ya aslında xpden sıkıldım artık .... Bir MACOS FORMATI ATSAMMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMANERDEN BULUCAM .. BİDE BİŞEY SORUCAM MAC AÇIK KODLU BİR YAZILIMMI ... YOKSA PARALIMI BUDA...
Vallaha ben torrentlerden buldum ama bayagı bi uğraştım sistem düşükte benim hemde çok düşük... sora kuramadım 2 hafta kadar ugraş sonucu forumdan bi tanıdık yardımcı oldu,,kurdu saolsun.. Nettte torrentlerde hem mad için,hemde intel için olan uyumlu versiyonlar dolaşıyor... Arıcaksın bulcaksın yada öncelikle bu forumda macos başlıklı konulara gidip biraz bilgi toplamalısın
Arkadaşlar burdan Vista Inspirat 2 Config adında bir dosya indirdim XP özellikli bilgisayarıma bir çok vista özelliği geldi temalar filan anlayacağınız gayet güzel oldu klasörler de değişti vistada ki gibi oldu.
Bunlar iyi iyi de bir sorun var.
Ekle/Kaldır açılmıyor. bunu nasıl çözebilirim?
ve
mesela tekrar eskisi gibi görünüm kazandırmak istediğimde ne yapacam?
Acaba bu konular da beni aydınlatabilir misiniz?
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
26 Mayıs 2008; 16:20:10
quote:
Orjinalden alıntı: mad_tramp75
quote:
Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN
MASAÜSTÜMÜN SON HALİ ARKADAŞLAR SİZCE DAHA NE EKLERSEM HOŞ BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRIRIM......
GÜZEL AMA BİRAQZ KARIŞIK GİBİ!
BEN PEK KARIŞIK OLMASINI SEVMİYOM DA ONDANDIR.
BENİM HOŞUMA GİDEN TEMA SADE GÖRÜNÜMLÜ OLANDIR...
yeni masaüstüm için imzama bak
LaYLoNDoN
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
26 Mayıs 2008; 16:24:44
quote:
Orjinalden alıntı: KeShhh®
quote:
Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN
ya aslında xpden sıkıldım artık .... Bir MACOS FORMATI ATSAMMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMANERDEN BULUCAM .. BİDE BİŞEY SORUCAM MAC AÇIK KODLU BİR YAZILIMMI ... YOKSA PARALIMI BUDA...
Vallaha ben torrentlerden buldum ama bayagı bi uğraştım sistem düşükte benim hemde çok düşük... sora kuramadım 2 hafta kadar ugraş sonucu forumdan bi tanıdık yardımcı oldu,,kurdu saolsun.. Nettte torrentlerde hem mad için,hemde intel için olan uyumlu versiyonlar dolaşıyor... Arıcaksın bulcaksın yada öncelikle bu forumda macos başlıklı konulara gidip biraz bilgi toplamalısın
Benim Intel Sistemimde gayet iyi ... İntel pentium D 3.2 işlemcim var .. 2gb kingfston ram .... 512 mb shappire x1950 pro ekran kartım var vs....
Bilgisayar Mühendislği ve Temel Programlama 2. sınıf Öğrencisiyim... kendimi tanıtıyım dedim
bulabilirsen intel uyumlu bir macos dediğin gibi biraz araştırıp iyi olur tasarımı çok hoşuma gidiyo... xpden sıkıldık artık....
Benim Intel Sistemimde gayet iyi ... İntel pentium D 3.2 işlemcim var .. 2gb kingfston ram .... 512 mb shappire x1950 pro ekran kartım var vs....
Bilgisayar Mühendislği ve Temel Programlama 2. sınıf Öğrencisiyim... kendimi tanıtıyım dedim
bulabilirsen intel uyumlu bir macos dediğin gibi biraz araştırıp iyi olur tasarımı çok hoşuma gidiyo... xpden sıkıldık artık....
mac lerde örneğin intel uyumlu bir mac os bulabilsek buna ayrıyetten sistemimizdeki donanımların driverlarını kurabiliyormuyuz?Örneğin benim notebook en çok macbook pro ların konfigürasyonuna benziyor bunun için mac book pro için hazırlamış bir mac os sürümümü bulmam gerek?