merhabalar tavsiye üzerine vtp3 ü kurdum..sağ tarafta saat vs..bazı uzantılar çıktı..tema falan çıkmadı..ayrıca bilgisayar oldukça yavaşladı..bana yardım edebilirmisiniz lütfen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nathan -- 1 Mart 2006; 14:30:50 >
1 Mart 2006, 16:54:22
quote:
Orjinalden alıntı: BluuBZeR0
@Technics hoca
Güselmiş Be
@Technics hoca
Eywallahhh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluuBZeR0 -- 1 Mart 2006; 17:07:45 >
sevgili kardeşim.. sende anlaşılan pek bilgili değilsin kurulumlarla ilgili.. vtp3 ü kurduğun .exe dosyasının üzerine 2kere tıklayarak bu programı kaldır (bütün seçenekleri seçe seçe adım adım ilerle ve daha sonra bilgisayarın baştan başladığında alien temasını kur. bunuda ilk sayfada bulabilrsin..
bilgisayarının yavaşlama sebebi sağ daki try bara programı kurarken kurduğun glass2k bu eski donanımlarda hissedilr bir yavaşlama yapacaktır.. programı kaldrımak için vtp3ü uninstall ederken seçebilir veya tryda program üzerine sağ tıklayarak özellikler menusünden kapatabilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: nathan
merhabalar tavsiye üzerine vtp3 ü kurdum..sağ tarafta saat vs..bazı uzantılar çıktı..tema falan çıkmadı..ayrıca bilgisayar oldukça yavaşladı..bana yardım edebilirmisiniz lütfen?
belgelerime "masaüstü" adında bi klasör oluşturun.. nekadar ikon varsa masa üstünüzde içine taşıyın Daha sonra başlat çubuğuna sağ mouse'la tık layarak araç çubuklarından / yeni araç çubuğunu seçin burada belgelerime yerleştirdiğiniz masaüstü klasörünü bulun.. artık bütün ıvır zıvır ikonlarınız saatin hemen yanında küçücük bi simge altında.. Böylece masaüstü daha derli toplu görünecektir...
Topiğin tamamını kontrol edemedim ama UXTheme patcher ile patchleyip Deviantart'daki visual styleları kullanma yöntemini anlattınız mı? Bahsettiğim yöntemle arka planda program calısmasına falan gerek kalmıyor. Windows'un orjinal teması gibi kullanabiliyorsunuz.
Selam Kharia, VS kullanmıştım çok eskiden, nezamandr o konuylada ilgileneyim dedim hep ama wb5 in ve vtp3ün çıkmış olması, vs lerin görsellik açısından bunlar gibi olmamasından dolayı pek ilgilenemedim. Ama şuanda görüyorumki piyasada en az bu bahsettiğim programlardaki güzellikte vs'ler dolanmaya başlamış, hazırda bilgin varsa ve paylaşırsan burada seviniriz...
quote:
Orjinalden alıntı: Kharia Dostlar merhaba. Topiğin tamamını kontrol edemedim ama UXTheme patcher ile patchleyip Deviantart'daki visual styleları kullanma yöntemini anlattınız mı? Bahsettiğim yöntemle arka planda program calısmasına falan gerek kalmıyor. Windows'un orjinal teması gibi kullanabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 3 Mart 2006; 12:10:09 >
İlk önce indirdiğimiz Visual Style'ları kullanabilmek için Windows'un bazı dosyalarını patchlemeliyiz. Bunu aşağıda verdiğim program yardımıyla yapacağız. Kullanımı çok basit. Çalıştırıp Patch demeniz yeterli. (Sanırım sistemi bir kez yeniden başlatıyordu.)
Daha sonra internetten bulduğumuz Visual Styleları \WINDOWS\Resources\Themes konumuna atıyoruz. Sonra Görüntü Özellikleri > Görünümden istediğimiz skini seçiyoruz. Visual Stylelar farklı farklı sitelerde olabilir. Ben size güzel VS'erin bulunduğu bir site vereyim:
Bu yöntemle Windows'un skini değiştirmek için extradan program yüklenmesine gerek kalmamaktadır. Yüklediğiniz skinler Windows'un orjinal skinlerine entegre olur.
Benim favori Visual Style'ım:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 3 Mart 2006; 17:38:15 >
ben arkadaşın bahsettiği olayı style xp ile yapıyorum. arkadaşlar sizde deneyin isterseniz. ilk defa tema uygulamak isteyenler için
www.tgtsoft.com adresinden programı indirin. sonra yükleyin programı. daha sonra programı uninstall yapın ve bilgisayardan kaldırın.
daha sonra windows/resources/themes klasörü içine istediğiniz temalayı yükleyin. ama küüçk bi püf noktası var yeni keşfettim. bulduğunuz tema dosyasının ismi ne ise, o dosyayı aynı isimli bi klasör oluşturup içersine ekleyin. yoksa görünüm ayarlarında gözükmüyor. (örn: tema1.msstyle dosya adı olsun. klasörün ismini tema1 olarak yapın ve tema1.msstyle dosyasını içersine koyun. tamamdır )
işte arkadaşlar visual style yöntemiyle yapılan skinler arkadaşımızın dediği gibi program gerektirmiyor isterseniz WB5 ile birlikte kullanabiliyorsunuz aman Technics bunu wallpaper olarak koyma sadece göstermek için koyuyorum resmi yani hala eski resmim kalsın
@technics senin 3. veya 4. sayfaya eklediğin bi screensaver vardı bi zahmet onun linkini tekrar atar mısın link zaman aşımından dolayı ölmüş 3d demişsin denenmedik bir o kaldıydı onu da elden geçireyim (bende canlı aquarium vardı balıklar sıktı sündük sündük dolaşıyorlar hemde kasıyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@HTİY@N_CEZ@ -- 3 Mart 2006; 22:07:33 >
Mamy hoşgeldin :) önce ilk sayfaya bir göz gezdir sonra gözüne hoş gelen hangisiyse söyle buraya birlikte kuralım senin için.... wb5 ve vtp3 profesyonelldir herkez kuramaz.. alienware de en az onlar kadar muhteşem ve kurulumu çokdaha basit.. benimsana tavsiyem alienware, onunla çok uğraşmadan kolayca muhteşem bi masaüstü atarız sana :)
Eline ağzına sağlık Kharia, harika anlatmışsın, hodolomax'ında dediği gibi VS'leri style xp ilede kullanmak mümkün ama wb5le kullanılabiliyomu henüz denemdim birazdan bakıcam, bu arada buda ilk sayfaya taşınacak ilerleyen saatlerde :)
quote:
Orjinalden alıntı: Kharia Memnuniyetle Technics; UX Theme Patcher İle Yeni Visual Style Yüklemek İlk önce indirdiğimiz Visual Style'ları kullanabilmek için Windows'un bazı dosyalarını patchlemeliyiz. Bunu aşağıda verdiğim program yardımıyla yapacağız. Kullanımı çok basit. Çalıştırıp Patch demeniz yeterli. (Sanırım sistemi bir kez yeniden başlatıyordu.) UXTheme Patcher Download Daha sonra internetten bulduğumuz Visual Styleları \WINDOWS\Resources\Themes konumuna atıyoruz. Sonra Görüntü Özellikleri > Görünümden istediğimiz skini seçiyoruz. Visual Stylelar farklı farklı sitelerde olabilir. Ben size güzel VS'erin bulunduğu bir site vereyim: http://browse.deviantart.com/skins/windows/visualstyle/?view=1&order=9&limit=24 Bu yöntemle Windows'un skini değiştirmek için extradan program yüklenmesine gerek kalmamaktadır. Yüklediğiniz skinler Windows'un orjinal skinlerine entegre olur.
@technics senin 3. veya 4. sayfaya eklediğin bi screensaver vardı bi zahmet onun linkini tekrar atar mısın link zaman aşımından dolayı ölmüş 3d demişsin denenmedik bir o kaldıydı onu da elden geçireyim (bende canlı aquarium vardı balıklar sıktı sündük sündük dolaşıyorlar hemde kasıyor)
Orjinalden alıntı: achfighter işte arkadaşlar visual style yöntemiyle yapılan skinler arkadaşımızın dediği gibi program gerektirmiyor isterseniz WB5 ile birlikte kullanabiliyorsunuz aman Technics bunu wallpaper olarak koyma sadece göstermek için koyuyorum resmi yani hala eski resmim kalsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 4 Mart 2006; 1:30:52 >
sanırım sen daha öncede sormuştun aynı soruyu ghopem bende sana royal temasını önermiştim.. diğer temalar gereksiz yere yavaşlatr senin makinanı çünkü xpde bile 512 ram gerekiyor stabil çalışması için.. yavaşlamaya tahammül ederim dersen kur hepsinide farketmez..hemen hemen aynı oranlarda yavaşlatrlar.. birde talisman daha hızlı çalışabilir sende
quote:
Orjinalden alıntı: |GhOpEm|
bir sorum olacak arkadaşlar
benim pc 256 ram bellek ve ekran 32 bit
pc ye şu siyah tema longhorn insprat yüklesem sorun olurmu b.sayarımı kasarmı
sanırım sen daha öncede sormuştun aynı soruyu ghopem bende sana royal temasını önermiştim.. diğer temalar gereksiz yere yavaşlatr senin makinanı çünkü xpde bile 512 ram gerekiyor stabil çalışması için.. yavaşlamaya tahammül ederim dersen kur hepsinide farketmez..hemen hemen aynı oranlarda yavaşlatrlar.. birde talisman daha hızlı çalışabilir sende
quote:
Orjinalden alıntı: |GhOpEm|
bir sorum olacak arkadaşlar
benim pc 256 ram bellek ve ekran 32 bit
pc ye şu siyah tema longhorn insprat yüklesem sorun olurmu b.sayarımı kasarmı
sırf bu tema için gidip ram alıyorum
ama şimdilik yükledim royalı birde iconpackerden icon kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |GhOpEm| -- 4 Mart 2006; 3:44:10 >
Orjinalden alıntı: MuSTy!!! 2-3 gündür bu topic sayesinde windows tamamen değişti emeği geçen herkese (başta technics olmak üzere) teşekkür ederim ben wb5+iconpackager yükledim şu an triax temasını kullanıyorum ama saatte 1 tema değiştiriyorum neyse bu resmi koyuyorum o desktop resimlerine benimkini de eklersin bi ara
Orjinalden alıntı: MuSTy!!! 2-3 gündür bu topic sayesinde windows tamamen değişti emeği geçen herkese (başta technics olmak üzere) teşekkür ederim ben wb5+iconpackager yükledim şu an triax temasını kullanıyorum ama saatte 1 tema değiştiriyorum neyse bu resmi koyuyorum o desktop resimlerine benimkini de eklersin bi ara
sağol hocam..sen olmasan bu topic olmasa 6 aydır kullandığım vista xpye devam etcektim..içim kararmıştı yahu