Ben Programı indirdim iler ileri dedim karşıma bu seçenekler çıktı Progress Dialog - Toolbar button - Boot Screen Vista (Beta2) şeçili Bunalrdan hangisini yapıcam ayrıntıLı Bilgi veririmisiniz Lütfen
sol altta load preview seçeneği üzerinde hangisi ne işe yarar görmen mümkün, yada seçili seçenekleri olduğu gibi bırak ve ilerle arkadaşım..
hodolomax@ eline sağlık arkadaşım bilhassa mavili olana ve çimen görüntüsüne bittim ben..
quote:
Orjinalden alıntı: LoVe_Hurts
Ben Programı indirdim iler ileri dedim karşıma bu seçenekler çıktı Progress Dialog - Toolbar button - Boot Screen Vista (Beta2) şeçili Bunalrdan hangisini yapıcam ayrıntıLı Bilgi veririmisiniz Lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 12 Ocak 2006 11:58:33 >
ya arkadaslar.bişi sorcam.ben bu vista yı kullandım.biraz hata verdi.yüklerken hata yaptım sanırım .neyse daha sonra kldırdım ve su an baslat cubugu klasik sekilde duruyor.ne yapmam lazımm
masa üstü sağ mouse / özellikler / görünüm / pencere ve düğmeler den xp stli ni seçmelisin..
quote:
Orjinalden alıntı: matrıxdodo
ya arkadaslar.bişi sorcam.ben bu vista yı kullandım.biraz hata verdi.yüklerken hata yaptım sanırım .neyse daha sonra kldırdım ve su an baslat cubugu klasik sekilde duruyor.ne yapmam lazımm
görüntü denetim masasını devre dışı bırakmış böyle bir sorun cıkabiliyor yüklerken çözüm aşagıda...
transylvania@ arkadaşımız bu sorunu cözümümde yardımcı oldu ...
registry den HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system burda sağ tarafa sağ tıklayıp Dword ekleyeceksin adı NoDispCPL olacak(eğer önceden eklenmemiş ise) değeri 0 olsun.
durum böyle oluncada yüklediginizi görüntü özelliklerinden kullanamazsınız...aklınızda olsun..transylvania@ arkadaşımız sorunu cözdü...
masa üstü sağ mouse / özellikler / görünüm / pencere ve düğmeler den xp stli ni seçmelisin..
quote:
Orjinalden alıntı: matrıxdodo
arkadasm saol okadarını biliorm da orda xp stili yok windowsum xp olmasına ragmen.bişi yapabilirmiyim