Bildirim
dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (949. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: 2smoke
quote:
Orjinalden alıntı: Evolution
2smoke hocam iconları şu an paylaşabilir misin yoksa bizede bir hafta sonra mı?Birde kullandığın mesajlaşma programı nedir? Ekrem Abi senin desklerle meşhur olacak sanırım her deskte adı var
He yaw, sorma, meşhur ettik adamı, msj programı adium.
İkonları biraz bekleyeceksin :)
Sabırsızlıkla bekliyorum
şimdilik wallpaper'ı alalım en azından
_____________________________ Apple Watch S5 | iPhone 11 Pro Max 256GB | Apple TV3 | iPad Mini Retina 32GB WiFi Cellular
-
cakalll bnm wallı koymusun hemen insan en azından altına adımı yazardı :)quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
Ban süremde ölesine yaptıgım bi calısma
No MatteR
DESKTOP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathetic09 -- 7 Kasım 2008; 23:00:02 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
İyi düşünmüssün abi saoL ;)
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: delta1
quote:
Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN
adamın biri yine gitmiş ALLAH ALLAH neden acaba

dinime küfreden müslüman olsa diye bir laf wardırya şimdi o lafı iice anlıyorum
admın biri yine gitmiş dien adamın kendisio yok ortada

Yahu kaç zamandırlı görüyorum siz neden birbirinize dalaşıp duruyorsunuz?_____________________________ ?
-
@2smoke Abi senin kullandığın orjinal wall'ı da atarmısın. _____________________________ Apple Watch S5 | iPhone 11 Pro Max 256GB | Apple TV3 | iPad Mini Retina 32GB WiFi Cellular -
Sanırsam kendine özgü bi wall evolution o wall ;) DA dada istediğimde vermemisti =) Only personel bilemem neymis

abi aklımızda o masaüstlerinden daha güzel masaüstleri war ama yapabilecek ne icon ne VS. nede PS yeteneği war ;)
Verdiğin Siteler Benim Çok işime Yarıyacak Gibi 2smoke Saol
-
Emegine saglık abi...
_____________________________ -
Arkadaşlar XP SP3 ile çalışan VTP versiyonu yok sanırım değil mi? _____________________________ -
quote:
Bakın bildiğim bazı siteleri yazıyım size, geneli DA bağlantılıdır ama hergün güncellenir, yani DA da belki kaybolabilirsiniz, ama bu sitelere her gün bakarsanız en yeni şeyleri görürsünüz sürekli. Ekleyin sık kullanılanlara bakın hergün...
Windows teması kullanlar (windowsun arayüzünu sevenler için)
www.aeroxp.org
www.wincustomize.com
www.jcxp.net
www.jeojeo.org
www.vistastyles.org
www.winmatrix.com
MAC teması kullananlar
www.aqua-soft.org
www.guistyles.com
www.osx-e.com
www.galaxigui.com
Genel İçerik (windows/mac)
http://aoq.blog30.fc2.com/
www.customize.com
www.mydesktop.xtreemhost.com/forum
www.deviantart.com
www.iconfactory.com
Sadece Mac
www.macthemes2.net (windows için wall/png icon bulabilirsiniz)
www.jonasraskdesign.com
www.lbaumann.com
Benim tavsiyem wallpaper siteleri
www.pixelgirlpresents.com
www.skins.be
http://wallpapersmania.nnm.ru
www.interfacelift.com
www.caedes.net
www.vladstudio.com
Abi siteler ve İcon paketi icin saoL bide cok önemli bir unsur olan ico. format co beyendiğimizi icns.(MacOs icon) formatlı iconlar oluyor fakat windowsumuzda kullanamıyoruz Alın size Convert sitesi >Not: Sadece icns. yi ico. ve Png ye cevirir ;)
http://www.eisbox.net/iconvert/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathetic09 -- 8 Kasım 2008; 19:51:03 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
www.convertico.com sitesini de kullanabilirsiniz. _____________________________ Apple Watch S5 | iPhone 11 Pro Max 256GB | Apple TV3 | iPad Mini Retina 32GB WiFi Cellular -
;) LoLz _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Atatmam kardeşim, zaten yukarıdakinin aynısı, bi tek sağında carbon yazıyor. Biraz kendi hayal gücünüzle bişeyler yapın arkadaşlar, ben ne yapsam ertesi gün aynısını yapmaya çalışıyor herkes. Şöle düşünün bide ben mac kullanıyorum, o yüzden attığım masaüstleri genelde aynı oluyor, mac windows kadar esnek değil. Mesela en basitinden windows un görev çubuğu 4 yöne birden gidebiliyor, ama mac in finder i her zaman üst tarafta.
Ben sizin yerinizde olsam DA ya gidiip ordaki windows masaüstlerine biraz göz gezdirirdim daha çok fikir sahibi olmanız açısından.
Bakın;
http://flowercold.deviantart.com/art/the-4-years-102530238
http://firstfooter.deviantart.com/art/r-e-t-r-o-102657579
http://sinedrock.deviantart.com/art/GAIA-MONO-08-100378406
bunlar hep değişik tarzlar, bunlar gibi 100 lerce var, ama sizin attıklarınızın çoğu birbirinin aynı nerdeyse.
Ben zamanında dediydim de dinlemediler
Bu arada yeni iconlar çok güzel olmuş._____________________________
-
yaw beyler bu avedeskte 37,22 GB 24,22 FREE gibi bilgi yazısı oluyor ya bn onu bir türlü yapamadım ayarlar nedir acaba ??? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
yaw ne tarafa bakcagımı şaşırdım:)amma uzamış konu:)vista ultimate kullanıyorum macosx temasını yükleyebilirmiyim buna?kabacana bi anlatırsanız sevinirim:D _____________________________ -
quote:
Buyrun arkadaşlar sizlere süper bir hizmetim daha olsun :)
Uygulamanın adı SPEED DIAL
Opera kulllananlar bu isme pek yabancı değil, amaç en çok girdiğimiz sitelerden oluşan bir sayfa hazırlayıp browseri açtığımızda bu sayfayı kısayol olarak kullanmak.
Haliyle Operadaki gibi profesyonel değil tabiki, basit bir html kodu ve PS ile yapılmış bişey, ama benim çok işime yarayacağı kesin. Eminim sizinde işinize yarayacak..
Önce resimi bir ekleyelim.
Bu benim açılış sayfam, dolayısı ile içindeki önizlemeler(kısayollar) kendi tercihlerim doğrultusunda oluşturuldu.
Siz nasılmı yapacaksınız;
Paket içinde yazıyor, çok basit önce kendi tercihleriniz doğrultusunda 9 adet 132x132 resim hazırlayacaksınız.
Daha sonra sdial.html isimli dosyayı herhangi bir text editörü ile açarak linkleri değiştireceksiniz.
Paket içindeki dosyayı okuyun.
Daha ilerde kendi tercih motoru olan versiyonu yapacam, ama buda hiç yoktan idare eder.
Paketi istediğiniz yere açın, daha sonra tarayıcınızın home page ini sdial.html olarak gösterin.
Örneğin benimki ;
file:///Users/Smoke/Sites/sdial/sdial.html
bu şekilde. Siz file:/// kısmından sonra kendi yolunuzu yazacaksınız.
Buyrun burdan..
http://mydesktop.xtreemhost.com/forum/index.php?topic=824.0
Safari 4 beklentilerim arasında olan bir calısma bu hoş emegine saglık Smok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı