evet hasan, ben bunu dusunurken, hem mac goruntu vermek, hemde bi prg daha yukleyip belleği şişirmemek adına yaptım, sonucta asada dock un var, orda olmayan 5,6 prg yi de oraya atarsın, tıklayıp çalışır, sanki object bar da neyi kullanıyosunuz, startmenu bile kayboluyor.
buda doğru start menü kayboluyor teman çok güzel hala göndermedin nasiplenelim değilmi
İyi almışım zamanında. Modlama için lazım olduydu : )
Link leri yenileyebilirimisin çok güzel wallpaperslar harikalar
Bu wallapaper ları bulabilirmiyiz zahmet olmassa biri link verebilirmi
2smoke ben biraz çok oldum farkındayım ama kullanmam için verdiqin Sidebar da herşeyi hallettim ama şimdide Pc kapatırken veya yeniden başlatırken bekleme yapıyo Sidebar çalışıyor görünüyor.. görev yöneticisinden görevi sonlandırıp yeniden başlat dediqimde görev sonlanıyor ama bekleme devam ediyor.. ama ben bekliyemiyor ve Pc yi manuel reset yoluyla yeniden başlatıyorum ki Pc ile işim bitipte kapatacaqım zaman o daha ayrı bi dert : )) bi gün özellikle bekledim ne zaman sona erecek diye 10 Dk sonra baktıqımda ben hala bekliyordum.. Sence sebebi ne olabilir.. Bi başka sorunum da Sidebar Pc açıldıqında çalışıyor.. yanlız arkaplanda ki siyah transparan v.s. olan kısım geliyo saat takvim v.s. özellikler kendiliqinden gelmiyor.. kendim sidebar'ı açıp onları çalıştırmak zorunda kalıyorum.. acaba save mi etmiyor yada öyle bi özellik varda ben yerini yurdunu mu bilmiyorum..
bu konularda beni aydınlatırsan çok ama çok sevinirim.. şimdiden tşkler..
( bilgisi olan diqer arkadaşlarda görüşlerini paylaşırsa ikrama geçer )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 6 Temmuz 2007; 18:52:17 >
transformation packi kurduktan sonra altındaki custominaziton packi kursam bişey olurmu?
quote:
Orjinalden alıntı: fogoh
transformation packi kurduktan sonra altındaki custominaziton packi kursam bişey olurmu?
@FataL.P dostum şu SS biraz küçük atabilirmisin.. Ya link ver. Yada ufaltılmış önizlemeli yap.Rica ediyorum.
ya beyler kusura bakmayın ama biraz kurcaladım bulamadım. Bu bilgisayarıma girildiğinde hard disklerin simgelerinde mavi kutucuk şeklinde ne kadar boş yer kaldığı yüzde kaç dolu oluğu falan görünen SSler gördüm nası yapabiliriz bunu bir program lazım mı???