bütün gece hepsini denedikten sonra en sade bu olduğu için bu kalsın dedim.daha önce apple mac os skini kullanmıştım ama sonuçta windows kullanıyoruz onda yabancı hissediyo insan kendini
resimlerin linkinde sorun var şuan için bakamıyorum ve taşıyamıroum dolayısıylada.. bibak istersen
quote:
Orjinalden alıntı: cagorx
bütün gece hepsini denedikten sonra en sade bu olduğu için bu kalsın dedim.daha önce apple mac os skini kullanmıştım ama sonuçta windows kullanıyoruz onda yabancı hissediyo insan kendini
Ufaltılmış ön izleme resmi
Ufaltılmış ön izleme resmi
tamam dersenız anlatırım malum topık sızın topıgınız
ılk olarak screen verım
bu ıkı logonu random yaptım her acılısta sırayla bunlar gozukuyo....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@NDİEGO® -- 24 Ocak 2006 14:20:38 >
bensenden dört gözle o media player skinini bekliyorum sandiego :)
quote:
Orjinalden alıntı: S@NDİEGO®
yukardakı zaten medıaplayer ıcın wınamp ıcın ayrıca arıyorum dostum
onu ayrıca bulucam cunku ınsanların kota derdı var gıdıpde full unu (66mb ) cekmesınler dıye... sırf alienware medıaplayer 10 skın ıle wınamp5 skın ıcın bakınıyorum bı kactane var ama kalıtesız...
bırde object dock ıcın alıenware tasarımı arıyorum...
genel olarak alıenware teması uzerıne bulduklarımı burada yazcam
ya ben hayatımda bu alienware acılısı gıbı acılıs yapan skin gormedım bole bırsey olamaz yanı
ya OK aslında bu güzel program, Vista hissini verio...
bende bu zaten vardı daha önceden yüklemiştim... ama nedense bilgisayar bunun efektleri iiice yavaşladı... RAMdan yiio bu efektler, lüx görsel görünümler... walla esas Windows Vista FULL gerçek versionu çıktıında naapılcak...
vistayı tam olarak kullanabilmek için bilgisayarın özelliklerinin yüksek olması gerekir. nasıl 98 den xp ye geçince sistemi de iyileştirme yapmak gerekti tam olarak kullanmak için. vista da iyice abartılı olmaz umarım
ben bi siteden vista videoları indirdim. manyak özellikler var görsellik olarak. mesela alt+tab tuşlarıyla açık olan pencereler arasında gezerken karşımıza çıkan ekranda pencerelerin ufak resimleri yer alıyor o anda ne açıksa. hatta video çalışıyorsa orada da oynuyor video. biz glass 2k sistemi kasıyor diyoruz. öyle özellikleri nasıl kullanıcaz bu sistemlerle bilimyorum. herhalde çift çekirdek işlemciler iyice yaygınlaşınca süper olacak
kullandığın programın adı ne? Ben VTP3 ü Çıktığı dakikanın saniyesinde uploadladım buraya hemen..Kısaca Türkiyede ilk downloada burdan verildi bu program...Başlıkta Vista tema programı diye geçiyo olması seni yanıltmasın.. Vista çıktığındada kullanabileceğin 10larca materyal yükledi buraya insanlar.. sadece vista tema sından ibaret değil yani.. Window Blinds5 ve temaları var çeşitli ikon setleri var, değişik ve güzel wallpaper lar var, açılış ekranları ve cursorlar var.. Başlık tam anlamıyla Görsel değişim merkezi oldu...2 haftalık bu başlığa yaklaşık 7200 kişi girmiş buda gün başına ortalama 500 kişi demek bir forum başlığı için büyük rakamlar bunlar arkadaşım..Paylaşımlara devam edildiği sürece Vista çıktığı günlerdede buradan güncel yazılımları bulup kullanmaya devam edicez merak etme :)
quote:
Orjinalden alıntı: only_rock_metal ya OK aslında bu güzel program, Vista hissini verio... bende bu zaten vardı daha önceden yüklemiştim... ama nedense bilgisayar bunun efektleri iiice yavaşladı... RAMdan yiio bu efektler, lüx görsel görünümler... walla esas Windows Vista FULL gerçek versionu çıktıında naapılcak...
glass2k stabil bir program değil.. çok basit bir programlama mantığıyla yapılmış fakat çok sistem kaynağı kullanması şuanda engellenememiş bir yazılım.. WB5 te bunu çok daha stabil bişekilde entegre etmişler Windowsa.. Vistadaki durumda işte böyle bir durum.. Vista xpden daha fazla sistem kaynağı kullanacaktır muhtemelen ama milyonlarca düşük confugirasyonlu bilgisayarı gözardı etmez bill amca asla.. mutlaka verimli bir yazılım olacaktır yani bence :)
quote:
Orjinalden alıntı: hodolomax
vistayı tam olarak kullanabilmek için bilgisayarın özelliklerinin yüksek olması gerekir. nasıl 98 den xp ye geçince sistemi de iyileştirme yapmak gerekti tam olarak kullanmak için. vista da iyice abartılı olmaz umarım
ben bi siteden vista videoları indirdim. manyak özellikler var görsellik olarak. mesela alt+tab tuşlarıyla açık olan pencereler arasında gezerken karşımıza çıkan ekranda pencerelerin ufak resimleri yer alıyor o anda ne açıksa. hatta video çalışıyorsa orada da oynuyor video. biz glass 2k sistemi kasıyor diyoruz. öyle özellikleri nasıl kullanıcaz bu sistemlerle bilimyorum. herhalde çift çekirdek işlemciler iyice yaygınlaşınca süper olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 25 Ocak 2006 12:40:20 >
programı kurduktan sora tıklayın ve enable yapın... dıger wallpaperlardan farkı hareketlı olmasıdır... bılgısayarla ıslem yaparken bıle masaustunuzde kayıp gıden matrıx kodları gormek hos olsa gerek denemesı bedava bence cok begenceksınız...
bu tarz dosyaların legal sitelerde paylaşımı yasaktır arkadaşlar.. burada herkez yapması gerekeni yapıp paylaşımda bulunuyor zaten . lütfen gereksiz bencilce isteklerde bulunmayın.. birsürü insanın kullandığı başlığın kapanmasına sebep olmayın!!!
quote:
Orjinalden alıntı: sametweb
quote:
Orjinalden alıntı: sametweb
arkadaşlar Iconpackager'i indirdim fakat benden serial number istiyor. Lütfen sorunuma çare bulun yoksa delirecem
Lütfen arkadaşlar yardım edecek olan yok mu? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 26 Ocak 2006 3:13:58 >
IPod Nano (Siyah ve Beyaz olarak iki renkte. skinde birçok değişik ayar mevcut. ortadaki kontrol yerinde mouse ile daireler çizerek değişik özellikleri kullanabilrisiniz. gerçek ipod larda olduğu gibi.)
IPod V3
Inspirant SE
Veee
NULLSOFT MEDIA PLAYER 10 (media player skin i ile birebir aynı ve daha güzel özellikleri var. playlist çok daha kullanışlı)
Başta Technics,Hodolomax ve Melihozcan olmak üzere herkese emeğinden ve paylaşımından ötürü teşekkür ederim.Benim kullandığım programlar:VTP3,Flyakite OSX ve Pod xp oldu.Kuracak arkadaşlara bilgisi olsun diye söylüyorum,Vtp 3 kurarken tecnichs e kulakverin.Güvenli kipte kurdum,Glass2 'yi dahil etmedim.Üstüne Flyakite OSX kurdum(Farklı bir işlevi olduğunu zannedip)Şimdilik ikisi de kardeş kardeş geçiniyolar bakalım göreceğiz.Pod xp yi kurdum ve çok ssevdim.Topic boyunca konuşulan sorunların(xp çöktü,bilgisayarı kasıyor vs vs)hiçbiri şimdilik yok.Tavsiyem biraz dikkatlice okuyup denilenlere kulak vermek gerekiyor.Herkese tekrar teşekkürler
Not:Bu arada amd2600 işlemci ve 512 ram kullanıyorum,sadece biraz ramden yiyor başka da bir sorun yok o kadarı da olsun değil mi böyle bir görsellik için...