LaYLoNDoN
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
|
 |
|
25 Temmuz 2008; 14:53:26
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tarikaltuncu arkadaşlar aranızda temalarla fln hiç oynamayan ve vista kullanan biri varsa C:\Windows\Resources dizinini upload edebilirmi?ben bi ara burayı karıştırmıştım şimdi başıma bela olacak sanırım orjinaline çevirmem gerekiyor... vistanın dvd sini tak ... format atar gibi işleme gel sadece sistem yenileme seçeneği olucaktır ona tıkla bütün windows içineki bileşenleri eski haline getir ... @Herhangibiinsan Masaüstün aşırı klasik ve sade tabiki bu senin zevkin saygı duymak düşer ama yukarıda diğer sayfalarda tasarlanmış desktopları görürsen senin çoooook gerilerde bir sırada kalıyo ... arkaplan resmin çok iğrenç sağ alttaki o kutucuk ne işe yarıyor bilmiyorum ... alt stün güzel gibi duruyo ama... hayalgücünün sınırlarının bukadar olduğuna kesinlikle inanmıyorum .. biraz daha zorla kendini daha güzel şeyler çıkacağına eminim @(Yakamoz) dostum şimdiye kadar kimsenin isteğini geri çevirmedim ama evdeki iconlarıma ulaşmam ve sana göstermem şuan mümkün değil... en erken 1 hafta sonra eve gidicem sana yardımcı olucak iconlarım var arşivin içinde ...
|
|