sende saol @seco paylaşılanlar kullananların ellerinde değer kazanır. @Blueman0 R.apid limiti aşınca 1saat bekletir biraz bekleyerek tekrar dene, sorunun çözülmezse negibi bir sorunla karşılaşıyosun bunu biraz daha aç @Hodolomax Bu wallpaperlar sende dikkat etmişsindir piyasadakilerden baya farklı, genel anlamda en beğendiklerini paylaş mutlaka
quote:
Orjinalden alıntı: dj seco
ok sorun cozuldu
bu arada Technics hocam emeklerin bosa gitmemis üst konu olmus tebrikler
gayet gsl sayenizde cok sey indiriyorum pc senleniyo emegi gecen herkese saygılar
tecnichs kardesim..performansını hayretle isliorum:)verdiğin linklerin çoğuna girdim tema yüklemek için lakin yükleyemedim..sitelerde bi problem olsa gerek..yada bende:)yardımcı olursan minnettar kalacam..:)
zevkle yardımcı olucam dostum, öncelikle kendi zevkine göre yüklemek istediğin tema paketini bana söylersen bende onu çekmene yardımcı olurum, daha sonrada adım adım beraber yükleriz buradan. Ben senin için Longhorn Inspirat'ı seçtim mesela örnek olsun diye bunun için vereceğim linke tıkla ve biraz bekle, çıkan dosyayı diskine kaydederek daha sonrasındada kur.
Orjinalden alıntı: nathan tecnichs kardesim..performansını hayretle isliorum:)verdiğin linklerin çoğuna girdim tema yüklemek için lakin yükleyemedim..sitelerde bi problem olsa gerek..yada bende:)yardımcı olursan minnettar kalacam..:)
arkadaşlar bende bikaç ay önce bu packlerden birini kurarken windows u kaybettim hiçbir şekilde windowsa giremiyordum. silinen dosyalar falan oldu. nasıl olduğunu da anlamadım. en sonunda format atmak zorunda kaldım. tabi bu sorunu ilk zamanlar çıkan patch dosyasında yaşamıştım. benden size tavsiye bilgisyarınıza bir sorun olmaması için windows temalarını kendiniz yükleyin. gene xp gibi açılsın ama görünüm farklı olsun. sistemi tamamen değiştiren paketlere pek güvenmiyorum açıkçası.
pack i düzgün olarak yükleyenler screenshot gönderebilirlermi ?
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
Arkadaşlar dosyayı enaz 300 kişi çekmiş sadece sorunu olanlar yazıyo.. sizlerde olumlu görüşlerinizi paylaşsanız burada enazından çokmu yorulursunuz.. insanlara yardımcı olursunuz buşekilde belki
hangi pack alien ware mi? o bende war yollaya bilirim
Techincs tam olarak problemim r.apidshare işlemler bittikden sonra flahsget hata oluştu diyerek dowloandı yapamıyor.3 saat öncesine kadar herşey normaldi.
@blueman0 bilgisayarını baştan kapatıp açmayı dene eğer sorun devam ederse çekeceğin dosyalarda download maneger kullanma veyada getright kullan. Opere kullanıyorsan hiçbirini kullanmana gerek yok zaten operanın kendi download manager i var :) sonucu yaz.
@nd@c hodolomax in baya eski bir mesajı o, kendisi daha sonra bubaşlığın başrollerinden biri oldu :) ilgine teşekkürler sen screenini ihmal etmeki bizde 2.sayfada senide görelim.
quote:
Orjinalden alıntı: Blueman0 Techincs tam olarak problemim r.apidshare işlemler bittikden sonra flahsget hata oluştu diyerek dowloandı yapamıyor.3 saat öncesine kadar herşey normaldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 2 Nisan 2006; 1:53:50 >
@technics böyle dewam et takipteyim
quote:
buda benim ekran görnt bu werdiklerinizle yaptımhttp://****.de/files/16984471/asd.bmp.html
Techincs tam olarak problemim r.apidshare işlemler bittikden sonra flahsget hata oluştu diyerek dowloandı yapamıyor.3 saat öncesine kadar herşey normaldi.
flashget bildiğim kadrıyla ki ben görmedim r.apidshare de çalışmıyor bu sebeple ilk zıplayan flashget e "iptal" de sonra windows download ı gelirmanuel indirmeyi dene
@technics böyle dewam et takipteyim
quote:
buda benim ekran görnt bu werdiklerinizle yaptımhttp://****.de/files/16984471/asd.bmp.html
imageshack us bana hata weriyo yüksek kilobayt gibi bişi diyo
quote:
Orjinalden alıntı: @nd@c
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
@blueman0 bilgisayarını baştan kapatıp açmayı dene eğer sorun devam ederse çekeceğin dosyalarda download maneger kullanma veyada getright kullan. Opere kullanıyorsan hiçbirini kullanmana gerek yok zaten operanın kendi download manager i var :) sonucu yaz.
@nd@c hodolomax in baya eski bir mesajı o, kendisi daha sonra bubaşlığın başrollerinden biri oldu :) ilgine teşekkürler sen screenini ihmal etmeki bizde 2.sayfada senide görelim.
Verir elbette .Bmp uzantılı atmaya çalışıyosun çünkü resmini :) Önce resmini farklı kaydetten .jpeg uzantılı kaydetmeli daha sonra imageshack e uploadlamalısın.
>>2. SAYFA<< yı sormuşsun bir mesajında buraya basarsan görürsün
quote:
Orjinalden alıntı: @nd@c imageshack us bana hata weriyo yüksek kilobayt gibi bişi diyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 2 Nisan 2006; 2:48:56 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihozcan -- 2 Nisan 2006; 4:40:40 >
o da bir şey mi belki farkında değil ama -konusu açlıdı diye yazayım dedim- technics in dolaylı olarak yol göstermesiyle bir resim buldum çözünürlüğüne siz bakın imageshack kabul etmedi üstelik jpg iken.... mp3 formatında http://r.apidshare.de/files/16991829/02-Slide.jpg.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluetime -- 2 Nisan 2006; 4:44:44 >
eline sağlık @melih, tema başlığı seninle @blue sayesinde uyumuyo bütün wallpaper sitelerini paketliycem birazdan biraraya :) @nd@c imageshack e uploadladıktan sonra en altta verdiği adreside buraya yapıştır. emin olmak içinse adres satırında dene
Orjinalden alıntı: tamas
yaw arkadslar bn bi sürü tema indirdim ama rar.içinde onları nası win.teması yapıcam şimdiden tesekkurker
Technics Hoca: Birçok Vista beta1 teması denedim (siyah). Ancak hepsinde yukardaki resimde göreceğin hataya benzer olumsuzluklar var (Mesela bu kullandığım temada günler okunmuyor) Hiç problemi olmayan bir tema biliyormusun (siyah)
VCP 3.5 i kurdum sorunusuz, yalniz bu surumde 3 teki gibi basta sordugu o secenekleri(login,logout,toolbars etc) sormuyor ayrica bu seffaflik olayini da yapamadim. Bunlari disinda her sey sorunsuz ve mukemmle bi paket paylasim icin tesekkurler.
wb5te bunun sıkıntısını bende yaşamıştım 1-2 tema var kullanabileceğin onda. bunun dışında vtp3 ve vcp3,5 daki siyah temalarda buna benzer sorunlar görmedim ben sevgili dostum
quote:
Orjinalden alıntı: T cetveli Technics Hoca: Birçok Vista beta1 teması denedim (siyah). Ancak hepsinde yukardaki resimde göreceğin hataya benzer olumsuzluklar var (Mesela bu kullandığım temada günler okunmuyor) Hiç problemi olmayan bir tema biliyormusun (siyah)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 3 Nisan 2006; 22:20:37 >
VCP 3.5 i kurdum sorunusuz, yalniz bu surumde 3 teki gibi basta sordugu o secenekleri(login,logout,toolbars etc) sormuyor ayrica bu seffaflik olayini da yapamadim. Ayrica media player skinlerini nasil kullaniyoruz?
Bunlari disinda her sey sorunsuz ve mukemmle bi paket paylasim icin tesekkurler.
ok çözüldü senin sorunda yani :) güzel. şeffaflık olayı için wb5i kurman lazım vtp3 kuramıyosun sen kursanda ondaki şeffaflık güzel değil okadar. media player skin için ilk sayfadaki sayfa özetlerini incele orada mp11 için codename eclipse var onu çek o süper bir skin. kolay gelsin dostum
quote:
Orjinalden alıntı: beyenpe
VCP 3.5 i kurdum sorunusuz, yalniz bu surumde 3 teki gibi basta sordugu o secenekleri(login,logout,toolbars etc) sormuyor ayrica bu seffaflik olayini da yapamadim. Ayrica media player skinlerini nasil kullaniyoruz?
Bunlari disinda her sey sorunsuz ve mukemmle bi paket paylasim icin tesekkurler.
ok çözüldü senin sorunda yani :) güzel. şeffaflık olayı için wb5i kurman lazım vtp3 kuramıyosun sen kursanda ondaki şeffaflık güzel değil okadar. media player skin için ilk sayfadaki sayfa özetlerini incele orada mp11 için codename eclipse var onu çek o süper bir skin. kolay gelsin dostum
quote:
Orjinalden alıntı: beyenpe
bende tam buna cvp vercektim cvp ın için sagol technics 3.5 şeffalık özelligi yok ondan kaldırmışlar zaten iyide yapmışlar bazen sorun oluyodu karmaşıklık oluyodu neyse kaldırırken de gübelki moddda kaldırmanı dilerim soruunsuz kulanımlar