verdiğim tema 5tede çalışıyo ama kurup görmüşsündr sorun oluyo.. 5 programı çıkalı çok olmadı tema yapılmadı star wars için henüz benim bildğim, çıktığı anda bende mutlaka olur, olduğundada sana gönderirim..beğendinmi oyunu ?
quote:
Orjinalden alıntı: ZİW®O
Usta 5.0 var bende ona göre güzel bişeyler bulsan
arkadaslar ben vtp 3 ü kurdum hiç bişeye benzemedi daha sonra makinayı geri yükledim şimdi eski xp temama bile dönemiyorum exe dosyasını 2 kere tıkladıgımda da onar veya uninstall diye bişey cıkmamakta bana yardım ederseniz cok sevinirim bu arada geri yükleme içinde basarısız oldu diyor
verdiğim tema 5tede çalışıyo ama kurup görmüşsündr sorun oluyo.. 5 programı çıkalı çok olmadı tema yapılmadı star wars için henüz benim bildğim, çıktığı anda bende mutlaka olur, olduğundada sana gönderirim..beğendinmi oyunu ?
quote:
Orjinalden alıntı: ZİW®O
Usta 5.0 var bende ona göre güzel bişeyler bulsan
Usta onu ayrı bi gün ayırıcam bugün 4-5-6 flimleri izlicem stwrs'un Gaza geldim
geri yükleme ile komple installı geri almışsın.. ilk önce programı tekrar kur ve daha sonra düzgün bir şekilde uninstalla ..
quote:
Orjinalden alıntı: dralkan
arkadaslar ben vtp 3 ü kurdum hiç bişeye benzemedi daha sonra makinayı geri yükledim şimdi eski xp temama bile dönemiyorum exe dosyasını 2 kere tıkladıgımda da onar veya uninstall diye bişey cıkmamakta bana yardım ederseniz cok sevinirim bu arada geri yükleme içinde basarısız oldu diyor
Orjinalden alıntı: ZİW®O Usta onu ayrı bi gün ayırıcam bugün 4-5-6 flimleri izlicem stwrs'un Gaza geldim
emeğni sağlık çok tesşkürler güzel çalışma yapmışsın hocam ben yükledim 32mb programı o görünüm seçeneğindende istedğimi seçtim sonra yüklerken windows cd istedi takmadım cd sonra hata verd,i yeniden kaldırıp kurdum bu sefer başlattaki görünüm yine aynı vista olmuyo bide görünüm şeffaf oluyo onu normal yapamazmıyız bide boot edilişinde vista yazmıyo yardımcı olursanız sevinirim. teşkkürler herkeze
baştaki görünüm vista olmuyo derken boot ekranındakiyse o öyle dostum sebebini bilemiyorum..şeffaflık için programın try a attığı "glass2k" diye biprogram var üzerine gelip seçtiğinde çıkan menuden kapatabilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu emeğni sağlık çok tesşkürler güzel çalışma yapmışsın hocam ben yükledim 32mb programı o görünüm seçeneğindende istedğimi seçtim sonra yüklerken windows cd istedi takmadım cd sonra hata verd,i yeniden kaldırıp kurdum bu sefer başlattaki görünüm yine aynı vista olmuyo bide görünüm şeffaf oluyo onu normal yapamazmıyız bide boot edilişinde vista yazmıyo yardımcı olursanız sevinirim. teşkkürler herkeze
genelde kısaldığını bile iddia edenler oluyo esasına mesela bende herhangi bir değişim olmadı...yanlız yazılımın yanında gelen glass2kyı kaldırmanı tavsiye ediyorum hız açısından bunun nasıl yapıldığınıda anlattım daha önceden
quote:
Orjinalden alıntı: ***SoS***
arkadaslar bu tema oakedi benim pc nin baslama süresini uzattı gibi .sizde de oldumu
Başta Technics olmak üzere emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.Güzel bir konu açılmış, paylaşımlarınız için sağolun. Yine ne varsa Donanım Haber üyelerinde var Ben bu tür programları kurmakta sorun yaşarım hep.Yine bi sorun olmasından korkuyorum.Sistem için geri yükleme noktası oluşturdum.Bi sorun çıkarsa onun sayesinde kurtarabiliriz pc'yi umarım. Ben kurmadan önce şunu sormak istiyorum, seçim ekranında herbiri için en alttakileri işaretlesek ''don't change it'' olanları, hiçbirşey değişmiyecek sanırım. Eklediğiniz temalardan indirdim.Sonrasında program aracılığıyla kursak olur demi ? Yoksa seçim ekranında rasgele bişeyler seçmeli miyiz, soru biraz karışık oldu ama cevaplarsanız sevinirim
ilk program komple bi tema setidir ekstra tema yüklemene gerek yoktur.. buradan çektiğin temalar genelde WB5 programı içindir.. 2 sinin linkide ön sayfada mevcut değişik temalar içinse ara sayfalara bakabilirsin dostum..
quote:
Orjinalden alıntı: Gary fx
Başta Technics olmak üzere emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.Güzel bir konu açılmış, paylaşımlarınız için sağolun. Yine ne varsa Donanım Haber üyelerinde var Ben bu tür programları kurmakta sorun yaşarım hep.Yine bi sorun olmasından korkuyorum.Sistem için geri yükleme noktası oluşturdum.Bi sorun çıkarsa onun sayesinde kurtarabiliriz pc'yi umarım. Ben kurmadan önce şunu sormak istiyorum, seçim ekranında herbiri için en alttakileri işaretlesek ''don't change it'' olanları, hiçbirşey değişmiyecek sanırım. Eklediğiniz temalardan indirdim.Sonrasında program aracılığıyla kursak olur demi ? Yoksa seçim ekranında rasgele bişeyler seçmeli miyiz, soru biraz karışık oldu ama cevaplarsanız sevinirim
geldim internetim kesikti bugün sabahtan. şimdide geocities sitemin kapalı olduğunu gördüm. ben avedesk için gerekli dosyayı buraya eklemiştim. çok download olunca kapatmışlar geçici süreyle. ben o dosyayı r.apidshare yada başka bi yere atıp sayfayı tekrar düzenleyeceğim.
geldim internetim kesikti bugün sabahtan. şimdide geocities sitemin kapalı olduğunu gördüm. ben avedesk için gerekli dosyayı buraya eklemiştim. çok download olunca kapatmışlar geçici süreyle. ben o dosyayı r.apidshare yada başka bi yere atıp sayfayı tekrar düzenleyeceğim.
o adresi rss reader penceresinin başlığına shift+sol tuş ile tıkladığımızda çıkıyor ve adersi oraya yazıyorum.
programda ufak bi terslik var sanırsam nedenini bilimiyorum. bende de açılışta sysstats eklentilerimi açamıyor hata veriyor bi türlü çözemedim. sizdeki hatalar nasıl neden kapatıyor programı?
dostum aynen shift sol yapıorum olmuyor haber falan gelmıor bak ss de atayım sana ayrıca bnde start up a eklıorum hata verior sag altta sımgesı durup dururken kayboluyor falan bi gariplik war yani
quote:
Orjinalden alıntı: hodolomax
o adresi rss reader penceresinin başlığına shift+sol tuş ile tıkladığımızda çıkıyor ve adersi oraya yazıyorum.
programda ufak bi terslik var sanırsam nedenini bilimiyorum. bende de açılışta sysstats eklentilerimi açamıyor hata veriyor bi türlü çözemedim. sizdeki hatalar nasıl neden kapatıyor programı?
arkadaşlar benim sayfada ilgili dosyaların olduğu linki rapid yaptım. şimdilik sayfa kullanımda sorun yok.
rss reader bişey okumuyor o konuda haklısınız. sanırım serviste bi sorun var bikaç gün içinde düzelmez ise başka bi yol buluruz. ntv olmaz belki başka bi site de olur. araştırırz
quote:
Orjinalden alıntı: OrJun
dostum aynen shift sol yapıorum olmuyor haber falan gelmıor bak ss de atayım sana ayrıca bnde start up a eklıorum hata verior sag altta sımgesı durup dururken kayboluyor falan bi gariplik war yani
quote:
Orjinalden alıntı: hodolomax
bu sitede haber servisleri kategoriler halinde ayrılmış. istediğinizin adresini avedesk teki eklentinin adres bölümünü yazarsanız haberler karşınıza çıkıyor.
not: haberlerin görüntülendiği o pencerede (avedesk eklentisi) sol alt köşede kaç satır haber görüntülenmesi istediğinize dair bi yer ver. arkadaşın resimde 0 yazıyor. oraya tıklayarak sayıyı arttırın.
yeni rss siteleri adresleri bulan olursa paylaşmasını rica ediyoruz.
bu sitede haber servisleri kategoriler halinde ayrılmış. istediğinizin adresini avedesk teki eklentinin adres bölümünü yazarsanız haberler karşınıza çıkıyor.
not: haberlerin görüntülendiği o pencerede (avedesk eklentisi) sol alt köşede kaç satır haber görüntülenmesi istediğinize dair bi yer ver. arkadaşın resimde 0 yazıyor. oraya tıklayarak sayıyı arttırın.
yeni rss siteleri adresleri bulan olursa paylaşmasını rica ediyoruz.
dostum daha önce vts yükledim bunu silmem gerekiyormu? ayrıca bilen varmı yahu acayip kasıyo makina yukarıda da dediğim gibi kesinlikle sanal belleği kullanmıyo işlemcinin üstüne biniyo yük kasa ateş gibi oldu yaa
vts yi kullanmıyorum diğer arkadaşlar bu sorununa cevap yazacaktır.
avedesk farklı bi program . vts yi yüklü olsada olmasa da önemli değil. bu program ramdan biraz yer ama çok fazla değil ram 512 ve üzeri ise sıkıntı yaratmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: dj_nipo
dostum daha önce vts yükledim bunu silmem gerekiyormu? ayrıca bilen varmı yahu acayip kasıyo makina yukarıda da dediğim gibi kesinlikle sanal belleği kullanmıyo işlemcinin üstüne biniyo yük kasa ateş gibi oldu yaa
programın kasmasından değil o tam olarak arkadaş.. 100.000 kez söylüyorum yanında gelen glass2k dan kayunaklanıyo onu kaldırman yeterli.. programın seçeneklerinde mevcut.. zorla vtp3 ü kaldırtacaksınız bana oradan
quote:
dostum glass 2 zaten yuklu durumda değil kaldırdım!!!!!!!!! okumadan bişi yapmıyoruz herhalde.... 2 tane IE açılınca 100% işlemci yiyo yaaa inanamıyorum.daha önce böyle bişi yoktu ayrıca sanal belleği kafasına göre ayarlamış işlemciye yükleniyoz boşuna ondan bahsediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
programın kasmasından değil o tam olarak arkadaş.. 100.000 kez söylüyorum yanında gelen glass2k dan kayunaklanıyo onu kaldırman yeterli.. programın seçeneklerinde mevcut.. zorla vtp3 ü kaldırtacaksınız bana oradan
quote:
görsel biprogram sanal bellekmi ayarlarmış hiç..ilk defa senden duydum.. kaldır tüm uygulamalarını.. varsa kur tekrar restore noktanı.. temiz bişekilde kur ondan sonra ne istiyosan.. işlemcin ne ramin ne yazarsan daha doğru cevaplar yazılır
quote:
dostum glass 2 zaten yuklu durumda değil kaldırdım!!!!!!!!! okumadan bişi yapmıyoruz herhalde.... 2 tane IE açılınca 100% işlemci yiyo yaaa inanamıyorum.daha önce böyle bişi yoktu ayrıca sanal belleği kafasına göre ayarlamış işlemciye yükleniyoz boşuna ondan bahsediyorum
quote:
quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 23 Ocak 2006 21:17:31 >
yahu yukledik bu paketi ama sistemi acayip kasıyo sistem bellğini kendikendine ayarlamış yükseltemiyozda devamlı işlemci kullanımı %100 hareket edemiyom yaa
Dostum seni kırmak değil amacım.. sadece benzer soruları alınca sürekli bende yoruluyorum aynı yazıları yazmaktan...sorununla ilgili temel problemin ramlerin, xp işletim sistemi için gereken ram bile normal şartlarda minimum 512 önerilir..
bu programlarıda üstüne kurunca ramin yetersizliğinden dolayı işlemcin daha fazla yorulmak zorunda kalıyo.. buradaki dosyaları kullanmaktan öte ii bi sistem kullanımı için bi 256lık takviye yaparsan eğer yüm sorunlarının gittiğini görüceksin..
quote:
birazcık yaukarıya baksaydınız görebilirsiniz...
genede bu guzel programlar ve yardımlar için teşekkürler...
quote:
yahu yukledik bu paketi ama sistemi acayip kasıyo sistem bellğini kendikendine ayarlamış yükseltemiyozda devamlı işlemci kullanımı %100 hareket edemiyom yaa
sistem p4 2,4 256mb ram
yokmu çaresi??
teşekkür ederim anlıyorum senide gerçekten yazılanları okumadan son sayfadan program indirmeye kalkanlar çok forumda ondan bende okudum aynı sorudan kaç kere sorulmuş, dilinde tüy bitmesi normal.. bu arada izmirde nerede oturuyorsun?
Bornova dayım.. mutlaka bi 256 kap nipo...25milyon gibi bişey fiyatlarıda sanırım
quote:
teşekkür ederim anlıyorum senide gerçekten yazılanları okumadan son sayfadan program indirmeye kalkanlar çok forumda ondan bende okudum aynı sorudan kaç kere sorulmuş, dilinde tüy bitmesi normal.. bu arada izmirde nerede oturuyorsun?
Bornova dayım.. mutlaka bi 256 kap nipo...25milyon gibi bişey fiyatlarıda sanırım
quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_nipo -- 23 Ocak 2006 21:59:27 >
çankayada sana tavsiye edeceğim aytek bilgisayar var hitonun oradaki baca cafenin hizasında..imzamdaki k700 başlığında oğuz nickli arkadaşımda güzelbahçeli girip bi bak istersen :) ramlerini biranönce hallet arkadaşım.. hatta sana istersen tanıdığım başkabi satıcının cebide atarım pmden.. bak keyfine göe haber ver..
quote:
Orjinalden alıntı: dj_nipo aa süper o zaman yaa nereden uygun bulabilirim?olmazsa 512de alabilirim yani .yarın çankaya ya gidicem zaten alayım.bu arada bende güzelbahçedeyim.
Beyler vista transformation pack kurupda acılısta microsoft vista logonu alamayan varmı??? mesela benım gıbı.... eger varsa ve bu sorunu cozebıldıyse bızımle paylasırsa sevınmıs oluruz (oluruz cunku benım gıbı cok vardır dıye dusunuyorum)...
sandiego arkadaşım bunu yapanı ben görmedim henüz..güvenli kipte yapılması gerektğinden olabilir.. ben bu programı taa longhorn adı altında çıktığından beri kullanırım ozamanda buna benzer durumlaar vardı bilinçli yapılmış bişi sanırım..bu vesileyle müjdeyide vereyim 4ünün üzerinde çalışmalara devam ediliyo.. biter bitmez oda tüm sitelerden önce burada paylaşılacak..
quote:
Orjinalden alıntı: S@NDİEGO®
Beyler vista transformation pack kurupda acılısta microsoft vista logonu alamayan varmı??? mesela benım gıbı.... eger varsa ve bu sorunu cozebıldıyse bızımle paylasırsa sevınmıs oluruz (oluruz cunku benım gıbı cok vardır dıye dusunuyorum)...
buda benım masaustu gercı vista paket falan varda bu topıcte herseyı yaptım ellerınıze saglık cok guzel oldu sora gene dıger vista temaları ıcın screen verıcem ama bı buna bakın begencekmısınız bakalım... ozellıkle medıa player acılırken anımasyonları gormenız gerek...
alienware hastalarını tamamı ıle memnun etcek bır tema...