Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (547. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.820.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 2smoke

evet hasan, ben bunu dusunurken, hem mac goruntu vermek, hemde bi prg daha yukleyip belleği şişirmemek adına yaptım, sonucta asada dock un var, orda olmayan 5,6 prg yi de oraya atarsın, tıklayıp çalışır, sanki object bar da neyi kullanıyosunuz, startmenu bile kayboluyor.

buda doğru start menü kayboluyor
    teman çok güzel hala göndermedin nasiplenelim değilmi
  • İyi almışım zamanında. Modlama için lazım olduydu : )

http://rapidshare.com/files/41042728/Tiger.rar.html
  • yav abi sınırsızı terkedin bence telekomun oyunu bu
    saniyede 2kb ile birşey indirdikten sonra adı sınırsız olmuş ne fayda

1024 kotalının hızına bak
     dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi
  • Haklı davranısında sonuna kadar destkeliyorum.
  • Ya niye siliyolar bu mesajları...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Link leri yenileyebilirimisin çok güzel wallpaperslar harikalar

Bu wallapaper ları bulabilirmiyiz zahmet olmassa biri link verebilirmi

• 2smoke ben biraz çok oldum farkındayım ama kullanmam için verdiqin Sidebar da herşeyi hallettim ama şimdide Pc kapatırken veya yeniden başlatırken bekleme yapıyo Sidebar çalışıyor görünüyor.. görev yöneticisinden görevi sonlandırıp yeniden başlat dediqimde görev sonlanıyor ama bekleme devam ediyor.. ama ben bekliyemiyor ve Pc yi manuel reset yoluyla yeniden başlatıyorum ki Pc ile işim bitipte kapatacaqım zaman o daha ayrı bi dert : )) bi gün özellikle bekledim ne zaman sona erecek diye 10 Dk sonra baktıqımda ben hala bekliyordum.. Sence sebebi ne olabilir.. Bi başka sorunum da Sidebar Pc açıldıqında çalışıyor.. yanlız arkaplanda ki siyah transparan v.s. olan kısım geliyo saat takvim v.s. özellikler kendiliqinden gelmiyor.. kendim sidebar'ı açıp onları çalıştırmak zorunda kalıyorum.. acaba save mi etmiyor yada öyle bi özellik varda ben yerini yurdunu mu bilmiyorum..

bu konularda beni aydınlatırsan çok ama çok sevinirim.. şimdiden tşkler..

( bilgisi olan diqer arkadaşlarda görüşlerini paylaşırsa ikrama geçer )

•  dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 6 Temmuz 2007; 18:52:17 >

• transformation packi kurduktan sonra altındaki custominaziton packi kursam bişey olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fogoh

transformation packi kurduktan sonra altındaki custominaziton packi kursam bişey olurmu?

Sistemin göçer.
  • FaTaL.P kullandıqın toolbar'ın linkini verebilirmisin yada upload edebilirmisin ?
  • arkadaslar süper oldu emeğiniz için saolun
  • @FataL.P dostum şu SS biraz küçük atabilirmisin.. Ya link ver. Yada ufaltılmış önizlemeli yap.Rica ediyorum.
  • ya beyler kusura bakmayın ama biraz kurcaladım bulamadım. Bu bilgisayarıma girildiğinde hard disklerin simgelerinde mavi kutucuk şeklinde ne kadar boş yer kaldığı yüzde kaç dolu oluğu falan görünen SSler gördüm nası yapabiliriz bunu bir program lazım mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: PASHAAA

FaTaL.P kullandıqın toolbar'ın linkini verebilirmisin yada upload edebilirmisin ?

stardock
  • quote:

Orjinalden alıntı: teKNo_BoY

@FataL.P dostum şu SS biraz küçük atabilirmisin.. Ya link ver. Yada ufaltılmış önizlemeli yap.Rica ediyorum.

• arkadaslar ben vista trans ı yukledim de şeffafrlık özelliğnini bulamadım yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fogoh

arkadaslar ben vista trans ı yukledim de şeffafrlık özelliğnini bulamadım yardımcı olurmusunuz

vtp7yi yüklediysen onda şeffaflık yok vtp7.0.1de olucak weya windowblins ilede yapabilirsin...
  • arkadaşlar bu vtp7 xp için mi yoksa vista içinmi )
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

arkadaşlar bu vtp7 xp için mi yoksa vista içinmi )

Xp için dostum...
  • 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.