ya Technics ben vista yı kaldırdım ama şu glass 2 mi ne onu nasıl kaldırcam bilgisayar yarı vista yarı xp oldu ilk açılışında xp açıldıktan sonra vista oluyo pencereler filan saat masa üstü öğeleri değişmedi ne yapmalıyımda eski haline gelsin?
Benim kullandığım ve çok hoşuma giden bir tema . tavsiye ederim muhakkak deneyin.
bu dosyayı "c:\windows\resources\themes\ " klasörüne çıkartın. sonra görüntü özelliklerinden , "görünüm " bölümüne gelip bu temayı seçersiniz.ekran görüntüsü altta
beyler etmeyin eylemeyin 1000kere söyledim ya.. glass2k sözünü ettiğiniz program kendisi program filesta sizin kullanmanızı yada kaldırmanızı bekliyor.. VTP3 ü bilgisayardan kurarkende kaldırırkende soruyo şunumu kurayım bunumu kaldırayımm. off yaa yapmayın allah aşkına.. sonra geliyosunuz burada yok artık 2 işletim sistemim oldu, menuler neden şeffaf bukadar hazırcı olmayın.. bir paylaşımda bulunuyo burada herkez.. yapmayın program kurmayı kaldırmayı bilmiyosanız lütfen kurmayın yaa!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 14 Ocak 2006 15:17:55 >
alttaki olay mac işletim sistemindeki "dock bar". bunu object dock isimli bi programla yapyorum. aynı işi yapan birkaç program daha var. RK launcher ve Y'z Dock bar isimli . google dan "dock bar for xp" gibi arama yaparsanız karşınıza bu işi yapan programlar çıkacaktır. çok kullanışlı bi program.
Yeşil barı.Styler toolbar teması ile yaptım.İsteyen Burdan İndirebilir. Ben Tema Olarakda Vtp3 ün temasını kulllanmıyorum.Windowblinds programının temasını kullanıyorum.
Vtp3 ün temasını da denedim.Ama WindowBlinds in temasını daha çok beğendim.adamlar Çok iyi bir program yapmış.Makineyi hiç kastırmıyo. Herkeze tavsiye ederim.Windowblindsle styler xp nin toolbar temasını kullanırsanız benimkinin aynısı olacaktır.Windowblinds in linkini İsteyene Pm lerim.
İconlar bile Vtp3 ün değil.O iconlarıda İconpackagers programı ile yaptım.Ama sistemde Vtp3 Kurulu.Boot ekranını falan değiştirdi.Sitem sanki vista 5270 gibi çalışıyo.Ben aslında 5270i de kurdum.Çok yavaş çalıştığı için Xp ye geri döndüm.Vista kurmuş birisi olarak.VTp3 e 10 üzerinden 7 veriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metee -- 14 Ocak 2006 21:38:12 >
beyler etmeyin eylemeyin 1000kere söyledim ya.. glass2k sözünü ettiğiniz program kendisi program filesta sizin kullanmanızı yada kaldırmanızı bekliyor.. VTP3 ü bilgisayardan kurarkende kaldırırkende soruyo şunumu kurayım bunumu kaldırayımm. off yaa yapmayın allah aşkına.. sonra geliyosunuz burada yok artık 2 işletim sistemim oldu, menuler neden şeffaf bukadar hazırcı olmayın.. bir paylaşımda bulunuyo burada herkez.. yapmayın program kurmayı kaldırmayı bilmiyosanız lütfen kurmayın yaa!!
Technics e sorarsan o daha iyi yardımcı olacaktır. ben bu pack i yüklemedim. glass 2k programı ile yapıyorum ben saydamlık olayını. eğer program ekle/kaldır da varsa uninstall etmeyi dene.
quote:
Orjinalden alıntı: bekir__
quote:
Orjinalden alıntı: hodolomax
saydamlık bilgisayarda bi kasıntı meydana getirir. çok pencere açtıkça bu daha bariz şekilde hissedilir. normaldir
quote:
Orjinalden alıntı: bekir__
Bide hafiften bi kasıntı başladı sanki. Bu konuda bilgisi olan var mı?
peki saydamlığı kapatamıyıoruz mu? ilk sayfada bunla ilgili bişey yazıyo ama anlamadım
Kurdum özellikle saat olayını çok beğendim ama aryüz olarak çok alışmışım şu anda da stylexp kullandığım için uninstall ettim. Yinede çok güzel temalar var teşekkürler
metee wb bende kullandım ama sistemi vtp ye göre daha çok kasıyo o.. (glass hariç) windows blindsde öyle bi tema vardı bende ama pencerenin üstünden tutamıyodun haaala öylemi acaba? vista beta için yavaş demişsin ama bidual yapıcam onuda ben sisteme.. çok merak ettim artık.. kaç sene oldu işletim sistemi çıkartmadılar haala böyle tema manyağı yaptılar bizide sıkıntıdan :)
quote:
Orjinalden alıntı: metee
Yeşil barı.Styler toolbar teması ile yaptım.İsteyen Burdan İndirebilir. Ben Tema Olarakda Vtp3 ün temasını kulllanmıyorum.Windowblinds programının temasını kullanıyorum.
Vtp3 ün temasını da denedim.Ama WindowBlinds in temasını daha çok beğendim.adamlar Çok iyi bir program yapmış.Makineyi hiç kastırmıyo. Herkeze tavsiye ederim.Windowblindsle styler xp nin toolbar temasını kullanırsanız benimkinin aynısı olacaktır.Windowblinds in linkini İsteyene Pm lerim.
İconlar bile Vtp3 ün değil.O iconlarıda İconpackagers programı ile yaptım.Ama sistemde Vtp3 Kurulu.Boot ekranını falan değiştirdi.Sitem sanki vista 5270 gibi çalışıyo.Ben aslında 5270i de kurdum.Çok yavaş çalıştığı için Xp ye geri döndüm.Vista kurmuş birisi olarak.VTp3 e 10 üzerinden 7 veriyorum
Saydamşığı kapatamıyoruz mu????? Bi de longhornslidebar a tıklayınca " runtime error 429, active x component cant creat object" diyor., ve yandaki bar ı açamıyorum. çaresi var mı? Bu arada teşekkürler. bu sorunları halledebilirsem benim içinde güzel bişiy olacak.saolun
bekir@ o saydamlıkla ilgili daha yukarda cinnet geçirdim nediiyim ben daha bilmiyorum.. arkadaşım programın adı glass2k tryda bas üstüne disable et.. slidebarı paylaştım daha önceden bu başlıkta bakbi oku orayı istersende çek
quote:
Orjinalden alıntı: hodolomax @Technics alttaki olay mac işletim sistemindeki "dock bar". bunu object dock isimli bi programla yapyorum. aynı işi yapan birkaç program daha var. RK launcher ve Y'z Dock bar isimli . google dan "dock bar for xp" gibi arama yaparsanız karşınıza bu işi yapan programlar çıkacaktır. çok kullanışlı bi program.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 14 Ocak 2006 23:53:46 >
quote:
Orjinalden alıntı: ViRuS134
Ya Technics bir de bir sorum daha olcak O en basta Bilgisayar acılırken hani Windows Xp yazısı var ya o neden degişmiyo yaa BEn denedim hatta Load dan baktım hepsine sectim ama bir turlu olmuyoo...
Technics.Sanırım Windowblins'in eski versionunu kullandın.Eski versionları Güzel değildi.Adamlar 5.0 versionunu çıkardı.Çok güzel olmuş.Hiç kastırmıyo eskisi gibi değil. Normal Xp teması gibi sorunsuz çalışıyo.Vista temasını da çok güzel yapmışlar.Kesninlikle denemelisin. Linkini Free Olmadığı için yazamıyorum Merak ediyorsan Kesinlikle Vistayı kurmalısın.5270 sürümünü kur.En iyisi o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metee -- 15 Ocak 2006 15:44:28 >
mac bilgisayarlardaki "dock bar" özelliğini windows xp de uygulamak mümkün. bunun için birkaç program adresi vereceğim. bu adreslerden programları yükleyip kullanabilirsiniz.
Bu programları yükledikten sonra istediğiniz icon,jpg,png gibi resim dosyalarını istediğiniz programlar için kısayol olarak bu menülere ekleyebiliyorsunuz. ayrıca farklı iconlar bulmak için http://www.deviantart.com da dock icons diye bölüm var. incelersiniz çok güzel iconlar mevcut.
wb 5.0 ı buldum mete bende ama dediğin gibi normal şekillerde yüklenmiyo malesef..
quote:
Orjinalden alıntı: metee
Technics.Sanırım Windowblins'in eski versionunu kullandın.Eski versionları Güzel değildi.Adamlar 5.0 versionunu çıkardı.Çok güzel olmuş.Hiç kastırmıyo eskisi gibi değil. Normal Xp teması gibi sorunsuz çalışıyo.Vista temasını da çok güzel yapmışlar.Kesninlikle denemelisin. Linkini Free Olmadığı için yazamıyorum Merak ediyorsan Kesinlikle Vistayı kurmalısın.5270 sürümünü kurma ama
işte metee'nin söylediği WB 5.0 programının deneme sürümünü yüklediğimde aldığım sonuç.... Program değişmiş.. şuana kadar gördüğüm iyi Windows kabuk uygulama araclarından biri olmuş.Ancak VTP3 le kıyaslamak doğru olmaz, Çünkü VTP3 daha entegre bir yapıya sahip oyüzden çok daha hızlı geldi bana..programın kendi bünyesinde baya bugları var.. düzeltiğinde gayet güzel bir program olacağını düşünüyorum..
işte metee'nin söylediği WB 5.0 programının deneme sürümünü yüklediğimde aldığım sonuç.... Program değişmiş.. şuana kadar gördüğüm iyi Windows kabuk uygulama araclarından biri olmuş.Ancak VTP3 le kıyaslamak doğru olmaz, Çünkü VTP3 daha entegre bir yapıya sahip oyüzden çok daha hızlı geldi bana..programın kendi bünyesinde baya bugları var.. düzeltiğinde gayet güzel bir program olacağını düşünüyorum..
arkadaş bende senin ilk linkte verdiğin vista customization pack yüklü ama ben oarta resimde gözüken saydam vista temasını arıyorum ama sadece pencere kenarları saydam olacak yani kısacası ortadaki temayı çok beğendim Allah'ın izni peygamberimizin kavliyle senin vista temasını benim biligisyara istiyorum
puhhah mesaja bak :) öldüm gülmekten... bunun için vtp3 ü kaldırıp verdiğim linkteki wb5 i kurman lazım arkadaşım. ortadaki temanın linkide geliyo yakında ama metenin tema ondan çok daha iyi bence haberin olsun
quote:
Orjinalden alıntı: achfighter
arkadaş bende senin ilk linkte verdiğin vista customization pack yüklü ama ben oarta resimde gözüken saydam vista temasını arıyorum ama sadece pencere kenarları saydam olacak yani kısacası ortadaki temayı çok beğendim Allah'ın izni peygamberimizin kavliyle senin vista temasını benim biligisyara istiyorum
puhhah mesaja bak :) öldüm gülmekten... bunun için vtp3 ü kaldırıp verdiğim linkteki wb5 i kurman lazım arkadaşım. ortadaki temanın linkide geliyo yakında ama metenin tema ondan çok daha iyi bence haberin olsun
quote:
evet metenin skinini gördüm süper valla o skin windows blinsla mı çalışıyo acaba ve o skini nasıl yükleriz şansa bak benden yaklaşık 10 saniye önce linkini vermişsin ayrıca link çok yoğun diyor zahmet olacak ama hemenpaylaşa upload etseniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 15 Ocak 2006 16:40:28 >
evet dediğimi yap işte.. önce vtpyi kaldır düzgün bişekilde (ben kaldırmadan kullanıyorum ama sen kendini garantiye all) sonra verdiğim linkten windowblindsi kur sonrada metenin attığı dosyayı çek ve yükle olay budur
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
quote:
evet metenin skinini gördüm süper valla o skin windows blinsla mı çalışıyo acaba ve o skini nasıl yükleriz
evet dediğimi yap işte.. önce vtpyi kaldır düzgün bişekilde (ben kaldırmadan kullanıyorum ama sen kendini garantiye all) sonra verdiğim linkten windowblindsi kur sonrada metenin attığı dosyayı çek ve yükle olay budur
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
quote:
evet metenin skinini gördüm süper valla o skin windows blinsla mı çalışıyo acaba ve o skini nasıl yükleriz
metenin attığı dosya nerdeki baktım ama göremedim rarlı dosyayı indirdim ama bunun içinde yalnız temanın kendisi var bu tema winsows blindsla çalışıyo galiba onu nerden bulcaz edit: harbiden de ben körüm galiba link verilmiş ben hala ne soruyom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 15 Ocak 2006 16:46:09 >
Sormak istediğim birşey var bilgisayarınızda şu an tek işletim sistemi olarak Win Vista mı var? Ayrıca Vistadan Beta olduğu halde istediğiniz verimi alabiliyormusunuz?Yada başka işletim sistemide kudunuz mu?
Sormak istediğim birşey var bilgisayarınızda şu an tek işletim sistemi olarak Win Vista mı var? Ayrıca Vistadan Beta olduğu halde istediğiniz verimi alabiliyormusunuz?Yada başka işletim sistemide kudunuz mu?
Vista kurulu değil pc de Nerden çıkardın Xpnin üzerine modifiye ettik.Topiği baştan sona oku anlarsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metee -- 15 Ocak 2006 17:10:15 >
Technics@ Herşey tamam da.Niye eski iconları kullanıyorsun.İconlar için Süper bi program var.İconpackager.Adında Kesinlikle Tavsiye ediyorum.Onuda dene.Olmazsa Arkadaşlara Ek Olarak tavsiye ederiz.Eğer istersen Linki pmlerim sana.O değilde O zaman VTp3 ün Bi anlamı kalmayacak
Technics@ Herşey tamam da.Niye eski iconları kullanıyorsun.İconlar için Süper bi program var.İconpackager.Adında Kesinlikle Tavsiye ediyorum.Onuda dene.Olmazsa Arkadaşlara Ek Olarak tavsiye ederiz.Eğer istersen Linki pmlerim sana.O değilde O zaman VTp3 ün Bi anlamı kalmayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 15 Ocak 2006 22:31:00 >
Herşeyi değiştirdik.Birde Mause İşaretleri değiştirelim.Sade ve Mükkemmel.Kesinlikle deneyin Mac os X Cursors BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ Denetim masasında.Fare seçeneği var.işaretçilere gelin.Değiştirmek istediğin imlecin üzerine gelip 2 defa tıklayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metee -- 15 Ocak 2006 23:47:44 >
muahha ben attım 1saat önce :) (aramızda kalsın açılmadı makine :p ) autopatcher yükledim ondan oldu gerçi benimki) deniyorum amd yi bana nekadar tahammül edebilecek diye heheh.pırıl pırıl şuanda artık ... şimdilik
quote:
Orjinalden alıntı: visualize
makinalar formata dogru yaklaştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 15 Ocak 2006 23:46:51 >
muahha ben attım 1saat önce :) (aramızda kalsın açılmadı makine :p ) autopatcher yükledim ondan oldu gerçi benimki) deniyorum amd yi bana nekadar tahammül edebilecek diye heheh.pırıl pırıl şuanda artık ... şimdilik
quote:
Orjinalden alıntı: visualize
makinalar formata dogru yaklaştı
autopatcher bende yüklemiştim vaktiyle ama sonra kaldırdım...Ghost sagolsun bu ara da takılırsam uçarım cok indi bindi yaptık ama daha tık yok..
Technics biri senin topic aynısını başka bir forumda vermiş yeni copy paste yapmış ama ne unutmuş biliyormusun http://****.de/file da aynen böyle almış tabi o forumda öyle bir engelleme yok
(http://r.apidshare.de/files/10084050...k_3.0_.zip.htm ("r"den sonraki noktayı kaldırın linki girerken) demiş...
Technics biri senin topic aynısını başka bir forumda vermiş yeni copy paste yapmış ama ne unutmuş biliyormusun http://****.de/file da aynen böyle almış tabi o forumda öyle bir engelleme yok
(http://r.apidshare.de/files/10084050...k_3.0_.zip.htm ("r"den sonraki noktayı kaldırın linki girerken) demiş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 16 Ocak 2006 1:38:20 >