Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: VISTA TEMA PAKETİ !! Türkiye'de ilk defa!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Cevap: VISTA TEMA PAKETİ !! Türkiye'de ilk defa!! Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
:::Banner:::

Sisteme Gözat

9 Ocak 2006; 14:00:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

Technics BİŞİ SORUCAM BU VİSTA YI YÜKLERKEN HERHANGİ Bİ PROGRAMYÜKLEMİŞ GİBİMİ OLUYO YOKSA VERİLERİ KAYBEDİYOMUYUZ (FORMAT ATAR GİBİMİ OLUYO)

Yok kardeş. Normal program gibi.

Technics

Sisteme Gözat

9 Ocak 2006; 14:23:35 

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Technics BİŞİ SORUCAM BU VİSTA YI YÜKLERKEN HERHANGİ Bİ PROGRAMYÜKLEMİŞ GİBİMİ OLUYO YOKSA VERİLERİ KAYBEDİYOMUYUZ (FORMAT ATAR GİBİMİ OLUYO)

imamoglu

Sisteme Gözat

9 Ocak 2006; 14:33:02 

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

VISTA TRANSFORMATION PACK 3.0 FULL (VTP3.0)

Ötesi yok.. Windows XP için hazırlanmış en muhteşem skin paketidir..Xpnizin görüntüsünü tamamen Vistaya dönüştürür.. Türk sitelerinde ilk defa yayınlanıyor..program 64 bittir, yani x64tede sorunsuz çalışır. Lütfen kullandıktan sonra herkez kendi masa üstünden screen alıp buraya göndersin.. kolay gelsin

Not: Kurulum sırasında işletim sisteminizde doğacak hasarları gözönünde bulundurun.. Hiçbir şekilde enufak birsorumluluk kabul etmiyorum..
(1-Kurulum öncesinde windowsunuzda restore noktası oluşturmayı ihmal etmeyin...Doğabilicek sorunları başlamadan sıfırlayabilirsiniz böylece...
2-Kurulum sırasında çıkan ekranda sol altta preview diye bi seçenek var bununla çıkan menulerdeki seçimlerin hangisi ne işe yarıyor ön izleme yaparak yükleme şansına sahipsinizz...)
3-sorun yaşayan arkadaşlar lite versiyonu deneyebilirler..

LINK 1
http://r.apidshare.de/files/10084050/VistaTransPack_3.0_.zip.htm ("r"den sonraki noktayı kaldırın linki girerken)

LINK 2
Herzaman, En önce DH'de >>Buradan İndir<<

LITE VERSION DOWNLOAD
Herzaman, En önce DH'de >>Buradan İndir<<

gelişmeleri takip edin !! http://www.lucifiar.net/product.html ......yetinmeyin Dünyadaki tüm skin yeniliklerini aşağıdaki siteyle takip edin http://www.funwithvista.com/

bişi sorucam topic de yazıyomu bilmiorum hepsini okuyamadım ama link 1 ile link 2 de ki dosyalar aynımı

imamoglu

Sisteme Gözat

9 Ocak 2006; 14:37:43 

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

saol teşekkür ederim ama bide su soruyuda cevaplayabilirmisiniz?

ramroat

9 Ocak 2006; 14:49:42 

Technics kardeş aynen sorun ss deki gibi:)
herşey düzgün ama side bar çalşmıyor.Böyle ss deki boş.Side barda bişeyi değiştirim dediği,m zaman "uharc.exe" aşağıda çalışıyor yani daha önceki kurulumda "uharc.exe" yi bulamamıştı bende netten System32 içine atmıştım
nasıl çözücem ben bunu:) 4 kere repair ettim ve 4 kere yeniden kurdum hep aynı sorun:)

achfighter

Sisteme Gözat

9 Ocak 2006; 14:54:20 

evet arkadaşlar bende yaptım media player 11 skinini güzel olmuş helal olsun adamlara ikonları da düzelttim repair özelliğinden

ÖZGÜRLÜK için http://www.pardus.org.tr/
Gerçekleri hiçbir zaman değiştiremezsiniz, onlar ya vardır ya da yoktur herkes inkâr etse de

"Türkçemiz Yok Olmasın"
ramroat

9 Ocak 2006; 14:55:14 

nerede benim ss im ya:)

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (2)

Technics

Sisteme Gözat

9 Ocak 2006; 15:28:06 

quote:

bişi sorucam topic de yazıyomu bilmiorum hepsini okuyamadım ama link 1 ile link 2 de ki dosyalar aynımı

aynı

hodolomax

9 Ocak 2006; 15:33:11 

bi ss de benden

VogAumTaR

9 Ocak 2006; 15:41:25 

bu da benden:

üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...
eski nik:goxel54
VogAumTaR

9 Ocak 2006; 15:48:30 

pardon dademin gönderememişim tekrar

Ekteki dosya (1)

üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...
eski nik:goxel54
Technics

Sisteme Gözat

9 Ocak 2006; 16:15:54 

quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

bi ss de benden

hocam alttaki mavi gölgeleri neyle yaptın yav?

hodolomax

9 Ocak 2006; 16:26:40 

quote:

quote:

bi ss de benden

dostum "YZ Shadow" isminde bi programla yaptım. transparent olayını da istediğim pencereye yapabiliyom. onu da "Glass 2K" programlarıyla yaptım google dan isimleriyle aratın çok hoş programlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodolomax -- 9 Ocak 2006 16:28:40 >

Technics

Sisteme Gözat

9 Ocak 2006; 16:49:05 

ok. saol paylaşımlar için.. glass2k bu vtp3 ün içinde geliyo buarada
quote:

quote:

quote:

bi ss de benden

dostum "YZ Shadow" isminde bi programla yaptım. transparent olayını da istediğim pencereye yapabiliyom. onu da "Glass 2K" programlarıyla yaptım google dan isimleriyle aratın çok hoş programlar.

PHI

Sisteme Gözat

9 Ocak 2006; 16:55:49 

mükemmmmmeller yawwww

xyzddd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 9 Ocak 2006 16:56:27 >

ZaGoR1988

9 Ocak 2006; 17:49:14 

YA arkadaşlar gerçekten mükemmelsiniz yaw hyran kaldım wallaha bu topic i açan arkadaşın ellerinden öpüyorum fazla abarttım ama değer süper ya bu vista ellerinize sağlık BYE BYE eyw

ramroat

9 Ocak 2006; 18:13:11 

ya bana yardım edinnnnnnnnnnnnnn:)
ölücem meraktan format atmiim şu şey için:)

Technics

Sisteme Gözat

9 Ocak 2006; 18:28:52 

quote:

Orjinalden alıntı: ramroat

ya bana yardım edinnnnnnnnnnnnnn:)
ölücem meraktan format atmiim şu şey için:)

ramroat şuan biraz yoğunum daha sonra ilgilenicem sana arkadaşım format falan atma sakın

ramroat

9 Ocak 2006; 19:35:58 

saolasın:)

Red_Lead

9 Ocak 2006; 20:35:07 

buda benim arkdaşlar

cck_ylmzzz
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Ocak 2006; 22:59:21 

vtp.sif dosyasını nereye atıyoruz
ReNNeG@De

9 Ocak 2006; 23:05:12 

YA beyler ben yuklerken hep File not Found dedi bir kac kere ve sonra Yeniden baslattım sadece hosgeldiniz ekranı degismis o kadar neden acaba neyi yanlıs yaptım ??? vtp.sif dosyasıyla ilgili mi

Technics

Sisteme Gözat

9 Ocak 2006; 23:12:53 

kardeşim öncelikle bittim screenlerine, ve o alttaki barı nasıl yaptın çğrenmek istiyorum.. sorununa gelince

http://r.apidshare.de/files/10742125/SideBar.rar.html (noktayı kaldırmayı unutma sakın) buradan sana upload ettiğim "SideBar.exe" + "sidebar.cache" dosyalarını ve "Clocks" + "Skins" klasörlerini çekip Windows unun içinde oluşturacağın "SideBar" isimli klasöre kopyala... sonrada sidebar.exe ye 2kere tıkla .. umarım olur

quote:

Orjinalden alıntı: ramroat
nerede benim ss im ya:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 9 Ocak 2006 23:29:59 >

Technics

Sisteme Gözat

9 Ocak 2006; 23:15:31 

Temalarını masa üstünde sağ klik /özellikler/görünüm/pencere ve düğmelerden seçebilirsin..eğer yükleme gerçekleşmişse tabi..sif dosyasıyla alakalı bidurum yok.. yüklerken vtp nin klasöründe durması yeterli.. eğer yapamadıysan repairle düzeltebilirsin hatalarını.. nasıl olduğunu yukarıda yazdım

quote:

Orjinalden alıntı: ViRuS134

YA beyler ben yuklerken hep File not Found dedi bir kac kere ve sonra Yeniden baslattım sadece hosgeldiniz ekranı degismis o kadar neden acaba neyi yanlıs yaptım ??? vtp.sif dosyasıyla ilgili mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 9 Ocak 2006 23:54:49 >

Technics

Sisteme Gözat

9 Ocak 2006; 23:18:09 

estafurlluah arkadaşım nedemek, eğer hoşunuza gittiyse ne mutlu bana :)) bu programın devamı gelecek.. her zaman en yeni sürümünü yine herkezden önce burada sizlerle paylaşacağım..

red lead@ gördüğüm en iddialı temalardan biri ama wallpaper pek iyi değil bence..
cck_ylmzzz@ onla bi işin yok cck_ylmzzz..

quote:

Orjinalden alıntı: ZaGoR1988

YA arkadaşlar gerçekten mükemmelsiniz yaw hyran kaldım wallaha bu topic i açan arkadaşın ellerinden öpüyorum fazla abarttım ama değer süper ya bu vista ellerinize sağlık BYE BYE eyw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 9 Ocak 2006 23:52:59 >

calendil

10 Ocak 2006; 2:56:57 

Tech teşekkürler gerçekten çok güzel.. Kendi masa üstümü gönderecektim ama benimkinin neredeyse aynı bir tane gördüm sayfada.
Ey Arkadaşlar; kurulum öncesi ve esnasında çıkan yazıları ve en önemlisi readme dosyalarınızı okursanız sorunlarınızı bir nebze kendiniz aşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calendil -- 10 Ocak 2006 3:04:20 >

İnsanlar 10 gruba ayrılır: binary bilenler ve binary bilmeyenler
LoVe_Hurts

10 Ocak 2006; 10:25:29 

öncelikle herkese kolay gelsin ben forumun acemisiyim & Bu Programı Kurmak istiyorum Fakat
acemi oLdum için Pek Bişi anLamadım Bana KuruLumu NasıL Yapıcamı Ve NeLer Yapıcamı anLatabilirmisiniz
Pragram hakkında bilgi istiyorum Lütfen Yardım

Technics

Sisteme Gözat

10 Ocak 2006; 10:41:23 

http://r.apidshare.de/files/10084050/VistaTransPack_3.0_.zip.htm ("r"den sonraki noktayı kaldırın linki girerken)
çek ve kur bukadar.. çıkan pencerelerde next ve accept tuşlarına basman yeterli...kurulum aşamasındada takılırsan eğer gel sor burada cevap verecektir birileri muhakkak :)

calendil@ çok güzel bir konuya değindin arkadaşım enaazından ingilizcesi olanlar okuyabilirler bunları... desktoplarınızı en iyi şekilde modifiye edip yerleştirinki herkeze kimin desktopu en güzel gösterelim hep birlikte :)

quote:

Orjinalden alıntı: LoVe_Hurts

öncelikle herkese kolay gelsin ben forumun acemisiyim & Bu Programı Kurmak istiyorum Fakat
acemi oLdum için Pek Bişi anLamadım Bana KuruLumu NasıL Yapıcamı Ve NeLer Yapıcamı anLatabilirmisiniz
Pragram hakkında bilgi istiyorum Lütfen Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 10 Ocak 2006 10:41:56 >

LoVe_Hurts

10 Ocak 2006; 11:13:49 

kuruLum için Eyer TakıLırsam Tekrar Bilgi isteyecem

SaoL Yardımın için Technics

ibrahim_TURKEY
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Ocak 2006; 11:52:51 

TECNİC kardeş bendebunu biönceki versiyonunda service pack 2 cd sini takdemişti.amabende service pakcd si mevcut ama boot sektör olarak diil exe olarakvar.eger bu pack de aynı sorunu yaparsa bidaha format atmakzorunda klamaktan korkuyom.ya sizden xp cd si yada service pack 2 istemedimi tecnics kardeş ya kurarken?senneyaptınservice pack2 yi taktın mı ?
Technics

Sisteme Gözat

10 Ocak 2006; 12:15:14 

onu soruyo arkadaşım herkezde. dosya koruma uyarısından kaynaklı ok de geç onu xp cd falan takma sakın.. ok? kurulumda sorun yaşarsan kaldırırsın olur biter..

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim_TURKEY

TECNİC kardeş bendebunu biönceki versiyonunda service pack 2 cd sini takdemişti.amabende service pakcd si mevcut ama boot sektör olarak diil exe olarakvar.eger bu pack de aynı sorunu yaparsa bidaha format atmakzorunda klamaktan korkuyom.ya sizden xp cd si yada service pack 2 istemedimi tecnics kardeş ya kurarken?senneyaptınservice pack2 yi taktın mı ?

DhAk

10 Ocak 2006; 12:27:30 

arkadaşlar bende yükledim bende hiçbi sorun olmadı, ben xp sp2 tr kullanıorm ama hiçbi sorunum yok. yüklerken bkaç hata olmuştu ama hallettim yaptıklarımı size de anlatayım beki bi katkım olur.

önce windowsu normal bildiğimiz halde çalıştırdım, yüklemeye geçtim. yüklerken zaten size neler yüklenecek neler değişicek diye soruyo, sanki bi katalog gibi neler yüklensin istiyorsanız seçiyorsunuz. bundan sonra bütün seçimleri yaptıktan sonra yüklemeye geçiyorsunuz. burda dikkat edilmesi gerekn bişey var, yükleme yaparken btün programların kapalı olması gerekiyor. ben ilk başta bu şekilde yaptım, fakat bazu dosyaları bulamadığını söyledi ve biraz karışık bi windowsum oldu. bu yüzden yüklemeyi yeniden yapmam gerekti. eğer sizde de böyle bir hata olursa, yükleyici programı yeniden çalıştırın ve uninstall etmeden kesinlikle yeniden yüklemeyin!!! programı sildikten sonra aynı yolla yüklemeyi yeniden denedim fakat yine hata verdi ve tekrar sildim.
eğer bu şekilde bikaç hatayla karşılaştıysanız, programı sildikten sonra, bilgisayarı yeniden başlatın ve açılış ekranında F8 yaparak, bilgisayarı safe mode (güvenli mod)da çalıştırın. zaten bu saeyde hiçbir program açılmayacak bilgisayarınız bayaa bi rahat çalışacak. safe mode!da açtıktan sonra yükleyici programı yeniden çalıştırın. kategori seçimlerini yaptıktan sonra yüklemeye geçin ve bu sefer yüklerken auotomatic transformatin (safe mode recomended) die (pek emin diilm) yazan seçeneği işaretleyin ve öyle yükleyin.
ve tabi hata verirse diye, aynı şekilde tekrar uninstall edip, en son yazdığım şekilde yeniden yükleyin...

bayaa bi anlattım, ama sanırm yazılanları aynı şekilde yaparsanız bir sorun olacağını sanmam ;)

Technics

Sisteme Gözat

10 Ocak 2006; 20:11:12 

dhak bu süper olmuş ellerine sağlık kardeşim.. problemi olan bi çok insana yardımı olacaktır eminimki

quote:

Orjinalden alıntı: DhAk

arkadaşlar bende yükledim bende hiçbi sorun olmadı, ben xp sp2 tr kullanıorm ama hiçbi sorunum yok. yüklerken bkaç hata olmuştu ama hallettim yaptıklarımı size de anlatayım beki bi katkım olur.

önce windowsu normal bildiğimiz halde çalıştırdım, yüklemeye geçtim. yüklerken zaten size neler yüklenecek neler değişicek diye soruyo, sanki bi katalog gibi neler yüklensin istiyorsanız seçiyorsunuz. bundan sonra bütün seçimleri yaptıktan sonra yüklemeye geçiyorsunuz. burda dikkat edilmesi gerekn bişey var, yükleme yaparken btün programların kapalı olması gerekiyor. ben ilk başta bu şekilde yaptım, fakat bazu dosyaları bulamadığını söyledi ve biraz karışık bi windowsum oldu. bu yüzden yüklemeyi yeniden yapmam gerekti. eğer sizde de böyle bir hata olursa, yükleyici programı yeniden çalıştırın ve uninstall etmeden kesinlikle yeniden yüklemeyin!!! programı sildikten sonra aynı yolla yüklemeyi yeniden denedim fakat yine hata verdi ve tekrar sildim.
eğer bu şekilde bikaç hatayla karşılaştıysanız, programı sildikten sonra, bilgisayarı yeniden başlatın ve açılış ekranında F8 yaparak, bilgisayarı safe mode (güvenli mod)da çalıştırın. zaten bu saeyde hiçbir program açılmayacak bilgisayarınız bayaa bi rahat çalışacak. safe mode!da açtıktan sonra yükleyici programı yeniden çalıştırın. kategori seçimlerini yaptıktan sonra yüklemeye geçin ve bu sefer yüklerken auotomatic transformatin (safe mode recomended) die (pek emin diilm) yazan seçeneği işaretleyin ve öyle yükleyin.
ve tabi hata verirse diye, aynı şekilde tekrar uninstall edip, en son yazdığım şekilde yeniden yükleyin...

bayaa bi anlattım, ama sanırm yazılanları aynı şekilde yaparsanız bir sorun olacağını sanmam ;)

candid

10 Ocak 2006; 23:39:19 

varmı başka yenilikler biraz ugraştım ama sorun yok kullanıyorum..Technics sagol..
calendil

11 Ocak 2006; 0:18:00 

Tech? Dostum bu explorer izometrik hale geldiği filan görünüyor yüklediğin resimlerde.. ben altındakileri çektim ama onla alakalı değillerdi sen sağlayabildin mi izometriyi?

İnsanlar 10 gruba ayrılır: binary bilenler ve binary bilmeyenler
Technics

Sisteme Gözat

11 Ocak 2006; 1:40:32 

izometrik dediğin sanırım farklı açılardak pencerelerden bahsediyosun.. öyle bişey yapılmıyo o sadece tanıtım dizaynı..
quote:

Orjinalden alıntı: calendil

Tech? Dostum bu explorer izometrik hale geldiği filan görünüyor yüklediğin resimlerde.. ben altındakileri çektim ama onla alakalı değillerdi sen sağlayabildin mi izometriyi?

candid@ güle güle kullan kardeşim

DhAk

11 Ocak 2006; 12:48:06 

quote:

dhak bu süper olmuş ellerine sağlık kardeşim.. problemi olan bi çok insana yardımı olacaktır eminimki

ne demek dostum lafı mı olur

LoVe_Hurts

12 Ocak 2006; 0:51:28 

Selam tekrar benim sorum oLacak Progress Dialog - Toolbar button - Boot Screen
ile ilgili seçenekler var. Vista (Beta2) şeçili Bunalrdan hangisini yapıcam ayrıntıLı Bilgi veririmisiniz Lütfen

WEST_BOY

Sisteme Gözat

12 Ocak 2006; 0:54:29 

Hocam saoL teşşekür ederimm paylaş için eyw..

AMD Phenom 9550 @ 2.9GHZ | MSI DKA 790GX | A-DATA VİTESTA 1066MHZ 2GB | Sapphire HD3870 512mb 256bit | ASUS VW222S 22" LCD | Thermaltake Strike MX | Logitech S510 wirelles mouse & klavye | Creative 2+1 hoparlör

Technics

Sisteme Gözat

12 Ocak 2006; 0:59:44 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 12 Ocak 2006 1:00:16 >

Sayfa:   <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Cevap: VISTA TEMA PAKETİ !! Türkiye'de ilk defa!! Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Ekran kartlarına yazılımsal Voltaj Mod
Basit bir kaç adımla ekran kartınızın hız sınırlarını zorlayın!
Killzone 2 ( Playstation 3)
Yeni nesilin en merak edilen oyunlarından biri olan Killzone 2, çıkmasına kısa bir süre kala incelemesiyle karşınızda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız

Mirror's Edge ( PC, Playstation 3 ve Xbox 360)

Sony PCS-XG80 video konferans kiti

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

1.641