Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: VISTA TEMALARI ilk defa!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: delta1, MaNia©, djcenk_58
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Cevap: VISTA TEMALARI ilk defa!! Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
visualize

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Ocak 2006; 12:14:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

metee@ aranıyorsun kardeş nasıl yaptın ?? bekliyoruz...

Babasını kaybedip evsiz kalınca çalı çırpıdan bir yuva yaptı kendine...
Yarın, toprağını kaybeden halkına, çöken çınarın dallarından yepyeni bir yurt kuracaktı.
Atatürk'le Yeniden Tanışmaya Hazırlanın...
canerçelik

14 Ocak 2006; 12:25:01 

arkadaşlar gerçi bir başlıkaçtım ama

http://www.joejoe.biz/joejoe/Download/Vista%20Customization%20Pack.exe bu dosyayı yükledim vista tema çalıştı fakat bilgisayarımın %70 i ingilizce oldu temayı kaldırdım ama türkçe olmadı bilgisayarım ne yapmam gerekiyor

Technics

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Ocak 2006; 12:32:25 

bunu bir arkadaş daha yaşadı.. sorunu aşman için sistemi restore etmelisin.. detayları daha öncede yazdım

metee@ mikrofon sende :)

quote:

Orjinalden alıntı: canerçelik

arkadaşlar gerçi bir başlıkaçtım ama

http://www.joejoe.biz/joejoe/Download/Vista%20Customization%20Pack.exe bu dosyayı yükledim vista tema çalıştı fakat bilgisayarımın %70 i ingilizce oldu temayı kaldırdım ama türkçe olmadı bilgisayarım ne yapmam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 14 Ocak 2006 12:42:26 >

canerçelik

14 Ocak 2006; 12:54:45 

kaldırdım ama yine menüler ingilizce :(

UFUK_ŞEN

Sisteme Gözat

14 Ocak 2006; 13:21:32 

bende kaldırdım ama eklenti ler hala duruyor , şu sol tarafta çıkan saat ve şeffaf görünüm olayı değişmiyor.

Intel CD2 Q6600 2.4@3.6ghz vid 1.228 1.49V //zalman 9700NT-- Gigabyte-EP35C-DS3R (Rev. 2.1) -- 2x2 gb ddr2 800mhz oc platinium

Asus 3870x2 --A+/el-diablo kasa -- samsung 940bw -- G15 keyboard -- G9 mouse -- platronics dsp500
visualize

Sisteme Gözat

14 Ocak 2006; 13:22:22 

sp2 tr yükleyin

Babasını kaybedip evsiz kalınca çalı çırpıdan bir yuva yaptı kendine...
Yarın, toprağını kaybeden halkına, çöken çınarın dallarından yepyeni bir yurt kuracaktı.
Atatürk'le Yeniden Tanışmaya Hazırlanın...
Or_By

14 Ocak 2006; 14:11:11 

ya Technics ben vista yı kaldırdım ama şu glass 2 mi ne onu nasıl kaldırcam bilgisayar yarı vista yarı xp oldu ilk açılışında xp açıldıktan sonra vista oluyo pencereler filan saat masa üstü öğeleri değişmedi ne yapmalıyımda eski haline gelsin?

hodolomax

14 Ocak 2006; 14:37:56 

Benim kullandığım ve çok hoşuma giden bir tema . tavsiye ederim muhakkak deneyin.

bu dosyayı "c:\windows\resources\themes\ " klasörüne çıkartın. sonra görüntü özelliklerinden , "görünüm " bölümüne gelip bu temayı seçersiniz.ekran görüntüsü altta

http://r.apidshare.de/files/11021883/RoyaleV.zip.html (r den sonraki noktayı kaldırın)

Technics

Sisteme Gözat

14 Ocak 2006; 15:12:29 

beyler etmeyin eylemeyin 1000kere söyledim ya.. glass2k sözünü ettiğiniz program kendisi program filesta sizin kullanmanızı yada kaldırmanızı bekliyor.. VTP3 ü bilgisayardan kurarkende kaldırırkende soruyo şunumu kurayım bunumu kaldırayımm. off yaa yapmayın allah aşkına.. sonra geliyosunuz burada yok artık 2 işletim sistemim oldu, menuler neden şeffaf bukadar hazırcı olmayın.. bir paylaşımda bulunuyo burada herkez.. yapmayın program kurmayı kaldırmayı bilmiyosanız lütfen kurmayın yaa!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 14 Ocak 2006 15:17:55 >

Technics

Sisteme Gözat

14 Ocak 2006; 15:16:55 

hodolomax kardeşim o alttaki toolbar linux şeysimi?

quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

Benim kullandığım ve çok hoşuma giden bir tema . tavsiye ederim muhakkak deneyin.

hodolomax

14 Ocak 2006; 15:32:09 

@Technics

alttaki olay mac işletim sistemindeki "dock bar". bunu object dock isimli bi programla yapyorum. aynı işi yapan birkaç program daha var. RK launcher ve Y'z Dock bar isimli . google dan "dock bar for xp" gibi arama yaparsanız karşınıza bu işi yapan programlar çıkacaktır. çok kullanışlı bi program.

1lk4

14 Ocak 2006; 16:47:04 

Yeşil barı.Styler toolbar teması ile yaptım.İsteyen Burdan İndirebilir.
Ben Tema Olarakda Vtp3 ün temasını kulllanmıyorum.Windowblinds programının temasını kullanıyorum.

Vtp3 ün temasını da denedim.Ama WindowBlinds in temasını daha çok beğendim.adamlar Çok iyi bir program yapmış.Makineyi hiç kastırmıyo.
Herkeze tavsiye ederim.Windowblindsle styler xp nin toolbar temasını kullanırsanız benimkinin aynısı olacaktır.Windowblinds in linkini İsteyene Pm lerim.

İconlar bile Vtp3 ün değil.O iconlarıda İconpackagers programı ile yaptım.Ama sistemde Vtp3 Kurulu.Boot ekranını falan değiştirdi.Sitem sanki vista 5270 gibi çalışıyo.Ben aslında 5270i de kurdum.Çok yavaş çalıştığı için Xp ye geri döndüm.Vista kurmuş birisi olarak.VTp3 e 10 üzerinden 7 veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metee -- 14 Ocak 2006 21:38:12 >

Hasan Tekin
freak_oe
Uzaklaştırılmış
gün kaldı.

14 Ocak 2006; 18:03:45 

haju sakin

ama haklı yaa delirttiniz elemanı
quote:

Orjinalden alıntı: Technics

beyler etmeyin eylemeyin 1000kere söyledim ya.. glass2k sözünü ettiğiniz program kendisi program filesta sizin kullanmanızı yada kaldırmanızı bekliyor.. VTP3 ü bilgisayardan kurarkende kaldırırkende soruyo şunumu kurayım bunumu kaldırayımm. off yaa yapmayın allah aşkına.. sonra geliyosunuz burada yok artık 2 işletim sistemim oldu, menuler neden şeffaf bukadar hazırcı olmayın.. bir paylaşımda bulunuyo burada herkez.. yapmayın program kurmayı kaldırmayı bilmiyosanız lütfen kurmayın yaa!!

Bekir__

14 Ocak 2006; 18:33:34 

Arkadaşlar bu saydamlığı nasıl kaldırabiliriz?
Saydamlık hoşuma gitmedi

Tam Bağımsız Türkiye !
AB ve IMF ye Hayır MİLLİ EKONOMİ MODELİ ne EVET
Milli Ekonomi Modeli'ne Dünya Güvendi.Ben Güveniyorum.Sen de güven.

Bekir__