icon packeger windows un iconlarını değiştiren bi programdır. ikon paketleri var internette. istediğini indirip uygula diyorsun ve birçok icon değişiyor.
avedesk ise farklı bi program. masaüstünde çeşitli eklentiler eklemene yazıyor. bunlara genel olarad widget yada desklet deniyor. ayrıca mac bilgisayarlardaki gibi masaüstüne istediğiniz kısayolları istediğiniz resimlerle kullanmanıza imkan veriyor.
ikisi farklı programlar. umarım yardımcı olabilmişimdir.
quote:
Orjinalden alıntı: achfighter
bu avadesk ne işe yarar icon pack bilmem ne varken ona ne gerek var yoksa ikisi de farklı işler mi yapıyolar pek anlamadım edit: diğer arkadaşın verdiği siteye girince anladım
ve WB5 programını çek sonra gel ben sana kendim yardımcı olucak kurman için söz anlaştıkmı
quote:
Orjinalden alıntı: enescelebi_363 ben güvenli modda yükledim.o adamın yazdıklarının hepsini yazdım.başka adres biliyormusun. yada yeni vercionu var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 19 Ocak 2006 16:06:53 >
Orjinalden alıntı: enescelebi_363 ben güvenli modda yükledim.o adamın yazdıklarının hepsini yazdım.başka adres biliyormusun. yada yeni vercionu var mı?
msn vistayı bende indirmiştim kurdum ama sonra baktım mesaj atamıyom sildim sonra da hata nedendir acaba
msn vistayı bende indirmiştim kurdum ama sonra baktım mesaj atamıyom sildim sonra da hata nedendir acaba
ama bendeki 7.5 sürümü avadeski de kurdum baya güzelmiş yalnız avadeskin hava durumu göstericisinde bir sorun var tmm havayı yağmurlu gösteriyor da 39 derece ne demek ayrıca çok sade ben onu linkte verilendeki gibi şatafatlı yapmak istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 19 Ocak 2006 16:35:24 >
Orjinalden alıntı: riza_fb
1.5 ghz centrino 496 mb ram 64 intel ekran karti dizustu pcim var.simdi ben bunu kursam cok yavaslar mi bide sorun cikarir mi?
formatlamak istemiyorum cunku
ikisi de aynı firmanın ürünleri program linkleri ilk sayfada var ordan bulamazsan Technics arkadaşımız içindekiler gibi bir dizin yapmış oradan istediğin linklere ulaşabilirsin
ikisi de aynı firmanın ürünleri program linkleri ilk sayfada var ordan bulamazsan Technics arkadaşımız içindekiler gibi bir dizin yapmış oradan istediğin linklere ulaşabilirsin
ok ok Gordum o zmn bir de su serial olyı nasıl hal olcak acaba ikonlar harika ma maalesef bu IconPackager serial istiyo...
havadurumu gösteren yerin sağ alt köşesine doğru gelince bi oku işareti çıkıyor. ona basarsan 3 günlük hava durumu karşına çıkıyor. ayrıca derece yazan yere tıklayınca celcius termometresine göre yazıyor. (yoksa istanbul 39 derece değil )
havadurumu gösteren yerin sağ alt köşesine doğru gelince bi oku işareti çıkıyor. ona basarsan 3 günlük hava durumu karşına çıkıyor. ayrıca derece yazan yere tıklayınca celcius termometresine göre yazıyor. (yoksa istanbul 39 derece değil )
teşekkür ederim saol düzelttim
ama bendeki 7.5 sürümü avadeski de kurdum baya güzelmiş yalnız avadeskin hava durumu göstericisinde bir sorun var tmm havayı yağmurlu gösteriyor da 39 derece ne demek ayrıca çok sade ben onu linkte verilendeki gibi şatafatlı yapmak istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 19 Ocak 2006 21:47:23 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 20 Ocak 2006 0:35:23 >
quote:
Orjinalden alıntı: visualize
hadi beyler en iyi desktop secebiliriz devam edin :))gercekten neden olmasın Technics@
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 20 Ocak 2006 0:56:30 >
Misc - Flyakite OSX Settings renamed to Current User Settings - Flyakite OSX Updater renamed to System Files Updater - Registry Tweaks section renamed to Tweaks - Items in installer/uninstaller all alphabetized - Integrated Special Edition fixes, so only 1 installer is needed - All filenames in installer lowercase (looks nicer) - Removed all extra languages from installer (pack is still universal for all languages) - Lots of other stuff 1 probably forgot - Uninstaller is now created before any files are installed, so any installation that fails due to not enough free space or whatnot, you will still have a fully working uninstaller.
Files - 262 total files moddified now (v2.0 moddified 155 files) - Added 5 .ocx files - Added 44 .exe files - Added 31 .dll files - Added 25 Office files - Added tweak for Internet Explorer -> HeIp -> About IE - Updated time zone map - Updated all AVI animations to versions made by pack - Updated all folder icons so they face the same direction and are all blue - Updated drag and drop cursor overlay - Updated ALL wizard bitmaps - Updated all Administrative Tools icons - Updated small WinRAR toolbar images - Updated IE and Explorer toolbars to Safari style - Updated HeIp and Support Center toolbar to Safari style - Updated User Accounts toolbar to Safari style - Updated LOTS of misc, icons/bitmaps - Updated Shut Down/Log 0ff dialogs - Fixed user icon in Task Manager
Installer - Added 64bit OS detection - Clears icon cache for all users - All options are now unchecked by default - Alerts user if no options are selected - Cleans up old FlyakiteoSX v2.O shortcuts and registry entries - Supports unattended silent installation using the included FlyakiteoSX.ini answer file - Added /48x48 switch to force the installer to use smaller shell32.dll icons - Updated all item descriptions - No longer leaves any files in Temp directory after installation - Full installation tracking. Installer will only uninstall what it has installed, even if same item was installed manually witout FlyakiteoSX - Updated internal readme and license agreement
Uninstaller - Fixed HeIp and Support Center images not uninstalling - Fixed Notepad icon not uninstalling - Redesigned install/uninstall method so no files will ever be missed on uninstall anymore
bende bu paketi kurmuştum 2. versiyonu. ama bilg. güncellemeleri yüklüyor kapanırken. sonra tekrar açtığımda iconlar default windows oluyor bir kısmı. çok canımı sıktı kullanmıyorum artık. bunda böyle bi sorun varmı???
paylaşım için teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: melihozcan
quote:
Orjinalden alıntı: hodolomax
arkadaş sen flyokite osx paketini kurmuşa benziyorsun (hatta öyle) eğer haklıysam sana birşey soracam cvp bekliyom
evet arkadaş son versiyon 3 çok güzel bence boot screen bile degiştiriyoo animasyonlu filan ne sorcan merak ettim
bende bu paketi kurmuştum 2. versiyonu. ama bilg. güncellemeleri yüklüyor kapanırken. sonra tekrar açtığımda iconlar default windows oluyor bir kısmı. çok canımı sıktı kullanmıyorum artık. bunda böyle bi sorun varmı???
paylaşım için teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: melihozcan
quote:
Orjinalden alıntı: hodolomax
arkadaş sen flyokite osx paketini kurmuşa benziyorsun (hatta öyle) eğer haklıysam sana birşey soracam cvp bekliyom
evet arkadaş son versiyon 3 çok güzel bence boot screen bile degiştiriyoo animasyonlu filan ne sorcan merak ettim
yok bi sorun windows updatelerini filanda apıyor açılırken login panelidede sorun filan yok ilk paketi sorunbluydu evet
Abi süper çalışma ellerine sağlık. Bende indirdim denedim bende zaten window blindsin 4.5 versiyonu vardı onla denedim skinleri oldu ama ŞEFFAFLık efekti yok bunun nedeni ne olabilir_? Şimdi Vista Customize Packi indiriyorum onu yükleyince olur mu acaba?
wb5 ile eski versiyonları arasında çok fark var arkadaşım.. hem hız olarak hem pratikte baya fark gördük biz. bunlardan birie şeffaflık.. vst3 ilede çok güzel sonuçlar elde etmen mümkün ama stabil ve sorunsuz bir yükleme için wb5 i tavsiye ediyorum ben..
vt3 te transparent efekti için programla gelen glass2k yazılımınıda kullanman gerekiyo buda sistemi biraz ağırlaştrıyo.. ama wb5de bu programa entegra bi halde yapılmış.. vt3ü glass olmadan yüklersen eğer sistem wb5den daha hızlı çalışır ama şeffaflıkta olmaz.. konunun özü bu
sayfa hakkındaki düşünceler için teşekkürler biçok kişinin emeği var. sende desktopını hallet ve gönder screeninin bian önce
quote:
Orjinalden alıntı: CyBeRBoY
Abi süper çalışma ellerine sağlık. Bende indirdim denedim bende zaten window blindsin 4.5 versiyonu vardı onla denedim skinleri oldu ama ŞEFFAFLık efekti yok bunun nedeni ne olabilir_? Şimdi Vista Customize Packi indiriyorum onu yükleyince olur mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 20 Ocak 2006 11:26:25 >
Bir gün herkes BEŞİKTAŞLı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın!..
evet öyle cyber burası gibi legal sitelerde paylaşılması yasaktır otarz dosyaların, oyüzdende deneme sürümlerini verebiliyoruz ancak..
quote:
Orjinalden alıntı: CyBeRBoY
Abi WB5 diyosun da okumuştum ben yazını en başa koymuşsun onun linkini ama 60 günlük deneme süresi demişsin :(( 60 gün sonra biticekse olmaz ki seriali filan var mı onu sınırsız yapıcak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 20 Ocak 2006 12:10:05 >
quote:
Orjinalden alıntı: CyBeRBoY TEchnics ok sağol ben bi araştırayım paylaşım programlarından şunun crackli 5 versiyonunu. Bu arada şuanki Skinim: LonGhorn (wb 4.5 ile) Onu bi koyayim. Wb5'i indirince vista yaparım onu da koyarım
Orjinalden alıntı: CyBeRBoY TEchnics ok sağol ben bi araştırayım paylaşım programlarından şunun crackli 5 versiyonunu. Bu arada şuanki Skinim: LonGhorn (wb 4.5 ile) Onu bi koyayim. Wb5'i indirince vista yaparım onu da koyarım