iconpackager ve avedesk yükledim desktopum daha düzenli hale geldi sayılabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
doğru bu url ler sorun yok masaüstün seninde güzel ama ikonlarını düzenli hale getirsen daha iyi olabilir.. bunuda ilk sayfada bulabilirsin @furkan. 43.DESK senin eline sağlık...
buarada foruma mesaj atarken ufak tefek ekleyeceğin yazılar için yeni post atmayıp, mesajlarımızın sağ üzerindeki "değiştir" ile yazılı mesajlarını düzenlersen forumda gereksiz kirlilik yaratmamış oluruz..
quote:
Orjinalden alıntı: furkan_bjk_x
[URL=http://img50.imageshack.us/my.php?image=furkan8mq.jpg ][IMG]http://img50.imageshack.us/img50/7436/furkan8mq.th.jpg[/IMG] bana bu url verildi
sana yeni bir url versen (masaüstümü yeniledimde) onla değiştirebilirmisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_bjk_x -- 12 Mayıs 2006; 13:26:18 >
arkadaşlar ben pod xp yükledim. ama siyah yapamıyorum bir türlü. black vista yı indirdim ama neyi nereye koycam bilmiyorum. uğraştım ama o kadar çıkamadım işin içinden. yardım pls.
Yok tech benim aradıklarım biraz külfetli hatta bende 3 sayfa önce hem winamp hem wmp için skin verdim de hepsi için eq. olsun liste olsun visu. olsun hepsi ayrı ayrı pencerelerde açlıyor ben hepsinin tek bir arada toplandığı skin leri arıyorum ör:wmp skinin "9seriesdefault" olanı skin seçici de....
Orjinalden alıntı: Unzaga arkadaşlar ben pod xp yükledim. ama siyah yapamıyorum bir türlü. black vista yı indirdim ama neyi nereye koycam bilmiyorum. uğraştım ama o kadar çıkamadım işin içinden. yardım pls.
hehe ben de biras uuraştım bu konuda.. şöyle ki.. ilk rar dosyasını açtığımızda karşımıza "BlackVista_V1.1b.podSkinPack" diye bi dosya çıkıyo ya..uzantısız bi dosya bu.. daha doğrusu yanlış uzantılı... onun uzantısını .rar yapıyosun ilk önce.. daha sora bu rar dosyasını açtığında içinden PlugPod dizini ve BlackVista isimli bi dosya çıkıyo.. bunları alıp PodXP'nin olduğu dizine atıyosun.. podxpde de masaüstüne eklemiş olduun podların üzerine sağ tıklayındca gelen skins menüsünden siyah podlara ulaşabilrsin bunları yaptıktan sonra...
uzantı değiştirmek her zaman işe yarar...
edit: orj. plugpod dizinini yedekle ilk önce.. noooolur nooooolmas
bu da masaüstüm.. şebolu ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclops_ -- 13 Mayıs 2006; 14:01:21 >
tema paketlerinden birini iş yerinde indirip makinaya yükledim gayet güzel oldu cd'ye çekip eve götürüp kendi makinama yükleyeyim dedim yükledim pencereler bir anda klasik görünüm aldı windows'un kendi standart pencereside kayboldu klasik pencereyi sevmadiğim için deliye döndüm temeyı geri kaldırdım ama halen klasik yedek da almamışdım ne yapacam bilmiyorum daha geçen formatlamışdım...
ok hiç sıkma canını hallederiz..öncelikle bilgisayarın geri yükleme noktası otomatik olarak oluşur genelde zaten önce bunu bir kontrol et, eğer varsaki eminim vardır, eski bir zamana yükle bilgisayarını... Şimdi gelelim sevgili dostum yeni bir tema paketi kurup bilgisayarını güzel bir hale getirmeye yeni bir paket çek çekmediklerinden mesela vtp3 veya vcp3,6 yı çek veya radium pack.. ve kur sonra gel bakalım yine
quote:
Orjinalden alıntı: Sevdayelleri
tema paketlerinden birini iş yerinde indirip makinaya yükledim gayet güzel oldu cd'ye çekip eve götürüp kendi makinama yükleyeyim dedim yükledim pencereler bir anda klasik görünüm aldı windows'un kendi standart pencereside kayboldu klasik pencereyi sevmadiğim için deliye döndüm temeyı geri kaldırdım ama halen klasik yedek da almamışdım ne yapacam bilmiyorum daha geçen formatlamışdım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 13 Mayıs 2006; 20:35:17 >
ok hiç sıkma canını hallederiz..öncelikle bilgisayarın geri yükleme noktası otomatik olarak oluşur genelde zaten önce bunu bir kontrol et, eğer varsaki eminim vardır, eski bir zamana yükle bilgisayarını... Şimdi gelelim sevgili dostum yeni bir tema paketi kurup bilgisayarını güzel bir hale getirmeye yeni bir paket çek çekmediklerinden mesela vtp3 veya vcp3,6 yı çek veya radium pack.. ve kur sonra gel bakalım yine
Bana asker resimlere gönderebilirmisiniz elinde sniper ve nişan almiş şekilde olsun avatar veya wallpaper farketmez teşekkürler
32 sayfada böyle bir wallpaper a rastlamadım sanırım yok Oyun sitelerinden aksiyon oyunlarına bakarsan wallpaper bölümlerinde artist sniperları bulabilirsin
Dediğim gibi iconlar arsında dolaşırken sen vermşsin iyiler elime geçtikçe bende buraya yansıttım Cursorlara ağırlık verdim başka başlık açmış arkadaşalar yeterli gelmedi herhalde onları gözetelim dedim
"Efendiler, Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık, Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için, mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre uygun yapmak, yürümek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatiyle, ecnebilerin planlarıyla yükseltilebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir" Gazi Mustafa Kemal 6 Mart 1922, Büyük Millet Meclisi
@extreme okunduğu gibi yazdım @mesut Program Avedesk
Teşekkürler . Bi deneyelim bakalım yapabilecekmiyiz
"Efendiler, Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık, Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için, mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre uygun yapmak, yürümek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatiyle, ecnebilerin planlarıyla yükseltilebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir" Gazi Mustafa Kemal 6 Mart 1922, Büyük Millet Meclisi
@blue @umutchan ellerinize sağlık harika hepside... @extreme_mac masaüstü direk olayın duayeni olduğunu gösteren cinsten hocam. ellerin dert görmesin. update'liyorum yeni masaüstünü.. buarada aynı winamp skinini kullanıyoruz.. ilk defa bukadar uzun süre bir skine takılı kaldım.. bu çok hoşuma gitti benim nedense..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 15 Mayıs 2006; 21:23:52 >
arkadaşlar ben wb5i yükledim pcyi kapatıp açınca acayip kastı resmen kitlendi herşey üstelik biraz önce formatlamıştım bilgisayarı ekran çözünürlüğünden olabilir mi 1024*768 yoksa sp2 ile alakalı bi olaymı yardımcı olun lütfen...?
böyle bir sorunu ilk defa duydum. bilgisayarın açılışında çok sayıda program çalıştığı için kitlenmiş olabilir. bilgisayarın donaımla ilgili bilgi verebilirmisin biraz.
quote:
Orjinalden alıntı: eLaLembiaLem
arkadaşlar ben wb5i yükledim pcyi kapatıp açınca acayip kastı resmen kitlendi herşey üstelik biraz önce formatlamıştım bilgisayarı ekran çözünürlüğünden olabilir mi 1024*768 yoksa sp2 ile alakalı bi olaymı yardımcı olun lütfen...?