Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.550
Cevap
19
Favori
2.849.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • technics arkadaşım, bu wba uzantısı noluyo? biraz açar mısın?

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• wba, windows blinds(wb) programının çalıştırabileceği tema dosyalarıdır bu wb5 programı sayesinde bir çok tema indirip hiç restart atmadan ve şeffaflık gibi bir sürü artı yönleri olan bir windows arayüzüne sahip olursun sana tavsiyem ilk sayfadan beri konuyu okumandır galiba bu yüzden wbanın ne demek olduğunu anlamamışsın

Orjinalden alıntı: achfighter

wba, windows blinds(wb) programının çalıştırabileceği tema dosyalarıdır bu wb5 programı sayesinde bir çok tema indirip hiç restart atmadan ve şeffaflık gibi bir sürü artı yönleri olan bir windows arayüzüne sahip olursun sana tavsiyem ilk sayfadan beri konuyu okumandır galiba bu yüzden wbanın ne demek olduğunu anlamamışsın

pardon arkadaşım, teşekkürler..

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• lemon vista 2.0 yükledim (burdaki mytempdir linki ölmüş)

şu ana kadar denediğim en iyi skin bu herhalde..

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

http://rapidshare.de/files/14703837/Novum.rar.html burdan indirin sagla olsuun diye bu kaynaga attım kullanın süper ben de bu themeları göre göre geçicem yakında wb5

• quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Ben PC me format attıktan sonra tekrar Vista temasını kurmak istedim.Defalarca denedim,sildim tekrar yükledim ama hep aynı hatayla karşılaştım.

Bendeki Vista temasının zarar görmüş olabileceğini düşündüm ve tekrar çektim ama sorun gene aynı.Kaçtır geri dönüşüm noktası kurtarıyor beni

Sebebi nedir? Saygılar...

Arkadaşlar benim sorunumu anlayabilen war mı?

• GreatSoLdiER arkdaşım senin yükleme yaparken herzaman aynı dosyadamı hata veriyor

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

lemon vista 2.0 yükledim (burdaki mytempdir linki ölmüş)

şu ana kadar denediğim en iyi skin bu herhalde..

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • görüntüdende anlaşıldığı gibi normal şekilde kurmaya çalışmışsın programı, bense ısrarla güvenli kipte yapılması gerektiğini yazdım bu işlemin.. bide öyle dene arkadaşım eğer haala sorun oluyosa wb5 kur yardımcı oluruz biz

quote:

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • lemon visat 2nerde ya ben göremedim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 5 Mart 2006; 2:55:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

görüntüdende anlaşıldığı gibi normal şekilde kurmaya çalışmışsın programı, bense ısrarla güvenli kipte yapılması gerektiğini yazdım bu işlemin.. bide öyle dene arkadaşım eğer haala sorun oluyosa wb5 kur yardımcı oluruz biz

quote:

Pekala deneyeceğim teşekkür ederim

Windowa girmeden önce Hoşgeldin yazısı çıkmadı.Windowsa girerken runtime eror verdi.Walla neden böyle oldu anlayamadım.Daha önce kullanıyordum hiç bir problemim yoktu ama format attıktan sonra artık tekrar kuramıyorum.PC de SP 1 dışında daha hiç bir güncelleme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 5 Mart 2006; 14:51:28 >
  • technics arakdaşım bende FlyakiteOSX v3.5 var neyse ama buwb5 yükledim hep nebilim sistemi kasmıyo zaten kasamazda yani klaıyo theme yı yükleyemiyo acaba FlyakiteOSX oldugu için çakışma filanmı olouyo sence kaldırayımmı sence
  • ok, programı kurduğun exe sinden busefer kaldır.. okuya okuya ilerle ama.. daha sonrada ilk sayfadan başka bir program seç, onu yükleyelim sana, tavsiyem alienware,flyokite yada wb5 sen seçimini yap gerisini bana bırak :)

quote:

Güvenli kiptede denedim ve tam 4 kere aynı dosyada aynı hatayı verdi ama buna rağmen yüklemeye devam ettim ve arayüz şu şekilde oldu...
    Windowa girmeden önce Hoşgeldin yazısı çıkmadı.Windowsa girerken runtime eror verdi.Walla neden böyle oldu anlayamadım.Daha önce kullanıyordum hiç bir problemim yoktu ama format attıktan sonra artık tekrar kuramıyorum.PC de SP 1 dışında daha hiç bir güncelleme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 5 Mart 2006; 21:11:35 >

• theme olayını tamamen organize eden bi program wb5 haliylede izin vermez diğer programlara,, başlıktada yazar bu tazr programları denemek için bir öncekini kaldırmak önerilir herzaman, aksi halde sorunlar olacaktır mutlaka.. sen ne kullanmak istediğini belirle ve sadecede onu kullan melih..sözünü ettiğin 2 programda süper zor olucak seçmen :)

quote:

Orjinalden alıntı: melihozcan
    technics arakdaşım bende FlyakiteOSX v3.5 var neyse ama buwb5 yükledim hep nebilim sistemi kasmıyo zaten kasamazda yani klaıyo theme yı yükleyemiyo acaba FlyakiteOSX oldugu için çakışma filanmı olouyo sence kaldırayımmı sence

• şeytan diyo hiçbirini kullanma neyse bi ara denerim genee

Orjinalden alıntı: Technics

ok, programı kurduğun exe sinden busefer kaldır.. okuya okuya ilerle ama.. daha sonrada ilk sayfadan başka bir program seç, onu yükleyelim sana, tavsiyem alienware,flyokite yada wb5 sen seçimini yap gerisini bana bırak :)

quote:

Güvenli kiptede denedim ve tam 4 kere aynı dosyada aynı hatayı verdi ama buna rağmen yüklemeye devam ettim ve arayüz şu şekilde oldu...

Tamam arkadaşım sağolasın

• bu wallpapera bayıldım, bunuda paylaşayım dedim :)

http://img102.imageshack.us/img102/3877/adreamyworld11thbygrafixeye7ds.jpg

• ne gsl seyler varmıs emegi gecen herkesin elleri dert gormesin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.