstüne atınca siliniyor. garip bi sorun ilk defa duydum
quote:
teşekkür ettim peki bişey sorayım;ben yanlışıkla bi hava durumunu gösteren icon açtım object dockta onu sağ tıklayıp remove falan yapamıyorum seçeneği çıkmıyor..program 2 kere sildim yükledim ,dosyalarını da silmiştim belki save falan bırakıyordur diye bulamadım yine duruyor.. bi yardımcı olabilecek varsa
load theme yapıp default seçtim eski haline döndü 2.hava durumu kalktı..peki buna nerden tema vs yükleyebilirim hiçbirşey yüklemedim de üzerine?ayrıca sağol
teşekkür ettim peki bişey sorayım;ben yanlışıkla bi hava durumunu gösteren icon açtım object dockta onu sağ tıklayıp remove falan yapamıyorum seçeneği çıkmıyor..program 2 kere sildim yükledim ,dosyalarını da silmiştim belki save falan bırakıyordur diye bulamadım yine duruyor.. bi yardımcı olabilecek varsa bişey daha sorayım; flyakiteosx'indirdim onu bu vista teması ve object dockun üzerine kursam bi sorun yaratır mı??
Arkadaşım ben WTP3 üzerine FlyakiteOSX kurdum ama bir sorun çıkmadı ayrıca podxp de çalışıyor Hodolomax ne tür bir sorun olabilir şimdilik birşey yok ama umarım da olmaz MAC görünümlü Wİsta gibi birşey oldu sevdim ...
Dostum VTP3 ve Flyakite OSX windowsu köklü olarak değiştire programlar(daha çok VTP3). ikisnide kurduysan mac görünümlü vista olmuştur haklısın ama böyle olması sistemin sağlığı açısından pek de iyi olduğunu düşünmüyorum ben. sorun çıkarsa format atarsın. sonra istediğin pack i yüklersin. sen hepsini nasıl yüklendiğini öğrenmişsin zaten . sorun yoksa kullan yani nasıl rahat ediyorsan.
bide ss göndersene merak ettim nasıl görünüyo.
quote:
Orjinalden alıntı: nugasata
Arkadaşım ben WTP3 üzerine FlyakiteOSX kurdum ama bir sorun çıkmadı ayrıca podxp de çalışıyor Hodolomax ne tür bir sorun olabilir şimdilik birşey yok ama umarım da olmaz MAC görünümlü Wİsta gibi birşey oldu sevdim ...
Ya ben vtp3 ü birtürlü beceremiyorum varmı şöle resimli anlatacak bi arkadaş ? yükledim pecereler şeffaf oldu birde slide bar var başka bi değişme yok görüntüde yardım lütfen
bu başlıktaki mesajları en baştan okumanı öneriyorum. eğer hala sorun yaşıyorsan yardımcı oluruz
quote:
Orjinalden alıntı: EuRoBoY
Ya ben vtp3 ü birtürlü beceremiyorum varmı şöle resimli anlatacak bi arkadaş ? yükledim pecereler şeffaf oldu birde slide bar var başka bi değişme yok görüntüde yardım lütfen
pencereler için trydaki glass2k yı kapat.. temalar çıkmıyosa eğer güvenli kipte kur yazılımı
quote:
Orjinalden alıntı: EuRoBoY
Orjinalden alıntı: @armagedon@
buda benim desktopum
Ufaltılmış ön izleme resmi