Ötesi yok.. Windows XP için hazırlanmış en muhteşem skin paketidir..Xpnizin görüntüsünü tamamen Vistaya dönüştürür.. Türk sitelerinde ilk defa yayınlanıyor..program 64 bittir, yani x64tede sorunsuz çalışır. Lütfen kullandıktan sonra herkez kendi masa üstünden screen alıp buraya göndersin.. kolay gelsin
Not: Kurulum sırasında işletim sisteminizde doğacak hasarları gözönünde bulundurun.. Hiçbir şekilde enufak birsorumluluk kabul etmiyorum.. (1-Kurulum öncesinde windowsunuzda restore noktası oluşturmayı ihmal etmeyin...Doğabilicek sorunları başlamadan sıfırlayabilirsiniz böylece... 2-Kurulum sırasında çıkan ekranda sol altta preview diye bi seçenek var bununla çıkan menulerdeki seçimlerin hangisi ne işe yarıyor ön izleme yaparak yükleme şansına sahipsinizz...) 3-sorun yaşayan arkadaşlar lite versiyonu deneyebilirler..
Technics kardeş aynen sorun ss deki gibi:) herşey düzgün ama side bar çalşmıyor.Böyle ss deki boş.Side barda bişeyi değiştirim dediği,m zaman "uharc.exe" aşağıda çalışıyor yani daha önceki kurulumda "uharc.exe" yi bulamamıştı bende netten System32 içine atmıştım nasıl çözücem ben bunu:) 4 kere repair ettim ve 4 kere yeniden kurdum hep aynı sorun:)
dostum "YZ Shadow" isminde bi programla yaptım. transparent olayını da istediğim pencereye yapabiliyom. onu da "Glass 2K" programlarıyla yaptım google dan isimleriyle aratın çok hoş programlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodolomax -- 9 Ocak 2006 16:28:40 >
ok. saol paylaşımlar için.. glass2k bu vtp3 ün içinde geliyo buarada
quote:
Orjinalden alıntı: hodolomax
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
quote:
Orjinalden alıntı: hodolomax
bi ss de benden
hocam alttaki mavi gölgeleri neyle yaptın yav?
dostum "YZ Shadow" isminde bi programla yaptım. transparent olayını da istediğim pencereye yapabiliyom. onu da "Glass 2K" programlarıyla yaptım google dan isimleriyle aratın çok hoş programlar.
YA arkadaşlar gerçekten mükemmelsiniz yaw hyran kaldım wallaha bu topic i açan arkadaşın ellerinden öpüyorum fazla abarttım ama değer süper ya bu vista ellerinize sağlık BYE BYE eyw
YA beyler ben yuklerken hep File not Found dedi bir kac kere ve sonra Yeniden baslattım sadece hosgeldiniz ekranı degismis o kadar neden acaba neyi yanlıs yaptım ??? vtp.sif dosyasıyla ilgili mi
kardeşim öncelikle bittim screenlerine, ve o alttaki barı nasıl yaptın çğrenmek istiyorum.. sorununa gelince
http://r.apidshare.de/files/10742125/SideBar.rar.html (noktayı kaldırmayı unutma sakın) buradan sana upload ettiğim "SideBar.exe" + "sidebar.cache" dosyalarını ve "Clocks" + "Skins" klasörlerini çekip Windows unun içinde oluşturacağın "SideBar" isimli klasöre kopyala... sonrada sidebar.exe ye 2kere tıkla .. umarım olur
quote:
Orjinalden alıntı: ramroat nerede benim ss im ya:)
Ufaltılmış ön izleme resmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 9 Ocak 2006 23:29:59 >
Temalarını masa üstünde sağ klik /özellikler/görünüm/pencere ve düğmelerden seçebilirsin..eğer yükleme gerçekleşmişse tabi..sif dosyasıyla alakalı bidurum yok.. yüklerken vtp nin klasöründe durması yeterli.. eğer yapamadıysan repairle düzeltebilirsin hatalarını.. nasıl olduğunu yukarıda yazdım
quote:
Orjinalden alıntı: ViRuS134
YA beyler ben yuklerken hep File not Found dedi bir kac kere ve sonra Yeniden baslattım sadece hosgeldiniz ekranı degismis o kadar neden acaba neyi yanlıs yaptım ??? vtp.sif dosyasıyla ilgili mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 9 Ocak 2006 23:54:49 >
estafurlluah arkadaşım nedemek, eğer hoşunuza gittiyse ne mutlu bana :)) bu programın devamı gelecek.. her zaman en yeni sürümünü yine herkezden önce burada sizlerle paylaşacağım..
red lead@ gördüğüm en iddialı temalardan biri ama wallpaper pek iyi değil bence.. cck_ylmzzz@ onla bi işin yok cck_ylmzzz..
quote:
Orjinalden alıntı: ZaGoR1988
YA arkadaşlar gerçekten mükemmelsiniz yaw hyran kaldım wallaha bu topic i açan arkadaşın ellerinden öpüyorum fazla abarttım ama değer süper ya bu vista ellerinize sağlık BYE BYE eyw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 9 Ocak 2006 23:52:59 >
Tech teşekkürler gerçekten çok güzel.. Kendi masa üstümü gönderecektim ama benimkinin neredeyse aynı bir tane gördüm sayfada. Ey Arkadaşlar; kurulum öncesi ve esnasında çıkan yazıları ve en önemlisi readme dosyalarınızı okursanız sorunlarınızı bir nebze kendiniz aşabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calendil -- 10 Ocak 2006 3:04:20 >
öncelikle herkese kolay gelsin ben forumun acemisiyim & Bu Programı Kurmak istiyorum Fakat acemi oLdum için Pek Bişi anLamadım Bana KuruLumu NasıL Yapıcamı Ve NeLer Yapıcamı anLatabilirmisiniz Pragram hakkında bilgi istiyorum Lütfen Yardım
http://r.apidshare.de/files/10084050/VistaTransPack_3.0_.zip.htm ("r"den sonraki noktayı kaldırın linki girerken) çek ve kur bukadar.. çıkan pencerelerde next ve accept tuşlarına basman yeterli...kurulum aşamasındada takılırsan eğer gel sor burada cevap verecektir birileri muhakkak :)
calendil@ çok güzel bir konuya değindin arkadaşım enaazından ingilizcesi olanlar okuyabilirler bunları... desktoplarınızı en iyi şekilde modifiye edip yerleştirinki herkeze kimin desktopu en güzel gösterelim hep birlikte :)
quote:
Orjinalden alıntı: LoVe_Hurts
öncelikle herkese kolay gelsin ben forumun acemisiyim & Bu Programı Kurmak istiyorum Fakat acemi oLdum için Pek Bişi anLamadım Bana KuruLumu NasıL Yapıcamı Ve NeLer Yapıcamı anLatabilirmisiniz Pragram hakkında bilgi istiyorum Lütfen Yardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 10 Ocak 2006 10:41:56 >
TECNİC kardeş bendebunu biönceki versiyonunda service pack 2 cd sini takdemişti.amabende service pakcd si mevcut ama boot sektör olarak diil exe olarakvar.eger bu pack de aynı sorunu yaparsa bidaha format atmakzorunda klamaktan korkuyom.ya sizden xp cd si yada service pack 2 istemedimi tecnics kardeş ya kurarken?senneyaptınservice pack2 yi taktın mı ?
onu soruyo arkadaşım herkezde. dosya koruma uyarısından kaynaklı ok de geç onu xp cd falan takma sakın.. ok? kurulumda sorun yaşarsan kaldırırsın olur biter..
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahim_TURKEY
TECNİC kardeş bendebunu biönceki versiyonunda service pack 2 cd sini takdemişti.amabende service pakcd si mevcut ama boot sektör olarak diil exe olarakvar.eger bu pack de aynı sorunu yaparsa bidaha format atmakzorunda klamaktan korkuyom.ya sizden xp cd si yada service pack 2 istemedimi tecnics kardeş ya kurarken?senneyaptınservice pack2 yi taktın mı ?
arkadaşlar bende yükledim bende hiçbi sorun olmadı, ben xp sp2 tr kullanıorm ama hiçbi sorunum yok. yüklerken bkaç hata olmuştu ama hallettim yaptıklarımı size de anlatayım beki bi katkım olur.
önce windowsu normal bildiğimiz halde çalıştırdım, yüklemeye geçtim. yüklerken zaten size neler yüklenecek neler değişicek diye soruyo, sanki bi katalog gibi neler yüklensin istiyorsanız seçiyorsunuz. bundan sonra bütün seçimleri yaptıktan sonra yüklemeye geçiyorsunuz. burda dikkat edilmesi gerekn bişey var, yükleme yaparken btün programların kapalı olması gerekiyor. ben ilk başta bu şekilde yaptım, fakat bazu dosyaları bulamadığını söyledi ve biraz karışık bi windowsum oldu. bu yüzden yüklemeyi yeniden yapmam gerekti. eğer sizde de böyle bir hata olursa, yükleyici programı yeniden çalıştırın ve uninstall etmeden kesinlikle yeniden yüklemeyin!!! programı sildikten sonra aynı yolla yüklemeyi yeniden denedim fakat yine hata verdi ve tekrar sildim. eğer bu şekilde bikaç hatayla karşılaştıysanız, programı sildikten sonra, bilgisayarı yeniden başlatın ve açılış ekranında F8 yaparak, bilgisayarı safe mode (güvenli mod)da çalıştırın. zaten bu saeyde hiçbir program açılmayacak bilgisayarınız bayaa bi rahat çalışacak. safe mode!da açtıktan sonra yükleyici programı yeniden çalıştırın. kategori seçimlerini yaptıktan sonra yüklemeye geçin ve bu sefer yüklerken auotomatic transformatin (safe mode recomended) die (pek emin diilm) yazan seçeneği işaretleyin ve öyle yükleyin. ve tabi hata verirse diye, aynı şekilde tekrar uninstall edip, en son yazdığım şekilde yeniden yükleyin...
bayaa bi anlattım, ama sanırm yazılanları aynı şekilde yaparsanız bir sorun olacağını sanmam ;)
dhak bu süper olmuş ellerine sağlık kardeşim.. problemi olan bi çok insana yardımı olacaktır eminimki
quote:
Orjinalden alıntı: DhAk
arkadaşlar bende yükledim bende hiçbi sorun olmadı, ben xp sp2 tr kullanıorm ama hiçbi sorunum yok. yüklerken bkaç hata olmuştu ama hallettim yaptıklarımı size de anlatayım beki bi katkım olur.
önce windowsu normal bildiğimiz halde çalıştırdım, yüklemeye geçtim. yüklerken zaten size neler yüklenecek neler değişicek diye soruyo, sanki bi katalog gibi neler yüklensin istiyorsanız seçiyorsunuz. bundan sonra bütün seçimleri yaptıktan sonra yüklemeye geçiyorsunuz. burda dikkat edilmesi gerekn bişey var, yükleme yaparken btün programların kapalı olması gerekiyor. ben ilk başta bu şekilde yaptım, fakat bazu dosyaları bulamadığını söyledi ve biraz karışık bi windowsum oldu. bu yüzden yüklemeyi yeniden yapmam gerekti. eğer sizde de böyle bir hata olursa, yükleyici programı yeniden çalıştırın ve uninstall etmeden kesinlikle yeniden yüklemeyin!!! programı sildikten sonra aynı yolla yüklemeyi yeniden denedim fakat yine hata verdi ve tekrar sildim. eğer bu şekilde bikaç hatayla karşılaştıysanız, programı sildikten sonra, bilgisayarı yeniden başlatın ve açılış ekranında F8 yaparak, bilgisayarı safe mode (güvenli mod)da çalıştırın. zaten bu saeyde hiçbir program açılmayacak bilgisayarınız bayaa bi rahat çalışacak. safe mode!da açtıktan sonra yükleyici programı yeniden çalıştırın. kategori seçimlerini yaptıktan sonra yüklemeye geçin ve bu sefer yüklerken auotomatic transformatin (safe mode recomended) die (pek emin diilm) yazan seçeneği işaretleyin ve öyle yükleyin. ve tabi hata verirse diye, aynı şekilde tekrar uninstall edip, en son yazdığım şekilde yeniden yükleyin...
bayaa bi anlattım, ama sanırm yazılanları aynı şekilde yaparsanız bir sorun olacağını sanmam ;)
Tech? Dostum bu explorer izometrik hale geldiği filan görünüyor yüklediğin resimlerde.. ben altındakileri çektim ama onla alakalı değillerdi sen sağlayabildin mi izometriyi?
Orjinalden alıntı: calendil
Tech? Dostum bu explorer izometrik hale geldiği filan görünüyor yüklediğin resimlerde.. ben altındakileri çektim ama onla alakalı değillerdi sen sağlayabildin mi izometriyi?
Selam tekrar benim sorum oLacak Progress Dialog - Toolbar button - Boot Screen ile ilgili seçenekler var. Vista (Beta2) şeçili Bunalrdan hangisini yapıcam ayrıntıLı Bilgi veririmisiniz Lütfen